|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:05
won написав: Water написав: А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?
Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність.
Виклик швидкої до "будівельника", це зразу поліняє десь на 800 ойро той хто викликав. Далі вже будуть питання що робила постраждала людина в чужому домі. Але звісно це друг дитинства, який проходив повз, точніше приїхав за годину їзди від друга, звісно лікування такого друга за рахунок друзів, а це не в Україні звозить до травмпункту і накласти гіпс.
-
Water
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 288 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:07
Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність
Угу-угу А хто повинен профінансувати цю «швидку» чи пожежників що тушать після обстрілів - то таких 3.14-дарків won не цікавить. «Тільки не я»,- закричав won!
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2621 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:11
Hotab написав: Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність
Угу-угу А хто повинен профінансувати цю «швидку» чи пожежників що тушать після обстрілів - то таких 3.14-дарків won не цікавить. «Тільки не я»,- закричав won!
В Німеччині? Хто викликав, або страховка будинку, чи що там горить, або самі, якщо без страховки. Швидка ще доведи що людина не могла сама доїхать до шпиталю, а викликала швидку. Там ще й хелікоптер можна викликать, не тільки авто.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:13
Water написав:Ви приїхали в іншу країну, але хочете жить за своїми правилами, точніше вас повністю влаштовує Schwarzarbeit. Все вірно? Дружина ходить до перукарки до когось з українок додому? Це теж саме.
Третій раз пишу. Це розповсюджене явище серед німців і не серед німців. Поліція не контролює короткострокові роботи в приватних помешканнях які не заважають сусідам. Це не мої правила. Це мене навчили в Німеччині. Не має невідворотності покарання. Народ цим користцється. Всіх все влаштовує.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3301 раз.
- Подякували: 550 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:13
Water написав: won написав: Water написав: А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?
Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність.
Виклик швидкої до "будівельника", це зразу поліняє десь на 800 ойро той хто викликав. Далі вже будуть питання що робила постраждала людина в чужому домі. Але звісно це друг дитинства, який проходив повз, точніше приїхав за годину їзди від друга, звісно лікування такого друга за рахунок друзів, а це не в Україні звозить до травмпункту і накласти гіпс.
Я ж і кажу: чинуші зробили все, щоб всі жили по принципу "я не я, і хата не моя", або " моя хата скраю", коли потрібно допомогти інші людині. Скоти. Зате коли треба державі помогти стрясти із сусіда грошенят - так привчили всіх навпаки, забесплатно гнидувати. Гади. І таким бездушним чинушам ше й податки платить? Дзуськи. Хай євросовок і його чинуші виздихає разом зі своїми арабами, яких купу вже напустив собі.
-
won
-
-
- Подякував: 376 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:17
Water написав: won написав: Water написав: А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?
Щось ви зовсім заплутались. В кожного в Німеччині який знаходиться офіційно є медична страховка ? Які 800 євро ?
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:21
won написав:І так, я - слабка духом людина, тож доводиться платити.
спробуйте не платити. Жити в аскезі і бідності чи сидіти в тюрмі за несплату податків. Раз ви - принциповий ідейний анархіст. Правила дорожнього руху - вам не заважають? Чи ви просто жмот, який хоче обкрадати власну державу, як це прийнято в Московії та постСРСРівських країнах?
-
Frant
-
-
- Подякував: 1855 раз.
- Подякували: 2609 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:23
Хомякоид написав: Water написав: won написав:Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність.
Щось ви зовсім заплутались. В кожного в Німеччині який знаходиться офіційно є медична страховка ? Які 800 євро ?
На будівельних роботах у вихідний день і це не будівельник? Спробуйте якось викликать.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:25
Хомякоид написав: Water написав:Ви приїхали в іншу країну, але хочете жить за своїми правилами, точніше вас повністю влаштовує Schwarzarbeit. Все вірно? Дружина ходить до перукарки до когось з українок додому? Це теж саме.
Третій раз пишу. Це розповсюджене явище серед німців і не серед німців. Поліція не контролює короткострокові роботи в приватних помешканнях які не заважають сусідам. Це не мої правила. Це мене навчили в Німеччині. Не має невідворотності покарання. Народ цим користцється. Всіх все влаштовує.
Навчили ауслендери на фейсбуці, бо німці таким не користуються. Чому- здогадайтесь самі. UPD: Так і з сомом було, тихесенько собі ловили, а тут почалось.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 14:29
Water написав: Хомякоид написав: Water написав:Ви приїхали в іншу країну, але хочете жить за своїми правилами, точніше вас повністю влаштовує Schwarzarbeit. Все вірно? Дружина ходить до перукарки до когось з українок додому? Це теж саме.
Навчили ауслендери на фейсбуці, бо німці таким не користуються. Чому- здогадайтесь самі. Ви відірвані від життя. Я чув не менше трьох випадків де німці саме цим користувались. Субота рахується робочим днем і дозволяються будівельні роботи.
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
2