Опять зазвучали слова в СМИ про переговоры. Думаю нас готовят к ним после ноября. Кулеба знает реально про что там написано, поэтом и сделал ноги. Министры иностр. дел всегда знали то, что др. не могли и знать. Они были всегда умней, чем др. министры.
detroytred написав:Я вірю. Принаймні, поки вірю, навіть впевнений. Бо якщо припустити, що ви праві, то тоді .... Як тоді те, що відбувається, визначати, назвати можна?
Віра повинна підкріплюватись фактами, аналізом. Це вже третій подібний конфлікт - між двома Кореями, В'єтнамами, Русами, так би мовити. Чому ви вирішили, що тренд повинен різко змінитись, коли вплив США неперервно падає, післявоєнний час? Нам би стати Південною Кореєю, а не Південним В'єтнамом, в цьому списку, а не вийти на кордони 91.
Denik написав:Це означає, що на експорт не піде дизель по 800-900 дол за тону в Туреччину, а піде нафта в Індію по 400-450. Обсяг нафтопродуктів на світовому ринку не зміниться. Бо нафта буде перероблена в Індії. В межах світу, що переробка буде в Індії, а не в РФ підійме ціни на 10 центів за барель дизелю. І опустить світові на нафту на 5 центів за барель. російстка компанія не отримає гроші за переробку нафти, отримають тіньові перевізники та індійський НПЗ.
Росолігархи куплять переробні з-ди в умовній Індії. Але Денік бачить крах.
Чому саме росолігархам продадуть НПЗ Індії? Інших немає? Але навіть якщо так, то податки всеодно сплачуватимуть у бюджет Індії. Яким чином, flyman, ви бачите тут профіт для рф?
Denik написав:Це означає, що на експорт не піде дизель по 800-900 дол за тону в Туреччину, а піде нафта в Індію по 400-450. Обсяг нафтопродуктів на світовому ринку не зміниться. Бо нафта буде перероблена в Індії. В межах світу, що переробка буде в Індії, а не в РФ підійме ціни на 10 центів за барель дизелю. І опустить світові на нафту на 5 центів за барель. російстка компанія не отримає гроші за переробку нафти, отримають тіньові перевізники та індійський НПЗ.
Росолігархи куплять переробні з-ди в умовній Індії. Але Денік бачить крах.
Чому саме росолігархам продадуть НПЗ Індії? Інших немає? Але навіть якщо так, то податки всеодно сплачуватимуть у бюджет Індії. Яким чином, flyman, ви бачите тут профіт для рф?
lapay написав:Як зупинити війну, коли у Мозеса є камінь з десятью пунктами Миру, а в Адольфа є берестяна грамота, де написано, що кемська волость наша? Рецепт з тих давніх часів не змінився: Напад росії і білорусі на Україну
По Вашей ссылке читаем:
3. Україна готова обговорювати режим припинення вогню в рамках ООН, як це було для корейського конфлікту. 4. Після досягнення режиму припинення вогня, Україна готова до обговорення питань міжнародної безпеки і гуманітарних питань з усіма зацікавленими в цьому країнами.
Вы всё время забываете об отличиях корейской войны и нашей.
25 июня в Нью-Йорке был созван Совет Безопасности ООН, на повестке дня которого стоял корейский вопрос. Первоначальная резолюция, предложенная американцами, была принята девятью голосами «за» при отсутствии «против». ......... Другие западные державы встали на сторону США и оказали военную помощь американским войскам, отправленным на помощь Южной Корее, к чему их призывала резолюция СБ ООН № 84 (от 7 июля 1950 года), декларировавшая создание объединённого военного командования во главе с генералом США (эта же резолюция одобрила использование иностранными войсками в Корее флага ООН).
http://surl.li/uezdqh Таким образом, ООН фактически и юридически являлась участником войны. Поэтому, естественно, была участником мирных переговоров. Точно так же Южная Корея могла не поднимать вопрос о гарантиях безопасности - войска ООН оставались на её территории, оставались базы и войска США. Более того,
В январе 1958 года США разместили на территории Южной Кореи ядерное оружие, что противоречило пункту 13d Договора о перемирии, тем самым в одностороннем порядке отменив одну из его важнейших статей[84]. Ядерное оружие было полностью вывезено из страны в 1991 году
. У нас, к сожалению, ничего из этого нет. Никакие иностранные государства не воюют на нашей стороне, поэтому формально не могут быть участниками переговоров. Никаких иностранных войск, которые могли бы гарантировать соблюдение возможных соглашений на нашей территории нет. Поэтому о каких-то гарантиях нам необходимо думать сразу, а не когда-то потом.
detroytred написав:........ Про що дисертація-то була і як впроваджується?
Я давным-давно, ещё до войны, задавал не такой конкретный вопрос - в какой отрасли науки получено звание доктора. В ответе было отказано. После чего я и решил, что "доктор околовсяческих наук".
Hotab написав:Ще раз: Чим більше віддати без спротиву (наприклад як віддали Крим, і як ви були б готові віддати Донбас) тим більше буде віддано загалом. Математично це виглядає так: є якийсь умовний часовий проміжок, який кацапи здатні активно воювати до свого виснаження, і є якась умовна територія, яку вони здатні завоювати до моменту свого висадження як фінансового, так військового, так і морального. Якщо віддати добровільно Донбас (як віддали Крим) то стартова позиція була б з адмін кордону Донецька - Харківська область . А фініш під Києвом. Якщо 2.5 роки топчуться на укріпрайонах (які створювались роками) Донбасу, то фініш дійсно може бути на адмін кордонах Дамбасу. Безкінечно воювати сил нема ні в кого, У кацапів також. Повернення зараз не обговорюється. Мова йде про те, де втомлений звір впаде. Але якщо звіра годувати , віддавати все що просить , і не виснажувати, він взагалі не зупиниться. Це ж мрія будь-якого диктора - збирача земель. Ти залякав - тобі віддали. Втрат нема, бонуси - очевидні. Продовжуй далі, все виходить! Навіщо зупинятись.
Але я таки не розумію москвинських контрактників. Як вони мислять? От приїхали у їхнє місто трупи “заробітчан” -- то чому варто йти їхнім шляхом. Раз за разом. Вже 30міс...
Вони поголовно стріляють собі в рот, підборіддя, бо бояться своїх. Пишуть що пхнуть вони, бо виходу нема
lapay написав:Віра повинна підкріплюватись фактами, аналізом. Це вже третій подібний конфлікт - між двома Кореями, В'єтнамами, Русами, так би мовити. Чому ви вирішили, що тренд повинен різко змінитись, коли вплив США неперервно падає, післявоєнний час? Нам би стати Південною Кореєю, а не Південним В'єтнамом, в цьому списку, а не вийти на кордони 91.
Ви сам собі заперечуєте. Ось якби ми стали Південною Кореєю або В'єтнамом то я б був на 100% згідний з вашою тезою що "Захід не може". Те що ми не Південна Корея і є факт! і підтвердження того що "Захід може, але не хоче". Та навіть не потрібно ставати ніякою Кореєю, можна просто перекрити Данські протоки від рос. нафти.
Я давным-давно, ещё до войны, задавал не такой конкретный вопрос - в какой отрасли науки получено звание доктора. В ответе было отказано. После чего я и решил, что "доктор околовсяческих наук".
імовірно там той доктор що phd, по суті кандидат по старорежимному. тому так...
Я і зараз відмовляюся відповідати, і мені байдуже, що ви собі нафантазуєте ))). Вкотре зазначу, що доктори наук - це публічні люди, яких дуже легко ідентифікувати. Мені вистачає публічності з головою. Зайвої не треба. І перестаньте нарешті флудити не по темі.