Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27952796279727982799 ... 2851>
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 17:09

Сибарит
Выпишут военник на имя Иван Олень и мобилизуют 😁

Так а шукати дезертира Оленя Івана будуть?)
І в суд його ж потягнуть, бо паспорт у Оленя на імʼя Долярчик , а сам він у Львові.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 19:11

Панове! Цікава дискусія з приводу того, як можна (та як хочеться) та де хочеться когось одурити - в даному у випадку - державу Україна - але ця дискусія безплідна.

По-перше, на днях було ЧЕРГОВЕ роз’яснення Державної прикордонної служби щодо того, чи може приїхати на похорон батька, який загинув на фронті, син загиблого, який має як громадянство України, так і громадянство Ізраїлю. Приїхати з Ізраїлю. Може приїхати - але на території України він буде виконувати виключно закони України. Тобто... ну, ви зрозуміли...

По-друге, майже половину 2022 року та весь 2023 рік я за дорученням української діаспори проводив час як волонтер в Митній службі Туреччини, допомагаючи нашим українцям вирішувати питання реєстрації та постановки на облік автівок української реєстрації. Питань було багато - в тому числі можливі шалені штрафи за помилки у виконанні Митного кодексу Туреччини.
Старалися уберегти, роз’яснювали, як треба зробити вірно.

Серед відвідувачів Митної служби були і наші жінки, які одночасно були громадянками України та громадянками Туреччини.
Ну дуже їм хотілося завезти для своїх турецьких чоловіків автівки з України (в Туреччині авто продається за ціною, вдвічі (!) вищою).
Ну, придумували всілякі схеми, типу: "Я виїду з Туреччини - куплю авто української реєстрації - завезу в Туреччину БЕЗ РОЗМИТНЕННЯ (Примітка: це дозволялося і дозволяється українцям - Туреччина де можна підтримує українців) та буду кататися сама і чоловіку буду давати те, що він хоче"...

А НЕ МОЖНА! Я їм роз’яснював зміст відповідних пунктів Митного кодексу Туреччини: такі дії будуть розглядатися як шахрайство. З відповідним карним переслідуванням.

На території Туреччини громадянин Туреччини виконує виключно закони Турецької республіки.

Ну а взагалі наслухався таких варіантів "схем", що дивувався винахідливості наших людей.
Ну так не хотілося всім виконувати закони іншої держави, що "Мама, не горюй".
akurt

Подякував: 3978 раз.
Подякували: 1430 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 20:22

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:2. Кстати, да, а что будет, если остановят в Украине тцк человека без документов, который не называет себя, и нет в базе его биометрии чтобы определить?

Вже є випадки коли мобілізували громадян росії і Словаччини, які не мали українського громадянства. Тому можливо все.
Реально все залежить від людей. Комусь вдається домовити (при цьому іноді й безкоштовно), а інших - бусифікують.
Щодо еміграції - був дуже приємно вражений кількістю українців в Словаччині, Чехії та Казахстані. Реально сотні наших всюди.
Дюрі-бачі

Подякував: 866 раз.
Подякували: 629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 22:35

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Но в очередную поездку его вдруг не пропустили.
Еле выехал через другой пункт. Не знаю или давал что-то.

Мабуть в нього був облік постійний і по укр паспорту міг їздити до закону по мобілізації.
Хоча це суті не змінює вони так накрутили, тому це просто очевидно що краще носа не сунути, було біо чи ні, є ПМЖ чи ні. Все це не важливо, є бригада ярмака, а законів все одно немає.
Як і підсумвав Деюрі, пусті балачки на вечір.
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 23:24

Дюрі-бачі написав:Щодо еміграції - був дуже приємно вражений кількістю українців в Словаччині, Чехії та Казахстані. Реально сотні наших всюди.

Колега живе в Братиславі, говорить там зараз проживає до 50-70 тис. українців, в т.ч. незареєстрованих. Це коли у самій Братиславі проживало до 500 тис. чол. до війни. А в центрі ввечері, куди місцеві не так часто ходять, то взагалі кожен другий/третій українець
The_Rebel

Подякував: 93 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 23:49

Підрахунок пенсії, точніше "раннього виходу" в 60++

Підрахунок пенсії, точніше "раннього виходу" в 60++ десь там в GB

Так що мільони пенсіонерів мають шанс вернутися "в своє а не в оренду", коли припиниться їм допомога твм.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 22 тра, 2025 00:03

Бетон написав:
  Faceless написав:
  Gastarbaiter написав:Спрошу.
Прислала корзину продуктов на 60 евро. И цены на мясо.
Наше мясо по качеству несравнимо

Зображення Зображення Зображення Зображення
Як ви можете дистанційно порівняти якість мʼяса?

доречі, це загальновідомий факт серед наших біженців. екс дружина шарить в м'ясі. я вас запевняю.
ви купували мясо в наших маркетах чи рибу? це ж жах. ну ви на шашлик візмете мясо в укр магазині? всі ж беруть на базарі. за сало взагалі мови нема.
на прикладі молока. я його пив у Франції і Нідерландах. те, що п'ємо ми в Україні - бодяга.

А в Украине все еще рыбу и мясо накачивают водяными рассолами? Как-то вспомнилась сковородка с рыбой, которая начала выпускать воду - рыбы осталось в половину меньше.
Та-же фигня с креветками, которые после варки превращаются в криль.
Украиское молоко, конечно, это молочно-водный продукт. Или уже не так?
rjkz

Подякував: 8616 раз.
Подякували: 5430 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 22 тра, 2025 00:12

rjkz
Заморозка (особливо риба і морепродукти в льодяному панцирі ) дійсно дають багато води.
Але свіжого якісного мʼяса повно. Я на шашлик беру ще тепле , там ніколи «вдувати» воду))
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 22 тра, 2025 00:24

stm написав:
  rjkz написав:
  BeneFuckTor написав:Типу вон нічого по суті не написав. А те що якщо тебе не має в базі по відбитках, то можна їздити це факт. Так само як і факт що можна було їздити по пмж(вже і з біо) до того як цю лазійку прибрали, так могли запакувати, але якщо все було по закону то на обліку ти не стояв, і відпустили б. Тільки не надо тут про зле тцк, тай 500є в кармані на всякий випадок можна знайти відкупитись від дуже настирних.

Краще розкажіть випадок, як людину без біо, оприділили і запакували. Тільки без може і а може. А так: людина заїхала, на виїзді їй кажуть стій по такі причині...

1.Насколько я знаю, граждане США/Украины, у которых не био, спокойно ездят по американскому паспорту.
2. Кстати, да, а что будет, если остановят в Украине тцк человека без документов, который не называет себя, и нет в базе его биометрии чтобы определить?

ТЦК то не біометрія, то Оберіг, навіть не Резерв+) виїзд то - біометрія )

Ничего не понял.
Можете пояснить?
Я писал в контексте, когда обладатель гражданства иной страны, но не счастливый обладатель украинского биопаспорта, может спокойно посещать Украину и выезжать из нее по паспорту иной страны. И невозможности выезда для обладателя украинского биопаспорта. М18-60, естественнно.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 22 тра, 2025 00:33

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:2. Кстати, да, а что будет, если остановят в Украине тцк человека без документов, который не называет себя, и нет в базе его биометрии чтобы определить?

Вже є випадки коли мобілізували громадян росії і Словаччини, які не мали українського громадянства. Тому можливо все.
Реально все залежить від людей. Комусь вдається домовити (при цьому іноді й безкоштовно), а інших - бусифікують.
Щодо еміграції - був дуже приємно вражений кількістю українців в Словаччині, Чехії та Казахстані. Реально сотні наших всюди.

К сожалению, я уже не в таком восторге от украинцев в НЙ.
Первое время вели себя очень достойно, но спустя 3 года начали проявляться старые привычки.
Ну, и, то-ли Украина забылась, то-ли они ее всегда имели ввиду, но очень легко "ложатся" под ватных руских если в этом есть выгода.
Из комичного: Был на днях в именно американском супермаркете. По разговору услышал украиномовну родину. Или они решили, что их никто не поймет или им просто было пох, але дуже тендітна жіночко раптом на пів відділку видає своєму чоловікові " Йдемо вже, бо я зара вссусь!!!".
rjkz

Профіль

9
5
7
  #<1 ... 27952796279727982799 ... 2851>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти