Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33133314331533163317 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 13:52

Re: Еміграція, заробітчанство

Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 14:37

барабашов писал(а):
  akurt писал(а):
  Frant писал(а):Чому означений пан втік з Туреччини до Франції? Часом, турецька Феміда, не взяла його за руку, за фокуси з турецькою нерухомістю, яку він активно впарював нерозумним одноплемінцям?

Класика: «Голова - предмет темный и исследованию не подлежит!» (с) :D

"ВиктрСемёныч"(тм акурт) так вы расскажете наконец то, почему вы уехали с прекрасного берега моря с наилучшей кухней в мире(на мой взгляд) с аппартаментов в аренду(???или соцжильё?) за 3000км, и почему вы ни разу, с начала уничтожения ракетной и танковой промышленности Львова "искандерами", за все 4 с ликуем года, так и не проверили всё ли на месте в других аппартах с карпатским паркетом?
Вы не патриот?

«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 14:44

airmax78 писал(а):Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.

Цікава думка біженця з Києва у Відень (Австрія).
Що саме цікаве: багато правдивого.
Наприклад, дійсно Туреччина перейшла в усіх без виключення цінах (крім алкоголю) на європейські ціни.
Я у Відні не був вже 2 роки, але думаю, що пан airmax78 купує каву та штрудель дорожче, ніж вони продаються в Анталії.
Якщо згадати, що цей форум фінансово-економічний, то є цікава пропозиції: призначити віденського увʼязненого на посаду премʼєр-міністра Туреччини. Можливо, зможе керувати непогано. В своїй країні в нього не вдалося, то може допоможе іншій.

А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 14:57

Мені зараз виїжджати у справах, але маю ще хвилинку, бо бачу, що панам так цікаво, чого б це я переїхав у Францію.
Так я ж ніколи не приховував:
1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію. Всюди аналізував купу параметрів та в 2017 році щупинився на Туреччині, про що не жалкую.
Чим привабила Анталія? А) Середземне море; Б) Гірськолижний центр в 43 км від мого будинка; В) приємні до безтями ціни на готові «під ключ» квартири; Г) легкість та прозорість отримання Виду на продиття; Д) легкість дістатися України (раніше авіаквитки вартували 27-50$ в один кінець); можливість без розмитнення ввезти авто.
Хіба мало позитивів ?

(Далі буде, виїжджаю у справах).
Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 14:59

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):А взагалі мені подобаються думки: сам просрав все на світі і розказує де та що не так.

Ще не все. Ще трохи є над чим попрацювати.
Последний раз редактировалось airmax78 Ср 20 май, 2026 15:06, всего редактировалось 2 раз(а).
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 15:04

akurt писал(а):Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.

Писав про це багато разів вже. Я нічого не обирав. Куди відправили - туди і поїхав. Я ж у відрядженні - забули?
А взагалі то Відень - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Навіть прапор з Нижньою Австрією у нас однаковий.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 15:13

akurt

1. Завжди міняю місце проживання кожні 8 років. Колись це була зміна мікрорайона даного міста (у Львові жив то а Галицькому, то у Франківському, то в Залізничному). Потім це була зміна різних регіонів України. Потім: зміна країн: починав мріяти про Польщу, потім Словаччину, потім Грузію.

Наступний крок має бути інша планета 🤭
Їхав в поїзді Варшава - Київ з двома дамами (мама і дочка доросла). Вони тільки з Парижу прилетіли у Варшаву.
Неймовірно захоплені Парижем . Везли купу всякого барахла такс фрі, включно з айфоном.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 15:52

airmax78 писал(а):
  akurt писал(а):Поки ж час пан airmax78 напише, чому він обрав Відень.

Писав про це багато разів вже. Я нічого не обирав. Куди відправили - туди і поїхав. Я ж у відрядженні - забули?
А взагалі то Відень - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Навіть прапор з Нижньою Австрією у нас однаковий.

То які до мене претензії? І я писав багато разів вже: купив квартиру в вересні 2017 року як «запасний аеродром» за ціною в смішні в наш час 49 500$. Використовував в 2018 році як дачу: за 2018 рік там перебував 180+ днів.
Долам: «А взагалі то Туреччина - природній вибір - наша колишня метрополія, за якої українцям непогано жилось. Згадайте Хотинську фортецю, оперу «Запорожець за Дунаєм».
Що вам не так?
Туалетний папір віденський не купую: у вас збитки?
Не даю грошей на квиток на курорт під назвою - Анталія? Так в Австрії є благодійні фонди, можна і в церкву звернутися із словами: «Я нахомʼячив у бідній країні квартиру в столиці за 1 000 000/3 євро - то дайте мені 20..40€ на квиток».
Якщо монахи будуть сумніватися, то скажіть, що заздрите людям, які пʼють молоко, кефір, йогурт, їдять хліб, макарони, огірки, помідори, курку, яловичину, сир, творог і інші харчові продукти, бо сам типу харчуюся в колишній столиці Австро-Угорської імперії виключно запареною окропом дертю.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 17:52

akurt писал(а):«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.

Так вы антисемит?
Кстати,вы так и не ответили на мой вопрос о исламизации Европы.
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 20 май, 2026 18:35

akurt писал(а):
  барабашов писал(а):
  akurt писал(а):Класика: «Голова - предмет темный и исследованию не подлежит!» (с) :D

"ВиктрСемёныч"(тм акурт) так вы расскажете наконец то, почему вы уехали с прекрасного берега моря с наилучшей кухней в мире(на мой взгляд) с аппартаментов в аренду(???или соцжильё?) за 3000км, и почему вы ни разу, с начала уничтожения ракетной и танковой промышленности Львова "искандерами", за все 4 с ликуем года, так и не проверили всё ли на месте в других аппартах с карпатским паркетом?
Вы не патриот?

«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.

Стоп-стоп-стоп "ВиктрСемёныч"
Це де пейсатий гнидник - на халяльному узбережжі Анталії чи у матері(чи батька?) міст бандерівських та антимоскальських?
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

#<1 ... 33133314331533163317 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама