Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 93729373937493759376 ... 14605>
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:30

M-Audio написав:
  stm написав:Будет дед палить ночью по Киеву, Суджи не взят. Не будет - Суджи взят ночью.
Понять бы ещё, как связь. Особенно если учесть, что ракетные удары планируются не в течение ночи.

Хотя...

Может чуть-чуть подкорректировать так: если ночью будет какой-то совсем бестолковый ракетный обстрел Киева, то можно говорить о поведении под влиянием бессильной злобы.

Я так розумію стелитись дітям відразу краще в загальному коридорі
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:побратими Успіха підуть на місця ай-тішніків

Я бачу ти навіть і близько не розумієш, що криється за словом ай-тішнік, тому і втомлюєш всіх тут своєю примітивністю, чому цей чоловік шукає по всій Україні і не може знайти фахівця, а пише мені? Буквально вчора було. Навіть пояснювати тобі не буду всеодно НІКОЛИ не дійде

Зображення
Василь-Рівне

Подякував: 7015 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:35

stm написав:
  M-Audio написав:Не можу зрозуміти тих, хто розганяє про можливе захоплення АЕС. Це крок, який навряд-чи буде сприйнятий позитивно світом. Думаю, це здатне налякати пересічного бюргера. Бо що як Росія у своїй безумній манері, почне атакувати ракетами і КАБами, вже просто у відкриту, бо той самий бюргер цього разу і не скаже, що не мали такого права?

А ще менш розумію тих, хто шуткує про покращення в українській енергетиці. Здається, Запорізька АЕС, захоплена вже два роки, досі повноцінно до електромережі не підключена.

Интересно, а чем отличается открыто и без предупреждения, как сейчас атакует...? Бюргер сейчас "ай, это ж закрыто атаковали Охмадет, не страшно, вот если бы открыто!"

Я мав на увазі -- атакувати ракетами і КАБами саму АЕС. Ось це може викликати страх у пересічного бюргера.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:35

Бетон

На ті бумажки, якими тут прикриваються як привід не йти.

Хто прикривається і куди не йти? Ви можете конкретно казати?

хтось забороняє йти по своїй волі.

Куди йти? Що за дебільні недосказанності? Можна формулювати думки повними реченнями??

Чи ви, коли ганяєте туди-сюди за кордон показуєте хвіст, замість документів?

Звичайно що документи. Останній раз посвідчення офіцера, наказ про відрядження на навчання та інші.

Я тільки не розумію, я поставив вам декілька питань, але замість відповідей ви поставили мені ще декілька.
Ви збираєтесь відповідати, що ви будете хрюкати лише?

Мені повторить , чи ви самі їх знайдете в цитаті??

Я чекаю відповіді.
Напад росії і білорусі на Україну
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 07 сер, 2024 21:37, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:37

M-Audio написав:Не можу зрозуміти тих, хто розганяє про можливе захоплення АЕС.

Що ж тут не зрозуміло? Це добряче налякало нарід кацапії. Тисячі вже хутко повтікали зі своїх домівок, інші (хто мешкає трохи далі) пакують валізи та нервово слідкують за новинами. Ширнармаси зневірилися у власній армії й верхівці уряду та волають у соцмережах та тг-каналах. Паніка у ворога в тилу - це те, що нам треба і це well done. Як би там далі не сталося - справу вже зроблено, довіра кацапів до пу неслабко похитнулася.

M-Audio написав:Це крок, який навряд-чи буде сприйнятий позитивно світом.

Ну нехай висловлюють свою "стурбованість".
  M-Audio написав:Думаю, це здатне налякати пересічного бюргера.
Здається, Запорізька АЕС, захоплена вже два роки, досі повноцінно до електромережі не підключена.

Захоплення ЗАЕС сильно налякало пересічного бюргера? Отож.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:38

M-Audio написав:Я мав на увазі -- атакувати ракетами і КАБами саму АЕС. Ось це може викликати страх у пересічного бюргера.

Аааааа, логично. Атомные вообще хорошо КАБами разносить, безопасно. Но мне кажется как раз загвоздка. НАТО похоже перестало защищать территорию оркостана...
Курская питает электрикой 3-4 области оркостана, орки и своих не бросают и на своих не бросают, но вы утверждаете что было бы эпично для бюргера.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:45

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:47

M-Audio написав:Понять бы ещё, как связь. Особенно если учесть, что ракетные удары планируются не в течение ночи.

Хотя...

Может чуть-чуть подкорректировать так: если ночью будет какой-то совсем бестолковый ракетный обстрел Киева, то можно говорить о поведении под влиянием бессильной злобы.

Зв'язок --- рашонарід вимагає від царя отвєткі або не вимагає, а банально жадає отвєтки за курську область.
Фактично так само, як іранонарід чекає від ірановлади отвєткі по Ізраїлю.

Як мінімум, імітувати обидві влади повинні, вимушені.
Хоч якось.
Ну і звісно наголосити на супервражаючій відповіді.
Це закон жанру...
І атвєтка повинна бути миттєвою. Для душі обуреного наріду. Як ложка до обіду.

А от якщо ніякої атвєткі не буде, от тоді виникнуть питання --- що щось там в диктаторів не так.
Для нас, як раз це самий ліпший варіант, якщо пульнуть ракетами без підготовки. Аби відчитатися.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 21:54

Schmit написав:

Шмидт, Вы прям вторым козырным блогером зашли. Решили довести женщину до экстаза. Акт отчаяния)))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 22:04

stm написав:]
Шмидт, Вы прям вторым козырным блогером зашли. Решили довести женщину до экстаза. Акт отчаяния)))

Поки є козиря в рукавах, ще навіть Соскіна не підкидували
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 93729373937493759376 ... 14605>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти