Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Змінюється тариф за користування кредитним лімітом: введена комісія за купівлю цінних паперів з 01.06.2024. Деталі: https://is.gd/oiQf1m 0800300170 або +380676252538.
Коллеги, я правильно понимаю, что карту Мрия теперь можно пополнить СЭПом по прямым реквизитам, а не через транзитник? (в интернет-банкинге теперь показывают прямые реквизиты)
Інформуємо, що з 01.08.2024р. комісія за зняття готівки з карток за кордоном становитиме: •для рахунків в UAH – 2% + 100 грн; •для рахунків в USD – 2% + 2 USD; •для рахунків в EUR – 2% + 2 EUR.
📲 Деталі за телефоном 0800300170 або +380676252538 (Viber, Telegram).
Driver написав:Коллеги, я правильно понимаю, что карту Мрия теперь можно пополнить СЭПом по прямым реквизитам, а не через транзитник? (в интернет-банкинге теперь показывают прямые реквизиты)
Driver написав:Коллеги, я правильно понимаю, что карту Мрия теперь можно пополнить СЭПом по прямым реквизитам, а не через транзитник? (в интернет-банкинге теперь показывают прямые реквизиты)
завжди так можна було
Странно У меня в договоре на открытие карты Мрия указан транзитник. И сотрудница в отделении даже специально на это обратила внимание.
Однако таки да, напрямую тоже пополнился без проблем
Не возможно оформить депозит в банке. Где можно узнать причину. Есть здесь представитель банка. Письма на электронику не доходят. По вайбер у связи нет
Laura2468 написав:Не возможно оформить депозит в банке. Где можно узнать причину. Есть здесь представитель банка. Письма на электронику не доходят. По вайбер у связи нет
Представника немає. А на якому етапі оформлення виникають труднощі?