шо тут у нас, все по старому? як наші невійськовозобовязані вовчиці та їхні друзі "непохитні тилові дєржатєлі економіки"? останнім часом стільки зради кругом що навіть не хочеться заходити на форум щоб не порушувати баланс сил. Це раніше у 2022-2023 приходилось відмиватись кожного разу від переможної патоки що лилась з усіх щілин. Тільки зайшов повідомити що це не мене на днях вбили в Закарпатському ТЦК, так що Песікот не радій)) Hotab глянь нижче, не тільки я "брешу" про 100тис СЗЧ. Чи знов голову в пісок і дурня клеїти?
Кількість СЗЧ досягла критичної межи Нардеп Руслан Горбенко в ефірі Новини live розповів, що з початку повномасштабної війни понад 80 тисяч військових самовільно залишили службу. Це ставить під сумнів здатність армії справлятися з мобілізаційним тягарем.
stm написав:Андрей, если Вы уверенно тоже говорите предположение. ВСЕ... Печаль. Вы оба предполагаете: один - Нуладн права, Вы - Нуланд не права ))) Результат ничего.
Неправда. Я не просто "предполагаю", я навів аргументи. Ось вони: viewtopic.php?p=5763340#p5763340 Та і Нуланд не просто так сказала - вона також навела аргумент. Чиї аргументи сильніші - рішати вам, читачам.
Ось ключова проблема сьогодення що ніхто аргументів не слухає. Ось ви читали аргументи? Сьогодні люди не хочуть знати правду, вони шукають(і знаходять, бо в інтернеті є все) правду яка їм підходить. А потім вони ще й доказують іншим що ця "їхня правда" і є реальна правда!
А ви аргумент Нуланд зрозуміли? Ви оцінили за критерієм, що "А ще це призвело до 70 років одноосібного економічного панування США в світі і 70 років найвищого рівня життя в світі в США." А Нуланд оцінювала за іншими критеріями. Один з них (бо повного пояснення від Нуланд чому вона вважає угоду негарною, нема) -- "Это создало плохой, нестабильный мир...".
Пояснюю: зокрема одноосібного економічного панування США у світі, було ще обмеження США втручатися політично, військово і тд. в ті зони, які по Ялті відішли совдепу. Переводжу: Нуланд майже прямо сказала, що якщо б не Ялта ("Ялта (договоренности между СССР, США и Британией в 1945 году о послевоенном устройстве Европы - Ред.)" , то кольорові революції та інші речі не прийшлося би чекати 70 років, Совдеп скоріше б розвалився, не було б Карібських криз та війн, які підтримував Совдеп. І ... можливо не було б отаких сьогоднішніх китаїв, рашок... Бо американські демократичні цінності мали можливість встановитися... Як вони встановилися в японіях. Бо не було 70 років домінування соціалістичної ідеології в зонах, які по Ялті відійшли Совдепу.
Але це так ... поезія)) Ключове -- що вважає сама Нуланд. Бо саме на цьому вона б приймала рішення.
Ukrainian написав:Мій досвід мобілізації через ТЦК. ........ Підсумовуючи Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте хуйню, що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити https://threadreaderapp.com/thread/1792 ... 68275.html
В тексті завжди треба знайти ключові слова)) *Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло.*
Переводжу: навіщо обзвонювати майорів, підполковників (щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло якщо), якщо отаких везунчиків потік (тобто це масове явище)? Бо тоді працівники тцк вже чудово й так знають, відпрацювали на потоці оце "як краще зробити, щоб відношення подіяло".
Виходить обдзвонюють м-рів, пп-ків не для потоку, а для штучних осіб. Яким дійсно хочуть допомогти.
І! Кого ж тоді одбирають та направляють в пересічні стрілецькі бригади, в які не вистачає охочих? Тим паче, що раніше було розпорядження черговості комплектування бригад.
Коротше: - як виграв в лотерею? - да просто пішов та купив білет.
Протиріччя: є статті, де представники бригад жаліються, що ТЦК та НЦ направляють кого попало; є статті, як оце ваша - де тцк та нц переймаються бригадами. Десь посередині реал.
+ здесь, похоже, случай добровольца - он явился не по повестке, да ещё и с відношенням. ТЦК точно знал, что он не будет прятаться. Сегодня, видимо, это достаточно редко.
Тобто в ТЦК до тих хто не ховається і відношення інше ? Поважають таких ?
ЛАД написав:_hunter написав: ................. >>> А при чём тут одно к другому? При том, что недотянул -- зеля. А вы зачем-то туда Украину приплетаете. >>> И куда? Т.е. про "бусики нэзламности" вы типа не слышали? Слышал. Но слышал и о том, что добровольцы закончились и начались проблемы с мобилизацией. А вы сбежали.
Хіба є в конституції записано якщо добровольці закінчаться а Hunter виїде то можна викрадати людей групою осіб)) ? Мені здається картина цілком зрозуміла - тил (військовозобовязаний) воювати тотально нехоче (причини, їх мільйон - від страху то тупих відмазок наших форумних "патріотів"), то вже потрібно якось це розрулювати, а не нести маючню про черговий контрнаступ 2025-2026 років. А то наші хлопці з ОП можуть отямитись як фронт буде по Збручу і вони навіть невстигнуть вивезти все непосильно нажите
tester7336 написав: мабуть канадським патріотам видніше з-за океану.
"Канадським" провокаторам - демотиваторам. Вы все сдохните, а он в Канаде...
Що саме з описаного нижче тебе провокує та демотивує ?
У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці. Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками. На початок 2023 я був звичайним київським хіпстером, пив фільтр, працював з маком в модних кав’ярнях, продюсував подкасти та був операційним директором в @thisiskultura , запускав проєкти в @kulturaschool , керував школою китайської, донатив, ліпив мємчікі, ходив на акції протесту. Дуже важливо знайти нормальний підрозділ з нормальним бойовим командиром, щоб потім не бути учасником шоу "Я соромлюсь свого командира". Не соромся зайобувати друзів військових, пиши у твітері тим, на кого підписаний, питай друзів-волонтерів, монітор @lobbyX. Ну і, власне, відношення (така бамажка, в якій твій майбутній командир каже, що ти топ тіп і він хоче тебе до себе). Зроби копію відношення, оригінал залиш собі, воно може знадобитись пізніше в НЦ. Навчальний центр Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них. Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ. Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ. Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – похуй+поєбать. Мене відібрали для навчання в Іспанії. https://threadreaderapp.com/thread/1792 ... 68275.html
stm написав: Вы оба предполагаете: один - Нуладн права, Вы - Нуланд не права )))
Здрасті)) Я жодного слова не казав права чи не права Нуланд. Я можу лише передбачати чому Нуланд так вважає (що угода негарна). А так це виключно її справа якою ЇЙ вважати угоду (гарною або не гарною).
detroytred написав:якщо б не Ялта ("Ялта (договоренности между СССР, США и Британией в 1945 году о послевоенном устройстве Европы - Ред.)" , то кольорові революції та інші речі не прийшлося би чекати 70 років, Совдеп скоріше б розвалився, не було б Карібських криз та війн, які підтримував Совдеп.
А що означає " як би не Ялта"? Які варіанти розвитку подій? Не відкривати другий фронт та чекати хто там переможе а потім добити переможця? Або після капітуляції Герамнії йти на схід до кордонів СРСР? Я щось не розумію про що мова.
detroytred написав:Це абсурд -- Нуланд каже, що вважає угоду негарною. А суд, Чат і ви намагаєтеся довести, що вона повинна вважати угоду гарною? Що вона неправа. Комедія...
Блін, я ж вам усе розписав а ви "опять 25". НЕ МОЖНА додавати "я вважаю" до фрази людини бо це сильно змінює зміст фрази!!! А ви взяли і додали. Вона сказала "вважаю"??? Напевно ні. Давайте на пальцях: Нуланд сказала: "Угода негарна" =(тотожно рівно) "Я стверджую що угода негарна" Я відповів: "Брехня" =(тотожно рівно) "Я стверджую що це брехня і угода гарна". ВСЕ. Що не так? Що намагаються довести суд, я і чат????? Яка комедія?
Пояснюю втретє. Категорії -- гарна негарна (угода, дівчина, карета і т.д.) -- є самим, що не є, випадком, коли доречно (навіть необхідно за умовчанням) додавати "я вважаю" (що так вважає оцінювач, який висловлю дану оцінку угоди, дівчини, карети).
В інших випадках, наприклад, Земля квадратна чи неквадратна, кругла, плоска -- є об'єктивні визначення. І це можна подивитися в підручнику, запитати в Чатжпт, оспорити і визначити в суді.
Мова у нас про що? Про яка Земля (кватратна чи кругла) чи яка угода ДЛЯ НУЛАНД (гарна чи негарна)? Мова в нас конкретно -- про Нуланд і те, якою вона вважає угоду.
Комедія полягає в тому, що ми по колу дискутуємо про вашу підміну предмету. Конкретного предмету на інший. Оцінку угоди Нуланд на Землю квадратну. Суб'єктивного на об'єктивне.
На питання (хто визначає, дівчина гарна чи негарна для конкретного чоловіка, ви, суд, Чатжпт, підручник?) ви так і не відповіли. Надайте відповідь. І самі побачите, що вона буде по суті *(я вважаю), що дівчина негарна для мене*. Нуланд сказала, що угода негарна. *Я відповів: "Брехня" =(тотожно рівно) "Я стверджую що це брехня і угода гарна".* --- це і є комедія.
Ukrainian написав:У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію.
На днях у Києві двох дітей ( для мене дітей, їм під 30 років) знайомих мобілізовали. Одного через бусік, другий прийшов по повістці. Обох навіть не випустили з ТЦК за речами після тог як за ними двері зачинилися.
Востаннє редагувалось d44 в П'ят 06 вер, 2024 17:54, всього редагувалось 1 раз.
dimo_0n написав: Докину цитату на пятничное помиркувать:
Набивайте людям головы цифрами, начиняйте их безобидными фактами, пока их не затошнит, ничего, зато им будет казаться, что они очень образованные. У них даже будет впечатление, что они мыслят, что они движутся вперёд, хоть на самом деле они стоят на месте. И люди будут счастливы, ибо «факты», которыми они напичканы, это нечто неизменное. Но не давайте им такой скользкой материи, как философия или социология. Не дай Бог, если они начнут строить выводы и обобщения. Рэй Брэдбери «451° градус по Фаренгейту» 1953г.
Дякую! А інші нехай і далі ржуть з хфілософії. Це фундамент. Все інше лише проізводниє.