|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 13 сер, 2024 11:48
Hotab написав:vitaliiangel Пока он занят Украиной ресурсов больше нет ни на что. С этой точки зрения чем дольше длиться война, тем Европе лучше, можно не беспокоиться и жить как раньше.
Поэтому «Украину не будут содержать вечно» и «помощь до лета 2023»?
Ситуация динамично менялась и в начале 2024 были перебои с поставками оружия. Но для хотабов ситуация в2022-2023-2024 одинаковая и один какой то прогноз должен сбываться строго до конца света. Если по ящику сказали будет дождь, ничего не хочу слышать как минимум 100 лет должен быть дождь. Да хотаб?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2527 раз.
- Подякували: 3512 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 13 сер, 2024 11:54
detroytred
Доброго дня ! Здоров,я і Успіху всім .
Я дуже вибачаюсь , за те що дозволю собі припущення .... ..... чому ви не лікар ? Я не шуткую . Сама нудна праця це анамнез і написання історії хвороби . Ніхто на моїй пам,яті не написав стільки , скільки написали ви ..... на нормальній мові , з субьективним поясненням що відбуваєтся .
.......мда , не ту професію ви вибрали .... ВИБАЧАЮСЬ
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 12:06
vitaliiangel Ситуация динамично менялась и в начале 2024 были перебои с поставками оружия.
Перебои канеш были. Из одной конкретной страны. Но почему они были ? По тем причинам, что ты озвучивал, или другим? Был технический момент , конфликт оппозиции и власти в США, а заложником конфликта стала Украина. После решения политических проблем в США помощь возобновилась. Но ты ведь говорил об усталости от Украины? Которая должна только нарастать и помощь должна только уменьшаться. Это оно , или прям совсем не оно?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2541 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Вів 13 сер, 2024 12:22
холява написав:detroytred Доброго дня ! Здоров,я і Успіху всім . Я дуже вибачаюсь , за те що дозволю собі припущення .... ..... чому ви не лікар ? Я не шуткую . Сама нудна праця це анамнез і написання історії хвороби . Ніхто на моїй пам,яті не написав стільки , скільки написали ви ..... на нормальній мові , з субьективним поясненням що відбуваєтся . .......мда , не ту професію ви вибрали .... ВИБАЧАЮСЬ
В мене мати лікар... Як вона ввечері строчить оті амбулаторні картки пацієнтів, я надивився вдосталь. А потім під ніч ці карти мені відносити медсестрі... Професорсько-педагогічний склад учбових закладів, да і науковці вимушені кнопати на порядки порядків більше... Окрім самої безпосередньої роботи за фахом. Так там вимоги до оформлення, правопису тощо. А тут в порівнянні з отим --- розважуха. Хоча згоден. Дурна звичка зосталась -- пояснювати детально думку, шукати та надавати аргументацію. В наш час це нафіг не потрібно!!! Аргументація полягає тепер в іншому. І вже навіть аксіоми не є аргументом. Я на істинність не претендую. І не маю мети когось переконати. Але обгрунтувати думку (не наголосити її, а саме обгрунтувати!!!) меншими об'ємами тексту апріорі неможливо. Якщо ж ще й розгорнуто пояснювати, то тут по кожній думці треба повноцінну лекцію кнопати. А по глобальним питанням так і овсі повний курс))) Тут же обговорюються не а-ля збірка-розбірка АК, а фундаментальні питання від державотворення до хфілософських)). Хоча і форма начебто!! проста -- наприклад, користь від людини, громадянина; вимоги. Взаємовідносини. По суті все зводиться, що хтось від когось чогось хоче...
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 13 сер, 2024 12:49, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 12:49
Полиция заступилась за человека с аргументом что база розыска существует только одна - ментовская. "База розыска ТЦК" это элементарный гоп стоп/рекет с целью развода граждан на деньги.
Таких случаев будет больше. Многие менты задумались, как они будут тут жить после...
-
UA
-
-
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 13:03
UA написав:Полиция заступилась за человека с аргументом что база розыска существует только одна - ментовская. "База розыска ТЦК" это элементарный гоп стоп/рекет с целью развода граждан на деньги. Таких случаев будет больше. Многие менты задумались, как они будут тут жить после...
Це теж діч. Стаття 210 купапа. Адмінправопорушення. Правда, не знаю, чи є постанова (560) КМУ прямою підставою для дій поліції? Чи вони повинні були в себе на підставі постанови видати внутрішній наказ? Що затримувати і доставляти саме в ТЦК. Бо саме так складають протокол і виписують постанову про штраф за адмінку. А так логічно діє і поліція. Оформлення в їх базі нема? Нема. Крапка. Тцк повинні зарання подати запит на розшук правопорушника до поліції. І гадаю, явно це не вигляді-формі ---- бамажка від тцк-ка патрульному під гаражами)))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 13:26
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 13:41
detroytred написав: UA написав:Полиция заступилась за человека с аргументом что база розыска существует только одна - ментовская. "База розыска ТЦК" это элементарный гоп стоп/рекет с целью развода граждан на деньги. Таких случаев будет больше. Многие менты задумались, как они будут тут жить после...
Це теж діч. Стаття 210 купапа. Адмінправопорушення. Правда, не знаю, чи є постанова (560) КМУ прямою підставою для дій поліції? Чи вони повинні були в себе на підставі постанови видати внутрішній наказ? Що затримувати і доставляти саме в ТЦК. Бо саме так складають протокол і виписують постанову про штраф за адмінку. А так логічно діє і поліція. Оформлення в їх базі нема? Нема. Крапка. Тцк повинні зарання подати запит на розшук правопорушника до поліції. І гадаю, явно це не вигляді-формі ---- бамажка від тцк-ка патрульному під гаражами)))
В ТЦК є всі повноваження подати людину в справжній розшук. Але ж "розшук" ТЦК приносить справжні гроші... ПС в 90 знав уролога, якій заробляв на тому що нібито то брав аналізи, потім виходив на перекур(пацієнту казав що в лабораторію) та повертався до пацієнта з "діагнозом". Сумма лікування повністю залежала від матеріального становища "пацієнта". Так і тут - А ти у "розшуку", давай что то решать...
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 14:23
Ты потерял руку на войне? Нет, это когда меня тянули в военкомат.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 15:18
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="voynareal/95961" data-width="80%"></script>
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2527 раз.
- Подякували: 3512 раз.
-
-
Профіль
-
-
2