Скоріше за все в мобільному застосунку відобразиться ця інформація чи реалізують це відображення.
Ну також, можливо, пришлюсь SMS замість інфи в застосунку... У травні буде видно.
|
|
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:38
Re: Банк Альянс
Нема чого додати, колега як мої думки виклав. Якщо виявиться не так - погашу в кінці травня. Якщо підтвердиться три місяці, то буде одна з самих цікавих кредиток
Додано: Нед 14 кві, 2024 13:43
Re: Банк АльянсТак начебто з трьома місяцями запитань якраз немає. Питання щодо термінів оплати ОМП: у травні платити чи не платити ОМП. Моя особиста думка виходячи з тарифів – платити 5% у травні, а потім повністю гасити у червні.
Додано: Нед 14 кві, 2024 15:09
Альянс)Смешно это все читать.В банке бардак,про какие грейсы можно говорить,если они не знают что было пару дней назад.Попасть на проценты и иметь головняк,самое оно
Додано: Нед 14 кві, 2024 22:09
Так начебто з трьома місяцями запитань якраз немає. Питання щодо термінів оплати ОМП: у травні платити чи не платити ОМП. Моя особиста думка виходячи з тари
фів – платити 5% у травні, а потім повністю гасити у червні.[/quote] Як я зрозумів, треба внести обов'язковий місячний платіж 5% від суми боргу в травні за витрачені кошти в квітні та травні з кредитного ліміту, а до кінця червня повністю погасити суму заборгованості з урахуванням витрат кред. ліміту в червні.
Додано: Пон 15 кві, 2024 15:59
Цікаво, що новий застосунок не бачить баланс за Персональною карткою. Я думав, що у нього той самий прикол, що з кредиткою і повинен відбутися рух, щоб він почав щось показувати, але його так і не пробило. А депозитів взагалі у новому немає: ні нових, ні діючих. Ще довго вони його пиляти будуть...
Додано: Чет 18 кві, 2024 09:05
Re: Банк Альянсzoawlhxc, новостей про это пока нет. Необходимо ожидать...
Додано: Суб 20 кві, 2024 07:31
У меня пять знакомых скачали приложение еще неделю назад, из них трое начали регистрироваться. В новом приложении так и отображается: "Завантажено 5. Реєструються 3". И тишина... То есть за последнюю неделю никому, что ли, не удалось довести процесс до конца? Или только моим знакомым так не повезло?
|
|