Оця досить велика шняга, без двигуна, одразу впаде
Це ж не планер
PS. А ти і далі продовжуй дивувати нас всіх своїми дописами
|
|
![]() Як так?©От дивись - ти сам чудово все це розумієш! І всі все це чудово розуміють! То чому, плять, оцей "армійський долбо#бізм" навіть не пробують скасовувати/виправляти? Ну це ж всі розуміють, що це повна срака отак от/в такий спосіб робити "потужне військо/потужну армію"! Ну як так?© п.с. Тут ще є один допис на військову тематику про "справедливу справедливість"... Валютний ринок в контексті ДС ![]() Дик, ви інтерв'ю з матір'ю Джуса прочитали? Оте за 2023 рік. Там же все чітко і наявне. З голови... Призначення на горі (да навіть вже на рівні частини - замів та начальників служб) відбуваються не так, як вас або отого Джуса... Ви розумієте наскільки пох на справу і на підлеглого, якщо отого Джуса, який отак проштовхував Ф-16 (хоча нехай мати і трохи емоційно та прикрасила, але) ще й до того ж мав отакенні здібності (і в англійській і в пілотуванні), банально не включили в першу групу підготовки на Ф-16??? Але ключове інше -- ну як отой начальник управління, ОК і вище буде вимагати з або *свого!!!* г-ла, або ще ліпше - з г-ла з чужої пєсочниці... Ви приблизно уявляєте які підковдрові баталії киплять отам від комбрига і вище? А отакі донкіхоти, як Джус і Ко, банально через 5 років першого обов'язковго контракту звільняються... Оті фанати, що марили цією справою... Якщо б підлеглі взнали справжню підопльоку багатьох рішень..., то отетеріли б. І це система. Яка тим не менш працює. За це слава героям! Для розгрібання отих авдієвих конюшєнь починати треба було з фундаменту --- *започаткування нових принципів у владі* (с) Порошенко. І віконце було саме в нього. Віконце, яке розкривається раз-два за десятки років. А ПАП тупо замість фундаменту змарнував шанс!! на штукатурку... Востаннє редагувалось detroytred в Суб 24 сер, 2024 18:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() ЛАД встал в третью позицию, мол, его мнение отвергают.
А это что ? Мнение ? Это откровенное враньё Которое ты так и не изменил. Ты не написал, что ты ошибся, ты не исправил свой пост Поэтому, не заламывай руки в припадке Тебе не дают врать, тебе не дают обсуждать твоё враньё А ты прикрываешься пафосными речами, как тебя притесняют и не слушают ![]()
Ти або читати навчись. Або якщо вмієш, то спробуй сприймати текст. Потім очі протри. Потім спробуй навчитись надавати підтвердження, якщо звинувачуєш. (Заявляєш про "Это откровенное враньё" -- так покажи його. Після ремарки опонента "Там есть и видео ее выступления, правда, возможно, не полное.", покажи саме оцю відверту брехню). Максимум, він міг помилитися -- пропустити саме в отому відео виступу оті репліки Камали. Якщо вони там є!!! -- сам подивись і наголоси на цьому). До речі, це буде дійсно цікаво та інформативно -- невже в тому відео нема про Україну?! Подивився і розповів би усім. І ЛАДу на помилку вказав, якщо там є про Україну. А якщо візьмеш всю цю справу загалом, то побачиш, що ЛАД потім (схоже коли знайшов в інших джерелах) сам виправив -- надав цитати, де Камала казала про підтримку України. Ну дійсно, оце що ти голословиш --- це якась, звиняй, тупня вже. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 24 сер, 2024 18:19, всього редагувалось 1 раз.
![]() Мне нравятся "умные" вопросы. ![]() Мои зятья взрослые люди. А взрослые люди принимают решения самостоятельно. Или вы считаете, что я их должен за уши в ТРЦ тащить? Я ещё понял бы, если бы это были мои сыновья - меня можно было бы хотя бы обвинить, что я их не так воспитал. Зятьёв я не воспитывал и не растил. Но они по крайней мере, не доказывают, что не должны служить и не прячутся в подвале. Живут по своему адресу и работают. Пока не вызывали и повесток не было. Так что ваши претензии к ТЦК. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]()
В Европе за свой труд я бы получал в 5 раз больше. Знакомый сантехник во Франции ставит только диспоузеры. Больше, по его словам, ему нафиг ничего не нужно. На всё хватает. С налогами во Франции согласен, потому что реально видно их распределение. Такой абсурд: Моим сборщикам платят за сборку мебели в Киеве 20 тысяч гривен, и в этот же момент я оплачиваю сборку мебели в варшаве дистанционно 10 тысяч злотых. И это без уплаты налогов. Оказывается, монтажники там не сильно их платят. При этом стоимость материалов в том же вияре в варшаве дешевле Кстати, налоги на прибыль юр и физ лиц во Франции меньше, чем в Польше Востаннє редагувалось Бетон в Суб 24 сер, 2024 18:42, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|