|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 20 тра, 2026 19:51
shapo написав: akurt написав:«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
Так вы антисемит? Кстати,вы так и не ответили на мой вопрос о исламизации Европы.
При всі повазі до вас, ви трохи не в курсі: - цей збоченець з Дніпра, який маскується під «харківським» ніком «барабашов» переслідує мене особисто з невідомих мені причин, бо я ніколи в житті цього збоченця не бачив (сплюну тричі через ліве плече), і не мав ніяких справ (сплюну тричі через ліве плече) - збоченець коментує кожен мій допис приблизно 2 роки - щоденно (!). Повторю: ніколи в житті я не сідав «хезати» з цим збоченцем на одному гектарі на відстані в 1000 км! Але це сердешне розовощоке пузате коментує кожен мій допис, кожний раз придумуючи неймовірно недоумкуваті пасажи. Ким би ви особисто стали, якщо якийсь католик, або буддист, або ісламіст питали б у вас щодня, чи зробили ви обряд מִילָה, мила́; בְּרִית מִילָה, брит мила́? - вибачаюсь: можливо я не уважно дивився повідомлення - із-за атаки збоченця - але я не памʼятаю вашого такого питання щодо «ісламізації». Я точно не фахівець в цьому питанні, але із поваги до вас спробую висловити свою думку. Тільки уточніть, що саме ви маєте на увазі.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4343 раз.
- Подякували: 1569 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:16
akurt написав: shapo написав:Так вы антисемит? Кстати,вы так и не ответили на мой вопрос о исламизации Европы.
При всі повазі до вас, ви трохи не в курсі: - цей збоченець з Дніпра, який маскується під «харківським» ніком «барабашов» переслідує мене особисто з невідомих мені причин, бо я ніколи в житті цього збоченця не бачив (сплюну тричі через ліве плече), і не мав ніяких справ (сплюну тричі через ліве плече) - збоченець коментує кожен мій допис приблизно 2 роки - щоденно (!). Повторю: ніколи в житті я не сідав «хезати» з цим збоченцем на одному гектарі на відстані в 1000 км! Але це сердешне розовощоке пузате коментує кожен мій допис, кожний раз придумуючи неймовірно цікаві пасажи. Це при тому, що я відвідував його синагогу з пізнавальною метою один раз в житті це було - гадаю - років 15 (!) тому. Ким би ви особисто стали, якщо якийсь католик, або буддист, або ісламіст питали б у вас щодня, чи зробили ви обряд מִילָה, мила́; בְּרִית מִילָה, брит мила́? - вибачаюсь: можливо я не уважно дивився повідомлення - із-за атаки збоченця - але я не памʼятаю вашого такого питання щодо «ісламізації». Я точно не фахівець в цьому питанні, але із поваги до вас спробую висловити свою думку. Не впевнений, що я є спеціалістом, але із поваги до вас щось спробую сказати.
Не понимаю чем бы меня так сильно оскорбил вопрос сделал ли я обрезание. Ну покрутил бы пальцем у виска,т.к.,во-первых,я атеист,во-вторых, моя мама врач всегда говорила что у человека ничего лишнего нет и,соответственно,мне ничего не отрезали. Что касается исламизации Европы,то я прежде чем задать вам вопрос подробно описал с чем она сталкивается последние 20-30 лет так,что если в ближайшие выборы там к власти не придут правые,то ее ждёт полное изменение идентификации. И каким образом можно жить в Франции и это не замечать для меня странно ибо даже будучи туристом это уже бросается в глаза и в Париже,и в Лондоне,и в Дюссельдорфе. Более того,уже добралось и до Сиднея с Мельбурном хотя Брисбен ещё держится.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 870 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:30
airmax78 написав:Туреччина - добре коли немає інших альтернатив. А вони після 2022го з'явились. До того ж, Туреччина капець яка дорога стала. В дол та євро. Якесь турецьке диво: нац валюта валиться, а ціни зростають ... в долярах. А ми ж пам'ятаємо роскази про сібаса за 3 грн кг та цистерну йогурта за 50 копійок. Так ось все це в минулому. Тому, думаю, акурту там стало жити не дуже вигідно. Ну і все ж таки Франція - не Туреччина. Навіть якщо це не просто Туреччина, а Анталія, 27ма лінія від моря.
"Курлик", або гімн понауєхавших
-
flyman
-
-
- Подякував: 1640 раз.
- Подякували: 2885 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:32
shapo написав: Не понимаю чем бы меня так сильно оскорбил вопрос сделал ли я обрезание. Ну покрутил бы пальцем у виска,т.к.,во-первых,я атеист,во-вторых, моя мама врач всегда говорила что у человека ничего лишнего нет и,соответственно,мне ничего не отрезали. .
Стоп-стоп-стоп. Давайте так: я православний - ніби-то (хоча церкву не відвідую ) але я щоденно (!) на протязі 2-х (двох) років буду вам особисто (!) на Фінансовому форумі України задавати питання саме про обрізання. Причому ваша відповідь не буде мати ніякого значення. Тобто я стану збоченцем типу «барабашов». То ким ви станете? Антисемітом? Анти ісламістом? Антибуддистом?
Востаннє редагувалось akurt в Сер 20 тра, 2026 20:36, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:35
akurt вам особисто на Фінансовому форумі України задавати питання саме про обрізання. То ким ви станете? Зробимо експеримент?
Пропоную зацікавленому Барабашову щодня скидати в особисті не обрізаний. Упередити можливі питання . Цей флешмоб для всіх. моя мама врач всегда говорила что у человека ничего лишнего нет
В загальному випадку - це правда. Але інколи.. Он Барабашову видалили ліву півкулю і всі гениталії. Лікарі сказали йому так краще
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 20 тра, 2026 20:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2606 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:38
Бінго! Саме зараз відправляю йому фото моїх трусів. Для початку - гумка у верхній частині праворуч. З боку дупи та гульфіка - завтра. Подивимося, як це його збуджує!
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:43
akurt написав: shapo написав: Не понимаю чем бы меня так сильно оскорбил вопрос сделал ли я обрезание. Ну покрутил бы пальцем у виска,т.к.,во-первых,я атеист,во-вторых, моя мама врач всегда говорила что у человека ничего лишнего нет и,соответственно,мне ничего не отрезали. .
Стоп-стоп-стоп. Давайте так: я православний - ніби-то (хоча церкву не відвідую ) але я щоденно (!) на протязі 2-х (двох) років буду вам особисто (!) на Фінансовому форумі України задавати питання саме про обрізання. Причому ваша відповідь не буде мати ніякого значення. Тобто я стану збоченцем типу «барабашов». То ким ви станете? Антисемітом? Анти ісламістом? Антибуддистом?
Никем не стану. Покручу пальцем у виска и поставлю в игнор
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 870 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:44
airmax78 написав:Потрібно тримати себе в формі, комради: Спецпредставитель по вопросам украинцев в ЕС Илва Йоханссон призвала лишить украинских мужчин призывного возраста права на убежище в ЕС. "По моему личному мнению, не совсем логично выглядит то, что многие военнообязанные мужчины, которые не имеют права покидать Украину, только пересекают границу - возможно, даже нелегально - сразу получают временную защиту", - сказала Йоханссон. Таким образом она ответила на вопрос, что будет с защитой украинцев в ЕС после марта 2027 года, когда закончится текущая программа. Однако, по словам Йоханссон, дискуссии на эту тему еще продолжаются и решения пока нет. То есть Йоханссон дает понять, что один из обсуждаемых вариантов - программу продлить, исключив из нее защиту пригодных к службе мужчин. Ранее Deutsche Welle сообщала, что ЕС может продлить защиту беженцев из Украины до 2028 года.
А Ви вже перейшли на якийсь PR чи так і сидите на біженстві 4-й рік?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1522 раз.
- Подякували: 1945 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 20 тра, 2026 20:54
shapo написав:Никем не стану. Покручу пальцем у виска и поставлю в игнор
Є така теорія: «Непротивление злу насилием». Здається ідею висловив хтось із російських письменників. З цією теорію не всі погоджувалися. А автора навіть російська церква оголосила «отлученным от церкви». Я не думаю, що варто цю теорію застосовувати в житті: якщо потвора, збоченець, психопат, психічно хворий нападає на вас - треба захишатися. Треба бити ногою в писок. В бік вашої країни зараз плюють та нападають вже десь 50 років - і мешканці дають опір - дають гнидотним збоченцям міцно в писок. Хіба не так? P.S. Щойно відіслав рожевощокому збоченцю з Дніпра, який маскується під назвою ринку в багатостраждальному Харкові, фото верхньої частини своїх трусів. Нехай насолоджується!
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2