Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 96669667966896699670 ... 14460>
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:28

_Mykola_ написав:
  Ukrainian написав:
  _Mykola_ написав:Це неправда, отримати можуть і ті хто виїхав раніше. Найближчий кейс Польща та її Pesel Ukr.

Журналісти BBC посилаються на цю детективу ЄС
https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 32001L0055

ВВС Україна проаналізувала дані Євростату. У відкритих даних у звіті можна знайти інформацію, що наразі 4,2 млн українців мають офіційний статус тимчасового захисту в ЄС, адже втекли від війни. З них 18,3% (768 тисяч) - це чоловіки віком 18-64 роки. Але видання Exxpress отримало дані саме щодо вікової категорії 18-60 років.
Отримати такий статус можуть тільки ті, хто виїхав з України не раніше 24 лютого 2022 року.

https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cd1px4z922wo

Реальний кейс, знайомі виїхали ДО 24.02.22 і спокійно отримали тимчасовий захист Польщі. В інших країнах думаю також це питання врегульоване.

Та я там уже на предыдущее сообщение отписал: украинская редакция ББС не отстреливает разницу между выездом из страны и въездом в ЕС. Да: если человек приехал и сидит в ЕС "до того" - ему временную защиту не дадут. Но если он из ЕС выедет (хоть на один день) и снова въедет - защиту дадут. Такая себе бюрократическая заморочка :mrgreen:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:28

ЛАД написав:Вы очень сильно искажаете историю корейской войны.
Хотите подогнать историю под свои взгляды?
"Сумно б...!(с)"

Чон Ду Хван?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:41

_Mykola_ написав:
  olmyb написав:В 95-му закінчив інститут, де був тимчасово прописаний у гуртожитку на час навчання, була військова кафедра, приїхав додому, інше місто і область, відвідав військкомат, де у військовому квитку мені зробили відповідні відмітки, потім через пару років мене визвали на рахунок підвищення звання, знову відмітка. Проживаю по місцю прописки вже 25 років, при недавньому оновленні даних в Резерв+ виявилось, що я числюсь за військкоматом міста, де проходив навчання в інституті в 90-х роках.

Вам підвищили звання на одну ступінь, без вашої участі, типу "за службу в запасі" і без зборів?

Буває й таке.
А ось те, що при таких розкладах виявилось, що він "числиться за військкоматом міста, де проходив навчання в інституті в 90-х роках", це вже за межами розуміння.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4856 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:45

ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:
  olmyb написав:В 95-му закінчив інститут, де був тимчасово прописаний у гуртожитку на час навчання, була військова кафедра, приїхав додому, інше місто і область, відвідав військкомат, де у військовому квитку мені зробили відповідні відмітки, потім через пару років мене визвали на рахунок підвищення звання, знову відмітка. Проживаю по місцю прописки вже 25 років, при недавньому оновленні даних в Резерв+ виявилось, що я числюсь за військкоматом міста, де проходив навчання в інституті в 90-х роках.

Вам підвищили звання на одну ступінь, без вашої участі, типу "за службу в запасі" і без зборів?

Буває й таке.
А ось те, що при таких розкладах виявилось

Дивна практика, якщо людина після військової кафедри не була на зборах, не служила, і взагалі жила своїм життям далеким від війська, присвоювати чергове звання, навіщо?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_Mykola_ написав:Дивна практика, якщо людина після військової кафедри не була на зборах, не служила, і взагалі жила своїм життям далеким від війська, присвоювати чергове звання, навіщо?

круто, коли військомат тобой цікавиться лише задля того щоб офіцерське звання підвищити, а ти про армію ні слухом ні духом ))
у більшості сіромах навпаки ((
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:55

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="yb_ua/6183" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:58

А что там в Полтаве? Много жертв уже.Пишут более 50чел.только погибших😪
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 15:59

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="yigal_levin/71771" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 16:08

lapay написав:
  andrijk777 написав:По-моєму сьогодні значно кращий час для перемовин ніж рік тому в 2023.
Тоді був провал контрнаступу і очевидно умови путіна були б жахливими для нас. Типу "ви рік готувались, отримали купу зброї і нічого не змогли", значить "нічого не можете і ніяких поступок не буде".
Сьогодні ситуація значно краща. Путін вже майже рік атакує і майже нічого не досяг + провал в Курській області.
Але майже впевнений що реальних переговорів до 5 листопада не буде. Усі чекають на нового президента США.

Дуже помилкова оцінка. Успішні переговори про РПВ ведуться, коли лінія фронту стабільна, як в 2023. Чесно кажучи, я тоді вже почав сподіватися, що наш контрнаступ, який постійно відсувався, стане нашою ядерною зброєю. В сенсі, що їм можна погрожувати, але не застосовувати.

Переговори ведуться тоді і тільки тоді коли обидві сторони(або їх куратори) зацікавлені в цих переговорах! Це єдина і достатня умова.
Стабільна лінія фронту це тільки одна з ознак. Якщо лінія фронту довгий час стабільна то це просто ознака що війна зайшла в тупік і жодна сторона не може просунутись далі. Але це не обов'язкова ознака для перемовин.
Фінська війна - мир було досягнуто після прориву червоної армії, а не після "стабілізації" лінії фронту перші 3 місяці.
Грузинська війна 2008 - лінія фронту інтенсивно рухалась - але заключили мир.
Навіть дещо похожа на нашу ірано-іракська війна - мир був заключений після 8 років війни, хоча ці усі 8 років лінія фронту була більш-менш стабільна. Приблизно 6 років стабільної лінії фронту знадобилось у цій війні щоб заключити мир! Очевидно що не стабільна лінія фронту була причиною миру.
1СВ - була більш-менш стабільна лінія фронту, але програла одна сторона. Чому ж не провели "Успішні переговори про РПВ" раз лінія фронту стабільна а підписали капітуляцію?
Навіть Стамбульські перемовини велись тоді коли лінія фронту була зовсім нестабільна. А зараз, коли вона стабільна ніяких переговорів немає.
І т.д.
"Дуже помилкова оцінка." - не підкріплено ніякими фактами з вашого боку.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 вер, 2024 16:19

Игорь Алексеевич написав:А что там в Полтаве? Много жертв уже.Пишут более 50чел.только погибших😪

На цензорі говорять, що було шикування на плацу. І хтось здав :(
Я от думаю, раз Україна почала діяти асиметрично (вже навіть введення військ в росію не червона лінія), то чому б зараз не вирішити Придністровське питання? Адже ми з Молдовою йдемо разом в ЄС і можливо в НАТО. Я не уявляю як гнійник ПМР приймуть всередину ЄС, він може тормозити обидві держави і через нього москва буде завжди вставляти палки в колеса
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 196 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 96669667966896699670 ... 14460>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему