Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 94629463946494659466 ... 14785>
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:19

Пришла неожиданно в голову мысль, что Украине сейчас надо провести выборы президента России. На освобожденных территориях. Предыдущие их так называемые выборы гроша ломанного не стоят, это понятно. А тут есть такой замечательный шанс провести честные и прозрачные выборы.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:21

BeneFuckTor написав:
  Hotab написав:не Хотаб

Тобто перефразую, з януковичем нам пощастило. Це не я написав.

Добре по Вам. Те що у вас немає дітей і ви хочете відправити інших на війну, зокрема з 18 і не пенсів по 40+ це сугубо ваша проблема, не потрібно виливати її кожен день на форумі. Ви не бачите що деякі люди вже ненавидять сусідів, знайомих, країну, владу і ви посилюєте ці відчуття кожен день. Хоча Ви всеодно не зрозумієте що я хотів сказати. Гарної ночі.

Через певні причини, я більше уваги звертаю на діяльність монозброду та його ставлеників у парламенті та Києві. Але якщо придивитися до регіонів, ситуація виглядає ще гірше. Так у Чернігові призначені чиновники військової адміністрації всіма силами перешкоджають роботі законно обраної (!) міської влади. І робиться це системно та з використанням адмінресурсу. Не жартую.

Крайній приклад з Чернігова нагадує якійсь дикунські тоталітарні методи, коли владу використовують для того, щоб взяти під контроль депутатів міськради. Намагаючись зірвати сесію міськради, силовики приходять на підприємства, які пов'язані з депутатами і повідомляють, що якщо керівник цього підприємства піде на сесію, то усі працівники будуть мобілізовані. І доя більшої мотивації демонструють список усіх співробітників, які отримають повістки. А це – ключові робітники, без яких підприємство зупиниться. Про це я прочитав у дописі виконуючого обов‘язки Чернігівського міського голови, секретаря міської ради Олександра Ломако. І це треш.

Але вчора треш перейшов на новий рівень. Вірніше пробив нове дно. Вчора «люди у формі» прямо з сесії забрали... депутата. І не тому що його негайно було потрібно мобілізувати, а тому, що треба було зірвати кворум і не дати провести сесію міськради. І не те, щоб хтось був проти посилення мобілізації до ЗСУ. Але ж всі розуміють, чому це відбувається саме так та для чого робиться. Тому не потрібно керівництву військової адміністрації прикриватися мобілізацією, коли вони так діють у своїх власних інтересах. Та й місцеве ТЦК вже заявило, що то не вони. Цирк на місцевому рівні, але не смішно. І дуже нагадує, як СБУшник приводив робітників ТЦК, щоб вони вручили в магазині повістку саме тому журналісти-розслідувачу, який писав про елітну нерухомість у його керівника. Тож самі методі і знову для досягнення власних інтересів.

Про що мова? Я вже писав, чому місцеві чиновник воюють з обраною міською владою: голова Чернігівської МВА Брижинський захотів трохи землі у Чернігові для своїх друзів-«слуг». А після того, як міська влада йому відмовила, увімкнув максимально адмінресурс для боротьби з нею. Ні, я розумію, що його бажання повинні бути виконані, бо йому дуже кортиться допомогти своїм друзям-,«слугам», але ця тупа боротьба з міською владою бʼє, насамперед, по звичайних чернігівцях і… по Силах оборони. Але для Брижинського, схоже, це дрібниці.

Тільки я не збираюся ігнорувати те, що силовики, виконуючи завдання місцевих чиновників, перешкоджають:

1. Виділенню грошей на ЗСУ,
2. Відновленню об‘єктів освіти та медицини в Чернігові,
3. Ремонту дахів в школах міста,
4. Ліквідації низки аварійних ситуацій в місті.
5. І в разі раз намагаються реалізувати в Україні російсько-біларуський сценарій керування. А це те, чого ми точно не хочемо.

У підсумку можна сказати, що мова йде не лише про місцевих чиновників – то таке: монозброд – це питання тимчасове і після виборів вони вже будуть не давати накази, а давати покази у відповідних структурах. Мовай про те, що через подібні дії страждає престиж силових та армійських структур, які виглядають, як інструменти в руках влади для досягненняособистих інтересів. І щось мені підсказує, шо в такі ситуації, керівництво цих структур у Києві мало би втрутитися. Якщо питання честі для них щось означає і такі ганебні дії не були санкціоновані ними

(С) Береза
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:21

BeneFuckTor написав:
  Hotab написав:не Хотаб

Добре по Вам. Те що у вас немає дітей і ви хочете відправити інших на війну, зокрема з 18 і не пенсів по 40+ це сугубо ваша проблема, не потрібно виливати її кожен день на форумі. Ви не бачите що деякі люди вже ненавидять сусідів, знайомих, країну, владу і ви посилюєте ці відчуття кожен день. Хоча Ви всеодно не зрозумієте що я хотів сказати. Гарної ночі.

Через певні причини, я більше уваги звертаю на діяльність монозброду та його ставлеників у парламенті та Києві. Але якщо придивитися до регіонів, ситуація виглядає ще гірше. Так у Чернігові призначені чиновники військової адміністрації всіма силами перешкоджають роботі законно обраної (!) міської влади. І робиться це системно та з використанням адмінресурсу. Не жартую.

Крайній приклад з Чернігова нагадує якійсь дикунські тоталітарні методи, коли владу використовують для того, щоб взяти під контроль депутатів міськради. Намагаючись зірвати сесію міськради, силовики приходять на підприємства, які пов'язані з депутатами і повідомляють, що якщо керівник цього підприємства піде на сесію, то усі працівники будуть мобілізовані. І доя більшої мотивації демонструють список усіх співробітників, які отримають повістки. А це – ключові робітники, без яких підприємство зупиниться. Про це я прочитав у дописі виконуючого обов‘язки Чернігівського міського голови, секретаря міської ради Олександра Ломако. І це треш.

Але вчора треш перейшов на новий рівень. Вірніше пробив нове дно. Вчора «люди у формі» прямо з сесії забрали... депутата. І не тому що його негайно було потрібно мобілізувати, а тому, що треба було зірвати кворум і не дати провести сесію міськради. І не те, щоб хтось був проти посилення мобілізації до ЗСУ. Але ж всі розуміють, чому це відбувається саме так та для чого робиться. Тому не потрібно керівництву військової адміністрації прикриватися мобілізацією, коли вони так діють у своїх власних інтересах. Та й місцеве ТЦК вже заявило, що то не вони. Цирк на місцевому рівні, але не смішно. І дуже нагадує, як СБУшник приводив робітників ТЦК, щоб вони вручили в магазині повістку саме тому журналісти-розслідувачу, який писав про елітну нерухомість у його керівника. Тож самі методі і знову для досягнення власних інтересів.

Про що мова? Я вже писав, чому місцеві чиновник воюють з обраною міською владою: голова Чернігівської МВА Брижинський захотів трохи землі у Чернігові для своїх друзів-«слуг». А після того, як міська влада йому відмовила, увімкнув максимально адмінресурс для боротьби з нею. Ні, я розумію, що його бажання повинні бути виконані, бо йому дуже кортиться допомогти своїм друзям-,«слугам», але ця тупа боротьба з міською владою бʼє, насамперед, по звичайних чернігівцях і… по Силах оборони. Але для Брижинського, схоже, це дрібниці.

Тільки я не збираюся ігнорувати те, що силовики, виконуючи завдання місцевих чиновників, перешкоджають:

5. І в разі раз намагаються реалізувати в Україні російсько-біларуський сценарій керування. А це те, чого ми точно не хочемо.

У підсумку можна сказати, що мова йде не лише про місцевих чиновників – то таке: монозброд – це питання тимчасове і після виборів вони вже будуть не давати накази, а давати покази у відповідних структурах. Мовай про те, що через подібні дії страждає престиж силових та армійських структур, які виглядають, як інструменти в руках влади для досягненняособистих інтересів. І щось мені підсказує, шо в такі ситуації, керівництво цих структур у Києві мало би втрутитися. Якщо питання честі для них щось означає і такі ганебні дії не були санкціоновані ними

(С) Береза
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:24

UA написав:Отсутствие детей призывного возраста + собственная бронь/отсрочка/инвалидность или прибивание в Монреале вот необходимые критерии для местного патриота - посылателя в ТЦК.

UA, ваші діти звісно на фронті, так?
Помните реакцию Флер имеющего 21 сына, на разговоры про мобилизацию с 20 лет?
Молодые очень плохо воюют заявила она :mrgreen:

Можу навести приклади для особо упоротих.
1) ВСУ взяли в плен минимум 250 срочников в Курской области, — The Washington Post.
Журналистов издания пустили пообщаться с пленными в одну из тюрем на Украине. За последние 10 дней в нее определили 320 российских военных, из которых только 20% (около 60) были контрактниками, а большинство — срочниками, рассказал начальник тюрьмы.
Двое срочников, 19-летние Николай и Сергей, рассказали журналистам, что украинцы атаковали их штаб 6 августа. Командиры ушли, не дав никаких команд, и пацаны три дня шли по лесам и болотам в поисках людей. В итоге они вышли к украинским автомобилям. Вскоре их окружили и отправили в Украину.
Другой срочник, 20-летний Кирилл, рассказал, что его радио было выключено в момент вторжения ВСУ в Курскую область, поэтому он пропустил призыв к отходу. Он спрятался в окопе, но вскоре был окружен украинскими войсками.
Еще один срочник, 20-летний Никита, рассказал, что его соединение через два дня после прорыва ВСУ эвакуировали подальше от границы, в заброшенный деревенский дом. Когда к нему подошли украинские солдаты, командиры решили сдаться.
Контрактники, содержащиеся в той же тюрьме, также сказали журналистам, что бои в Курской области были их первым боевым опытом. Только один из пленных, 33-летний Аскерхан, имеет боевой опыт.
2) На Курщині російські строковики здалися в полон ЗСУ, щоб не бути вбитими кадировцями, — Sky News
Це — солдати 488-го мотострілецького полку рф, які переважно були строковиками. Вони мали зупинити наступ ЗСУ, але втекли, щойно зіткнулися з великим підрозділом українських військ.
Під час втечі вони потрапили під вогонь кадировців, які виконували роль загороджувальних загонів. Тоді ціла рота молодих строковиків — усі 18-19-річні хлопці — повернула назад до українців і здалася в полон.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:28

sergey_sryvkin написав:Через певні причини, я більше уваги звертаю на діяльність монозброду та його ставлеників у парламенті та Києві. Але якщо придивитися до регіонів, ситуація виглядає ще гірше. Так у Чернігові призначені чиновники військової адміністрації всіма силами перешкоджають роботі законно обраної (!) міської влади. І робиться це системно та з використанням адмінресурсу. Не жартую.

(С) Береза

Все саме так

Тобто, заради того, щоб якісь зелені забудовники отримали ласі шматки землі, перешкоджається робота на потреби міста і ЗСУ
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

UA написав:Молодые очень плохо воюют заявила она :mrgreen:
Плохо воют те, кто не имеет опыта в этом деле + недостаточное вооружение.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:43

fler написав:
  UA написав:Отсутствие детей призывного возраста + собственная бронь/отсрочка/инвалидность или прибивание в Монреале вот необходимые критерии для местного патриота - посылателя в ТЦК.

UA, ваші діти звісно на фронті, так?
Помните реакцию Флер имеющего 21 сына, на разговоры про мобилизацию с 20 лет?
Молодые очень плохо воюют заявила она :mrgreen:

Можу навести приклади для особо упоротих.
1) ВСУ взяли в плен минимум 250 срочников в Курской области, — The Washington Post.
...

Так это они ускоренные недельные курсы боевого мастерства не проходили :D
И я помню, вы рассказывали, что шансы незадвухсотится у мобилизированных на уровне 100%, вроде :D
А еще про ББ не забывайте - с ними процент отказников к 0 стремится.
Так что никакой проблемы с очередным снижением ПВ нет ;)
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:48

:roll:

❗️Німеччина припиняє військову допомогу Україні, – Bild.

Канцлер Шольц та міністр фінансів Лінднер заморозили всі нові заявки на фінансування. Поточні контракти будуть виконані, але нові запити на допомогу, зокрема від Міноборони, не будуть схвалені.

https://bild.de/politik/inland/ukraine- ... 3e50c84216
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:50

UA написав:
  Hotab написав:Бетон

Каждый человек формулирует свои мысли и взгляды, исходя из своих личных обстоятельств и интересов.

То есть вот та вышеупомянутая эмпатия , она только к себе и своим близким?
К тем, кто на фронте, ее нет? Пусть там хоть 1 за 10 воюет, кого это волнует. Так? От ТЦК надо убегать, на в.учете не стоять, через границу плыть. Но если на фронте радостные новости из Курской области, то можно полайкать, похвалить их. Но одновременно все равно , никакого им пополнения, пусть все призывные уходят через Тису.
Как это у тебя одновременно укладывается в голове?

Главная проблема Украины на сегодня это сортовость мобилизации.
Ведет это к тому, что можете прочитать в объективных новостях.
Сравните настроение в обществе сейчас и в начале 2024 года.
В одном ролике про мобилизацию из Черновцов, прозвучала реплика бабушки в адрес украинских полицаев мобилизаторов - "Вы хуже русских"
Это финал и крах.
Министр МВД как порядочный офицер должен застрелится.

Давайте углубимся.
Сортовость не всем понятна.
Имхо. Главная причина сопротивления мобилизации- на поверхности.
Именно поэтому закрыли границы, они это понимают.
Граждане не доверяют государству.
Главная причина - тотальное недоверие
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 13:55

_hunter
У бабці хліб вже визрів? Вже не тільки 30 днів пройшло, а десятки разів по 30. Як ви слідчому будете доводити, що перейшли кордон за хлібом, а не з метою ухиляння від в.служби? :D
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 94629463946494659466 ... 14785>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти