Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Намагався 5 разів. Із них двічі звертався потім в КЦ. Після підтвердження Дією і фотоідент. весь час вилітає невдала реєстрація, спробуйте через 30 днів. З іншими банками таких проблем не маю. В день першої невдалої спроби в Юнекс став клієнтом трьох банків через Дію. В них мені одразу дали КЛ, хоч в 2х банках і не просив. На днях без проблем миттєво оформив кредитку Пумб через Дію.
Пошёл народ нести грн. на дело. До обеда было много людей в отделении, оформляли депозиты. Тоже кинул на 3 мес под 19,5% с выплатой процентов сразу. Кстати сотрудники сейчас там работают из Дельты, Форварда. Говорят раньше скучно было на работе, а последние 3 мес. ритм как у Дельты был раньше.
Позавчора забирав конверт у запорізькому відділенні цього банку. В опів на одинадцяту ранку у відділенні був за столом лише один працівник (столів було чотири). Оформлюючи ордер на видачу валюти економіст дуже рекомендувала поміняти долари на гривню і принести їм на вклад. Почувши відповідь що це мені не цікаво - намагалась продати страховку для авто, але й тут її чекала невдачу - моя страховка діє до кінця грудня і взагалі страховку я зазвичай оформлюю дещо іншим способом. Крім економіста, мене та касира у той час у відділенні була ще одна бабуся яка довго сплачувала через касу комуналь. Розумію що потік клієнтів у різні часи доби буває різним - і мені мабуть просто повезло не втрапити на натовп вкладників. До речі касирка з 28 банкнот номіналом 100$ (в мене була здача дрібними "до сотні) видала 22 "синіми" і 6 "великими портретами". Дуже перепрошувала що не усі "синіми", але інших у касі не мала. Видно було , що "папуаси" вже тут їй "робили нерви". Мені аж стало ніяково - сказав що жодних проблем - це все платіжні долари і я залюбки їх візьму бо не вхожу до секти "папуасів" та поважаю працю банківських працівників. До речі того ж дня усі отримані в Юнексі долари в іншому банку прийняли теж без проблем.
Alien написав:Дуже перепрошувала що не усі "синіми", але інших у касі не мала. Видно було , що "папуаси" вже тут їй "робили нерви". Мені аж стало ніяково - сказав що жодних проблем - це все платіжні долари і я залюбки їх візьму бо не вхожу до секти "папуасів" та поважаю працю банківських працівників. До речі того ж дня усі отримані в Юнексі долари в іншому банку прийняли теж без проблем.
вот и в Киев пришло Гарант - предупреждают, что курс не для 1996 года другой - тоже публикует два курса в 5(7) коп разницы
Юнекс сейчас поднимается из руин. Обслуж. в норме, правда тоже не люблю, когда что то навязывают. Про авто страховку тоже несколько раз повторяли и какую то бумажку с расценками дали. Это страховка отвлекала от др. вопросов.., которые хотел им задать
Alien написав:Дуже перепрошувала що не усі "синіми", але інших у касі не мала. Видно було , що "папуаси" вже тут їй "робили нерви". Мені аж стало ніяково - сказав що жодних проблем - це все платіжні долари і я залюбки їх візьму бо не вхожу до секти "папуасів" та поважаю працю банківських працівників. До речі того ж дня усі отримані в Юнексі долари в іншому банку прийняли теж без проблем.
вот и в Киев пришло Гарант - предупреждают, что курс не для 1996 года другой - тоже публикует два курса в 5(7) коп разницы