|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 28 лип, 2023 10:24
Люди, підкажіть, хто в курсі. Чув, що на картки цього банку можна отримувати перекази SEPA, як в Моно. Зробив жовту картку, але реквізитів SEPA не бачу. Є, начебто, SWIFT, аде то не дуже цікаво. Я щось пропустив, або було та вже нема, чи не було взагалі?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 28 лип, 2023 10:34
M-Audio написав:Люди, підкажіть, хто в курсі. Чув, що на картки цього банку можна отримувати перекази SEPA, як в Моно. Зробив жовту картку, але реквізитів SEPA не бачу. Є, начебто, SWIFT, аде то не дуже цікаво. Я щось пропустив, або було та вже нема, чи не було взагалі?
Якщо натиснути "Поповнити картку", в меню буде "Перекази SEPA", а далі реквізити.
-
Monk23
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лип, 2023 11:10
pavyak написав:Сьогодні сталося диво А-банк підвищив мені кредитний ліміт. Правда вчора я вивів карту в плюс. Але в 5 разів підняв, скільки просив. До того вперто відмовляв.
Мне налили вообще без запроса с моей стороны, а сейчас ещё и предложили долить почти вдвое. Я пока не ведусь - просто не знаю куда этот кл применить, а просто доливать не хочу, потому что в убки увеличится кр.нагрузка и снизится кр. рейтинг и по более вкусным кредиткам других банков уже не поднимут, поэтому пока воздерживаюсь 
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 28 лип, 2023 11:35
Так шо, може мені частково загаситися? Бо весь час вибрані ті 5К ліміту і не хочуть доливати 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1312 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 28 лип, 2023 11:59
Amethyst если вы ко мне обращаетесь, то отвечу так - если вам нужен кл в Ашке, то я бы поступила так - загасила эти 5к(согласитесь - это небольшие деньги нынче) и положила карту на полку и пользовалась картами др. банков, через месяц-другой думаю вам дольют, но конечно утверждать не буду, всякое бывает. И если вы часто посещаете АТБ, то думаю за пару месяцев пока будете ждать долива лимита, вы не похудеете сильно, а когда дольют - то уже потом наверстаете 
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 28 лип, 2023 15:20
Більше 2 годин розбиралися з корешом як йому поповнити СЕПом це Шапіто!! Спочатку я глянув, що рек-ти є у Акцента, ну і по простому сказав, що по ним і поповнювати. За 10хв кореш відзвітував, що відправив. Через годину питає чому грошей немає, і сам переказ у банку (теж галімий Німчура зі своім ІБ із позаминулого віку) не з'явився у виписці. Ну повторили переказ, а чоо. А немає. Мучаємо саппорт Німчури. Такий лагідний хлопчина таки змусив при ньому типуонлайн ввести всі-всі реквізити і... на Призначенні платежу пригальмував кореша: Д̶л̶я̶ ̶п̶о̶п̶о̶в̶н̶е̶н̶н̶я̶ ̶к̶а̶р̶т̶к̶и̶ ̶5̶1̶6̶9̶1̶5̶х̶х̶х̶х̶х̶х̶,̶К̶О̶Р̶Е̶Ш̶ ̶І̶Г̶О̶Р̶ ̶С̶Т̶А̶Н̶І̶С̶Л̶А̶В̶О̶В̶И̶Ч̶,̶ ̶1̶2̶3̶4̶5̶6̶7̶8̶9̶0.. Не треба таку галіматтю вводити, краще шось на кшталт: Поповнення власними коштами Все улетіло і долетіло за 5 хв -- це бімба. Шапіто -- форева.
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 28 лип, 2023 16:15
Amethyst А може, то проблема Німчури? Я не раз переказував з таким призначенням (просто тому, що його можна скопіювати з додатку А-Банку) і жодних проблем не було. Щоправда, суми не перевищували одиниць тисяч.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лип, 2023 16:38
ingtrans написав:А може, то проблема Німчури? Я не раз переказував з таким призначенням (просто тому, що його можна скопіювати з додатку А-Банку) і жодних проблем не було. Щоправда, суми не перевищували одиниць тисяч.
теж переказував з таким , теж без проблем
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 лип, 2023 17:51
ingtrans написав:Amethyst А може, то проблема Німчури? Я не раз переказував з таким призначенням (просто тому, що його можна скопіювати з додатку А-Банку) і жодних проблем не було. Щоправда, суми не перевищували одиниць тисяч.
...і проблема Німчури теж -- не зрозуміло, що йому там не подобається  А головне, що це стало моєю проблемою, навіть не кореша 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 28 лип, 2023 19:42
Amethyst написав: ingtrans написав:Amethyst А може, то проблема Німчури? .
...і проблема Німчури теж )
не удивлюсь, если фрицы и задержки обещанных поставок своих дойчеваффе подобно поясняют: мол, "в строке получателя не через пробел", "не с точка_с_запятой, а с запятой" и вообще в конце точки нет 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1