|
Банк Альянс |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 24 тра, 2024 14:14
Деталі лімітів на день: До п’яти вихідних переказів на день з усіх карток Alliance bank. До п’яти вхідних переказів на день на картки Alliance bank. Ліміт діє протягом 24 годин, новий відлік починається о 00:00. Обмеження діють лише на кількість переказів, без суттєвих обмежень на суми. Проте денна сума переказів не може перевищувати місячний ліміт. Деталі лімітів на місяць: До 50 вихідних переказів на місяць з усіх карток Alliance bank. До 50 вхідних переказів на місяць на картки Alliance bank. Максимальна сума вхідних переказів на місяць: 250 000 грн. Максимальна сума вихідних переказів на місяць: 250 000 грн. Ліміти на суми діють також на валютні картки в еквіваленті. Впроваджені ліміти є тимчасовими. Про їхнє скасування або зміну ми повідомимо додатково. Ми щиро вдячні за ваше розуміння. З повагою, Команда Alliance bank
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 946 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 25 тра, 2024 21:16
По Альянсу новина. Щоб залишитися в льготному періоді, не треба гасити всю заборгованість в наступному місяці, а тільки те, що витратив у квітні, витрати за травень потрібно гасити тільки в липні. Раніше подавалося, що новий льготний період починається тільки коли повністю загасив усю попередню заборгованість.
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 25 тра, 2024 22:09
Щось подібне я сьогодні отримав від підтримки, але нечітко. Я просто на початку травня через СЕП вивів кредитку в нуль і потім у той же день розрахувався карткою. Вирішив поцікавитися скільки я повинен внести в цьому місяці. Мені там щось писали про два пільгові періоди, які діють. Діалог був тривалий, що прийшлося деталі не питати -- часу вже не було.
-
Howl
-
-
- Подякував: 560 раз.
- Подякували: 1108 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 25 тра, 2024 22:31
klug написав:Хто пробував, на Приватну кишмиш без комісії заходить?
Досі ніхто не спробував?
-
klug
-
-
- Подякував: 359 раз.
- Подякували: 1208 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 26 тра, 2024 00:15
ГеннадийUA написав:По Альянсу новина. Щоб залишитися в льготному періоді, не треба гасити всю заборгованість в наступному місяці, а тільки те, що витратив у квітні, витрати за травень потрібно гасити тільки в липні. Раніше подавалося, що новий льготний період починається тільки коли повністю загасив усю попередню заборгованість.
а чого це квітень грейс 60 дн, а травень грейс 90?
-
novichok
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 289 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 тра, 2024 06:54
novichok написав: ГеннадийUA написав:По Альянсу новина. Щоб залишитися в льготному періоді, не треба гасити всю заборгованість в наступному місяці, а тільки те, що витратив у квітні, витрати за травень потрібно гасити тільки в липні. Раніше подавалося, що новий льготний період починається тільки коли повністю загасив усю попередню заборгованість.
а чого це квітень грейс 60 дн, а травень грейс 90?
Витрати в квітні ,омп в травні, вся заборгованість в червні до кінця місяця - ліміт майже весь використано в квітні.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 946 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 26 тра, 2024 19:50
sens написав:Витрати в квітні ,омп в травні, вся заборгованість в червні до кінця місяця - ліміт майже весь використано в квітні.
О! так правильно. 5% від квітневих трат гасимо в травні, решту вносимо в червні. Але рахувати все поки потрібно самому.
-
novichok
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 289 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 тра, 2024 22:48
novichok написав: sens написав:Витрати в квітні ,омп в травні, вся заборгованість в червні до кінця місяця - ліміт майже весь використано в квітні.
О! так правильно. 5% від квітневих трат гасимо в травні, решту вносимо в червні. Але рахувати все поки потрібно самому.
Можна в чат написати, вони підрахують)
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 тра, 2024 22:59
mogicanin1986 написав: novichok написав: sens написав:Витрати в квітні ,омп в травні, вся заборгованість в червні до кінця місяця - ліміт майже весь використано в квітні.
Можна в чат написати, вони підрахують)
Ну я написав. Відповідь "Дякуємо за очікування. Ви вже внесли суму обов'язкового мінімального платежу у розмірі 100 гривень, яку необхідо було сплатити до 31.05.2024. Сума до повного погашення по кредиту станом на сьогодні у вас становить ХХХХХ.хх грн." Я - "За мінімальну і повну я знаю. Питання було про суму для залишення в пільговому періоді." Відповідь - "В цьому місяці ви вже внесли необхіду суму." Трати квітня були до 2к. Поповнення травня більше 100грн. Тобто якщо 5% та не менше 100грн, то ніби все сходиться.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 18:52
Народ, в кого таке було: 2 картки до одного рахунку, по 1 дало провести 5 операцій на переказ коштів, по іншій - жодної, питаю гарячку, всі в один голос: має пропустити, питаю, може у вас обмеження по рахунку, а не по картці - 5 операцій, ні, по картці, по другій так і не пропускає переказ, що робили? Передали заявку в тех відділ, на 19.00 так і ніхто не передзвонив((
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
|