Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Цікаві роздуми від M-Audіo. Приємне враження у мене. Бажано тільки уточнити, щоби "пазл" складався вірно: ви пишете з України (на підставі досвіду України) чи з іншої країни?
Дюрі-бачі написав:З Польщі почали депортовувати за дрібні порушення...
Так там 2 промилли намеряли. Фигасе мелкое нарушение. Это вообще-то уголовка уже. По крайней мере в Испании. Думаю в Польше тоже. Чувак влил в себя 300+ грамм водки в середине дня, посадил ребенка в машину и поехал за вторым. Это прям бинго
za kierowanie pojazdem w stanie nietrzeźwości grozi kara do 3 lat więzienia.
akurt написав:Цікаві роздуми від M-Audіo. Приємне враження у мене. Бажано тільки уточнити, щоби "пазл" складався вірно: ви пишете з України (на підставі досвіду України) чи з іншої країни?
"пазл" складався
Ну, нарешті всім учасникам форуму хоч Флайман очі розкрив на секрет фінансового успіху. Не кажіть, що не дивилися, та не сприйняли від нього корисний метод, за яким життєво-фінансові «пазли» вдало складуться.