Акордбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 123124125126127 ... 210>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Акордбанк 4 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
9%
3
2- Погане. Некомпетентне.
6%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
12%
4
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
50%
17
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Чет 06 лип, 2023 18:36

emeta написав:Вы англоязычной версией пользуетесь?
Не знаю, я вывыжу кешбек у шарика по два раза за месяц более чем по 100грн точно,
больше не приходилось

Угу, на смартфоне английский системным языком стоит, вот приложение тоже на него по-умолчанию поставилось. Ну а фактически выплатили да, за месяц почти сотку.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 15:17

Нарахування відсотків у вихідні

Вітаю. Сьогодні закінчився Нові гроші. Прошу знавців порадити де можна перекантуватися на вихідних, щоб отримати відсотки. Знаю про Алині швидкі гроші, але не зараз. Може ще є варіанти? Може хто знає як нараховуються відсотки при поповненні на вихідних спортивного рюкзака або східного назбиратусу? Дякую заздалегідь.
patrikk

Подякував: 36 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 15:38

patrikk з власного досвіду можу сказати що у назбиратуса відсотки почнуть нараховуватись з сьогоднішнього дня. Якщо нічого не змінилось (я просто назбиратусом востаннє користувався ще взимку коли на БВР ще не було ліміту) то при поповненні у суботу і знятті у понеділок отримаєте відсотки аж за 3 дні. Можна також розглянути вільний у ПУМБі - але там відсотки почнуть нараховуватись лише з неділі і за день зняття відсотки пумба не дасть. Тому за аналогічних умов - внесення сьогодні та зняття у понеділок ви отримаєте відсотки лише за 1 день.
Спорт треба тестити. Втім звичайний депозит Спорт по чесному відкриває суботою (а не понеділком як наприклад учиняє Юнекс) тому велика ймовірність, що і рюкзак вийде поповнити сьогодні так щоб відсотки стали нараховуватись вже хоча б з неділі.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 15:56

Re: Акордбанк

Дуже хотів КЛ для кешбеку.( 20% ремонт) Зробив довідку з роботи про виплачену з.п. за 2 роки, довідку скільки часу працюю. Зателефонував на гарячку, може ще щось надо. Відповідь- кредитуємо тільки до 55 років. Місяць назад нічого не казали. Відфутболили. Все винесу до останньої копійки.
lel

Подякував: 1106 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:31

lel написав:Дуже хотів КЛ для кешбеку.( 20% ремонт) Зробив довідку з роботи про виплачену з.п. за 2 роки, довідку скільки часу працюю. Зателефонував на гарячку, може ще щось надо. Відповідь- кредитуємо тільки до 55 років. Місяць назад нічого не казали. Відфутболили. Все винесу до останньої копійки.

Можу вас заспокоїти - епіцентр і ще деякі такого роду по перше не попадають у ці 20%, а по друге максимум кешбеку це 50 брудних за чек. Ну і маю +55 - кредліміт не зрізали.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 16:46

Alien написав:patrikk з власного досвіду можу сказати що у назбиратуса відсотки почнуть нараховуватись з сьогоднішнього дня. Якщо нічого не змінилось (я просто назбиратусом востаннє користувався ще взимку коли на БВР ще не було ліміту) то при поповненні у суботу і знятті у понеділок отримаєте відсотки аж за 3 дні. Можна також розглянути вільний у ПУМБі - але там відсотки почнуть нараховуватись лише з неділі і за день зняття відсотки пумба не дасть. Тому за аналогічних умов - внесення сьогодні та зняття у понеділок ви отримаєте відсотки лише за 1 день.
Спорт треба тестити. Втім звичайний депозит Спорт по чесному відкриває суботою (а не понеділком як наприклад учиняє Юнекс) тому велика ймовірність, що і рюкзак вийде поповнити сьогодні так щоб відсотки стали нараховуватись вже хоча б з неділі.

Дуже дякую. Підтримка спорту запевнила, що їх рюкзак нарахує відсотки з сьогоднішнього дня. Спробую.
patrikk

Подякував: 36 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 лип, 2023 19:37

patrikk написав:Вітаю. Сьогодні закінчився Нові гроші. Прошу знавців порадити де можна перекантуватися на вихідних, щоб отримати відсотки. Знаю про Алині швидкі гроші, але не зараз. Може ще є варіанти? Може хто знає як нараховуються відсотки при поповненні на вихідних спортивного рюкзака або східного назбиратусу? Дякую заздалегідь.

У БВР Назбиратус дає відсотки за кожен день))
Dmytro Ivanenko

Подякував: 0 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2023 01:10

Re: Акордбанк

Що таке БВР Назбиратус?
Лагуна

Подякував: 99 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лип, 2023 01:18

Лагуна написав:Що таке БВР Назбиратус?
Див. тут i тут
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 22:01

Лагуна написав:Що таке БВР Назбиратус?

Тут все написано: https://bvr.ua/#nazbiratus
Якщо по простому то вони дають можливість під 5 відсотків накопичувати + знімати коли захочеш, без втрати прибутку.
Dmytro Ivanenko

Подякував: 0 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

#<1 ... 123124125126127 ... 210>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор