Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
flysoulfly написав:Дякую за відповідь: я ж правильно пам'ятаю, що тут у звичайного поточного рахунку (UAH, відкритий у відділенні) всі онлайн перекази - і вхід і вихід - без комісій і умов (які є по картковим рахункам Globus Plus)
такий Поточний можна відкрити тільки у від-ні, і тільки під Депо він іде нашару, а взагалі за 100грн. І обмеження на вивід у ньго в застосунку такі ж самі як і у звичайного КАРТрахунку (шото там про 10К ) І взагалі, я сумніваюся, що ви найдете якогось просвітленого у від-ні, хто вам відкриє такий рах-к. Юзайте Поточний Онлайн у застосунку. Але поповнення ПО буде за 1%, тому депо треба розміщувати з шарового карткового, а виводити свої мульони після Депо -- з ПО.
Получается нужно сначала открыть на 200долл/евро депо за гривны, чтобы открылся поточний онлайн? А потом уже выбирать его для выплат, чтобы выплачивать обычные валютные депо открытые с валютной карты? Сколько срок жизни этого поточного онлайн? У меня есть валютные счета,открытые в отделении,но выбрать их для выплаты депо я не могу.
Amethyst написав:Як це? Валюти повинні співпадати. Якщо треба, то відкриють і інвалютний Онлайн
В пределах 200000можно открыть валютный депозит с гривневый карты с открытием поточного онлайн. У меня есть валюта на валютной карте.я могу с неё открыть обычный валютный депозит в приложении и выбрать для выплаты валютный онлайн,который открылся ранее? Потому что, если я пытаюсь сразу открыть депо с валютной карты,то вариант есть только возврат на эту же карту. Не открывается поточний валютный онлайн.