Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
emeta написав:Вы англоязычной версией пользуетесь? Не знаю, я вывыжу кешбек у шарика по два раза за месяц более чем по 100грн точно, больше не приходилось
Угу, на смартфоне английский системным языком стоит, вот приложение тоже на него по-умолчанию поставилось. Ну а фактически выплатили да, за месяц почти сотку.
Вітаю. Сьогодні закінчився Нові гроші. Прошу знавців порадити де можна перекантуватися на вихідних, щоб отримати відсотки. Знаю про Алині швидкі гроші, але не зараз. Може ще є варіанти? Може хто знає як нараховуються відсотки при поповненні на вихідних спортивного рюкзака або східного назбиратусу? Дякую заздалегідь.
patrikk з власного досвіду можу сказати що у назбиратуса відсотки почнуть нараховуватись з сьогоднішнього дня. Якщо нічого не змінилось (я просто назбиратусом востаннє користувався ще взимку коли на БВР ще не було ліміту) то при поповненні у суботу і знятті у понеділок отримаєте відсотки аж за 3 дні. Можна також розглянути вільний у ПУМБі - але там відсотки почнуть нараховуватись лише з неділі і за день зняття відсотки пумба не дасть. Тому за аналогічних умов - внесення сьогодні та зняття у понеділок ви отримаєте відсотки лише за 1 день. Спорт треба тестити. Втім звичайний депозит Спорт по чесному відкриває суботою (а не понеділком як наприклад учиняє Юнекс) тому велика ймовірність, що і рюкзак вийде поповнити сьогодні так щоб відсотки стали нараховуватись вже хоча б з неділі.
Дуже хотів КЛ для кешбеку.( 20% ремонт) Зробив довідку з роботи про виплачену з.п. за 2 роки, довідку скільки часу працюю. Зателефонував на гарячку, може ще щось надо. Відповідь- кредитуємо тільки до 55 років. Місяць назад нічого не казали. Відфутболили. Все винесу до останньої копійки.
lel написав:Дуже хотів КЛ для кешбеку.( 20% ремонт) Зробив довідку з роботи про виплачену з.п. за 2 роки, довідку скільки часу працюю. Зателефонував на гарячку, може ще щось надо. Відповідь- кредитуємо тільки до 55 років. Місяць назад нічого не казали. Відфутболили. Все винесу до останньої копійки.
Можу вас заспокоїти - епіцентр і ще деякі такого роду по перше не попадають у ці 20%, а по друге максимум кешбеку це 50 брудних за чек. Ну і маю +55 - кредліміт не зрізали.
Alien написав:patrikk з власного досвіду можу сказати що у назбиратуса відсотки почнуть нараховуватись з сьогоднішнього дня. Якщо нічого не змінилось (я просто назбиратусом востаннє користувався ще взимку коли на БВР ще не було ліміту) то при поповненні у суботу і знятті у понеділок отримаєте відсотки аж за 3 дні. Можна також розглянути вільний у ПУМБі - але там відсотки почнуть нараховуватись лише з неділі і за день зняття відсотки пумба не дасть. Тому за аналогічних умов - внесення сьогодні та зняття у понеділок ви отримаєте відсотки лише за 1 день. Спорт треба тестити. Втім звичайний депозит Спорт по чесному відкриває суботою (а не понеділком як наприклад учиняє Юнекс) тому велика ймовірність, що і рюкзак вийде поповнити сьогодні так щоб відсотки стали нараховуватись вже хоча б з неділі.
Дуже дякую. Підтримка спорту запевнила, що їх рюкзак нарахує відсотки з сьогоднішнього дня. Спробую.
patrikk написав:Вітаю. Сьогодні закінчився Нові гроші. Прошу знавців порадити де можна перекантуватися на вихідних, щоб отримати відсотки. Знаю про Алині швидкі гроші, але не зараз. Може ще є варіанти? Може хто знає як нараховуються відсотки при поповненні на вихідних спортивного рюкзака або східного назбиратусу? Дякую заздалегідь.
Тут все написано: https://bvr.ua/#nazbiratus Якщо по простому то вони дають можливість під 5 відсотків накопичувати + знімати коли захочеш, без втрати прибутку.