|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:07
won написав: Water написав: won написав:Якби це мої сусіди зробили, через два-три роки в них згоріла б машина, або сарай, або будинок з людьми всередині - залежно від тяжкості їх провини.
Тому ми так і живем. Сподіваюсь особисто ви не в Європі.
Європа нам, якщо що - вороги наразі
Та то звісно вам з москальщини відніше.
-
Water
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 288 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:08
Water написав: won написав:Але якби це було заборонено без тих ліцензій-страховок робити, мені тим більш було б принциповим не давати про це знати державі, бо чиновники і держава - то паразити. Це світлоглядна позиція. Закругляйтесь.
Для чого у цій гілці ви пишете за Україну, чи ви за москальщину? Тоді звісно особисто для вас це еміграція.
Московія в буй мені не впала, як і євросовок з тупими чиновниками і такими, як ви, фанатичними житлянами. Кращіх сусідів маю. Звісно, найкращі - це зовсім без сусідів, але це треба гарну місцину хапнути, а це нині важко. Вам поставили питання; дайте відповідь, будь-ласка: won написав:Нахріна мені будівельник-юрособа в приватний будинок, нахріна мені рахунки зберігати, шоб шо? Шоб було чим одзвітувать в державу? Он люди-практики кажуть, що без цього всього маразму все нормально і так працює. Але якби це було заборонено без тих ліцензій-страховок робити, мені тим більш було б принциповим не давати про це знати державі, бо чиновники і держава - то паразити. Це світлоглядна позиція.
Востаннє редагувалось won в Суб 06 чер, 2026 12:09, всього редагувалось 1 раз.
-
won
-
-
- Подякував: 376 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:09
won написав: Water написав: won написав:Але якби це було заборонено без тих ліцензій-страховок робити, мені тим більш було б принциповим не давати про це знати державі, бо чиновники і держава - то паразити. Це світлоглядна позиція. Закругляйтесь.
Для чого у цій гілці ви пишете за Україну, чи ви за москальщину? Тоді звісно особисто для вас це еміграція.
Московія в буй мені не впала, як і євросовок
Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:11
Water написав:Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
А вашої? Змусити всіх повірити, що бажати бігти наввипередки платити податки - це норм? Тоді роз'яснюю ще раз: щире бажання, щоб всі довкола платили податки, можуть виявляти або паразити (чиновники), або дивні (неадекватні) люди. Зізнавайтесь, де працюєте.
-
won
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:17
won написав: Water написав:Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
А вашої?
З чого почалась розмова? Хомякоид сказав шо він би ніколи не зробив такого, що бросає тінь на всіх українців. Я йому відповів що він такий самий порушник. Потім ви підтягнулись з розповідями як вам гарно жить на москальщини без сусідів поруч, для будівництва будинку ви привезете купу молдаван-родичів, які будуть у вигляді волонтерів будувать і пісні співать. Я відповів на ваше питання? Для чого ви відповідаєте питанням на питання?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:25
Де правнук барона Мюнхаузена з його "Туці акщь Сфтфвф", тобто "News from Canada"? Всі форумчани повинні знати, скільки коштують валянки в Канаді, і чи можна там щось отримати на халяву? 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1850 раз.
- Подякували: 2608 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:28
Water написав: Хомякоид сказав шо він би ніколи не зробив такого, що бросає тінь на всіх українців. Я йому відповів що він такий самий порушник. Для чого ви відповідаєте питанням на питання?
Він не кинув тінь на українців, бо він не порушник. А обмеження ви попридумували самі, шоб вам, чіновнікам, було за шо жить. Це ж ви відповіли ось буквально зараз питанням! А відповідати треба в черговості заданих питань. Вам було запитано: ви - чіновник? Раз так печетесь за податки. Адекватні люди не бажають платити податки. А, і для підсліпуватих повторюю: чхати на московію, і ніколи не висловлювалось, не є і не буде бажання там жити. Як і в євросовку. Є кращі юрисдикції. Тим часом, підбірка неоптимальних юрисдикцій: США, Канада, Австралія, Німеччина. В принципі норм: деякі країни ЛатАму, Португалія.
Востаннє редагувалось won в Суб 06 чер, 2026 12:30, всього редагувалось 1 раз.
-
won
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:28
won написав: Water написав:Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
А вашої? Змусити всіх повірити, що бажати бігти наввипередки платити податки - це норм? Тоді роз'яснюю ще раз: щире бажання, щоб всі довкола платили податки, можуть виявляти або паразити (чиновники), або дивні (неадекватні) люди. Зізнавайтесь, де працюєте.
Давно у нас пропаганда правопорушень і злочинів (а ухилення від податків і є від правопорушення до злочину) стала толеруватись, да ще і у країні яка стікає у війні? Що це за окуівший 3.14дець тут варнякає безнаказанно?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2619 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:33
won написав:Адекватні люди не бажають платити податки.
Просто більше нічого не пишіть, я все розумію без вашої писанини хто ви та звідки.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 12:33
Hotab написав: won написав: Water написав:Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
Давно у нас пропаганда правопорушень і злочинів (а ухилення від податків і є від правопорушення до злочину)
О, ще один Hotab написав:окуівший 3.14дець
висвітився. Працюєш на гроші платників податків (оон) - працюй собі. Ти зацікавлений, шоб тобі ці податки платили. Але реальні люди не зацікавлені їх платити. Знімай рожеві окуляри.
-
won
-
-
-
-
Профіль
-
-
|