Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
adeges написав: Звичайно, для 99% українців війна почалась у 2022 році, а не в 2014.
Соромлюсь запитати, частина Донбасу + Крим це у вас 1%, які відчули війну у 2014? Тільки не треба розповідати, що всі як один чекали пуйла і щасливі від рузького міра. Туди ж (до вашого 1%) військові, яких відправили воювати з інших регіонів + туди ж сім'ї цих військових, які відчули нестачу рідних чоловіків.
Війну в Криму точно не відчули. Відчули зміну влади та країни, в якій живуть, але не війну. В Донбасі була АТО-ООС, під час якої РФ надавала допомогу ЛДНР у вигляді зброї та "добровольців". Регулярних частин російської армії на території України не було (окрім Криму, де не було бойових дій). Якщо Ви назвете це війною з РФ, то Ви підтримуєте твердження Путіна, що зараз він воює не з Україною, а з НАТО - нам надають зброю, значну фінансову підтримку і є добровольці, які воюють на боці України.
На самом деле, были. Не официально со стороны параши, но были.
antey1969 написав:Опять стеб. Такое впечатление, что, сидя в Австрии, вы просто упиваетесь своим положением по сравнению с теми, кто воюет или вообще остался в Украине. Вы достаточно разумный и образованный человек, но при этом вещаете нонстоп исключительно лозунгами и призывами... Посмеиваясь в душе как над теми кто это все воспринимает за чистую монету, так и над теми, кто пытается возразить. Абсолютно беспроигрышная позиция, если единственная цель - самоутвердиться и при этом тупо ложить на всех остальных.
З чого ви це взяли? Я чесно намагаюсь повернутись, але я не можу собі дозволити уан уєй тікет - мені по роботі потрібно мати можливість вільного перетину кордону. Через бігорів та йому подібних процес наразі настільки ускладнений, що роботодавець виявився неспроможним вирішити це питання. Тому так, став пздболом. Проте, все ж таки сподіваюсь що питання буде вирішене і я повернусь.
Ой, не могу! Максим, идите в ЗСУ - зарплата и полное содержание гарантировано! Бигора и меня тоже работодатели не будут держать на работе, если мы вернемся в Украину. Только для вас работа - это достаточная отмазка, а для других - повод не защищаит ваш концептуальный овноблок.
Кому що, а у rjkz продовжується джихад проти газобетону.
rjkz написав:Пару дней назад общался с американским госслужащим, бывшим полицейским, ныне работает в другом учреждении. Как раз затронули эту тему. Он сразу сказал, что в самом определении есть 2 дискриминирующие признака, которые не приемлемы в США - почему только М? В армии США служат как мужчины так и женщины, то есть, дискриминация по гендеру. Почему 18-60, тем более, что 18 - не мобилизационный возраст. Дискриминация по возратному признаку. Ну и презумпция невиновности - если человек ничего не нарушил и не совершил преступления, что было доказано против него (а не против категории населения) в суде, то он невиновен и никаких действий против него не будет произведено.
У нас, до речі, служать досить багато жінок (відносно високий відсоток). Ну а щодо мобілізації, то в більшості країн така дискримінація, думаю, і в США також мобілізація прописана тільки для чоловіків, просто її не було вже дуже давно.
Речь не о тех кто служит, а о параметрах категории, которая попала под ограничение прав. У меня есть своя точка зрения на этот счет, ее, ввиду этических моментов, я не имею морального права высказывать. Но с точки зрения западных норм, нет причин ограничивать в правах категории людей по гендерному или возрастному признаку. Просто это все "немного подЫбильному написано". В указе надо было вместо "М18-60" написать "лица, находящиеся на воинском учете". Фсе! Стоишь на учете в военкомате? За границу нельзя. А сколько лет человеку или какого он гендера - это не чиновничье дело.
airmax78 написав:rjkz, з вас хрєновий стендапер. Австрія - країна з досить ганебною історією і сучасністю. Але до чого тут вона - я на неї не надрочую і не обирав її. В кожної нормальної людини зараз є обов'язок: не поливати брудом Україну під час війни і не закликати українців Україну залишати. А ні на форумі, а ні в фейсбуці чи де інде. Що тут блд не зрозуміло?!
Как говорил незабвенный захар : "Пруфы в студию" Где я что-то плохое и не соответствующее действительности говорил про Украину? Где я кого-то к чему-то призывал? Ни на форуме, а в ФБ меня вообще нет, равно как и в остальных соцсетях. Так что это все ваши комплексы. Австрия не нравится? Так вперед! Думаю, в Украину вас впустят. Обратно фиг выпустят, конечно. Но вы-же пластичный. Просочитесь. Самый лучший вариант достичь результата - собственный пример. Покажите пример мужества и героизма. Вы-же именно к этому призываете остальных? Иначе получается как в том анекдоте: -Вперед, Орлы! А я за вами. А если шухер - вы за мной.
rjkz, ну що ви так... ви так багато розповідаєте поганого про Україну, що на гарне часу не залишається. й так багато гарного про США, що не залишається часу про погане.
ви трохи незбалансовану картинку малюєте й здається постійно натякаєте, що треба шукати можливості й перебиратися в США.
ЛАД написав:Війська РФ були з 2014 чи короткий проміжок часу в 2014? Можете вказати, коли і які регулярні російські частини були на території Донбассу з 2015 по 2021?
Певен, що практично постійно з 2014, про то є достатньо інформації і з перехоплень і від полонених і від розвідки. Я не ГУР, я не відслідковую які то конкретно були частини і в які проміжки часу.
ЛАД написав:"З технікою рф, зброєю рф, забезпеченням і фінансуванням з рф". Ви теж підтримуєте твердження Путіна, що він воює з НАТО, а не з Україною? Бо замініть "рф" на "НАТО" і все це можна сказати про нас.
Надто недолуга спроба брехні й перекручування з вашої сторони. От оригінальна цитата:
Faceless написав:але з військами рф, технікою рф, зброєю рф, забезпеченням і фінансуванням з рф
І тоді вся ваша спроба перекрутити одразу на поверхні. Ні, це ніяк не можна сказати про нас. І взагалі недореспубліки НІКОЛИ не були суб'єктами, щоб їх взагалі розглядали якоюсь стороною. Все керівництво було з рф, постійна (чи майже постійна) військова присутніть рф, координація з рф, а не просто передача від неї техніки, боєприпасів і фінансування.
Неудачная попытка. Почему нельзя сказать про нас? В чём отличие? Только в том, что на территории Украины нет регулярных частей НАТО. Есть только добровольцы и инструкторы. Вы не ГУР, но если это было, то несложно найти сообщения в интернете. Тем более, если была "постійна (чи майже постійна) військова присутніть рф". Возможно, я пропустил, но не слышал об этом и при всех многочисленных спорах на форуме в то время, ни у кого не встречал ссылок на это.
И, думаю, что Вы, в любом случае, согласитесь, что нельзя сравнивать события 2015-2021 с сегодняшней реальной войной. Разница очевидна и название "СВО" сегодня никого не обманывает.
Поройтесь в Ютубе. С лета 2014 года есть видеосвидетельства участия регулярных войск в войне на Донбассе. Захват псковских десантников в плен. В 2015 году именно регулярные части штурмовали Дебальцево. В 2014 Илловайск. Был скандал с тем, что расийский суд (Воронеж, кажется) вынес приговор за некачественное снабжение войск в Донбассе продуктами питания. БОльшую часть времени, российские войска стояли во второй линии. На передке были чаше сепары. Но тем не менее и в боевых действиях они участвовали. Вообще, эту ситуацию надо рассматривать со стороны международного права. А оно говорит о том, что Крым - это Украина. И на территории Украины находились войска рп. Поэтому, война - с момента начала агрессивных действий по захвату территории Украины. То есть, с момента начала захвата Крыма.
Дюрі-бачі написав:А Ви оптиміст бачу. Як на мене після перемоги потрібно буде боротись за те, щоб хоч хтось залишився...
що ви фантазуєте? хто куди поїде? головне - а хто буде приймати? ця халява для українців після закінчення війни буде закрита. чи ви не бачите, що чимало людей ВЖЕ повертаються?
мені, як і багатьом, халяви не потрібно, хочу повноцінно жити\працювати. Але кордони ще довго, навіть після заморозки конфлікту, будуть напівзачинеми, схоже як при СРСР
в даному випадку халявою також є те, що дозволяють в'їзжати та залишатися/працювати. а так 90 днів - й до побачення без права працювати.
я прогнозую, що доволі скоро кордони відкриють. стримуючим фактором будуть якраз зачинені кордони на в'їзд.
airmax78 написав:З чого ви це взяли? Я чесно намагаюсь повернутись, але я не можу собі дозволити уан уєй тікет - мені по роботі потрібно мати можливість вільного перетину кордону. Через бігорів та йому подібних процес наразі настільки ускладнений, що роботодавець виявився неспроможним вирішити це питання. Тому так, став пздболом. Проте, все ж таки сподіваюсь що питання буде вирішене і я повернусь.
Ой, не могу! Максим, идите в ЗСУ - зарплата и полное содержание гарантировано! Бигора и меня тоже работодатели не будут держать на работе, если мы вернемся в Украину. Только для вас работа - это достаточная отмазка, а для других - повод не защищаит ваш концептуальный овноблок.
Максим, не переводите тему! Ноги в руки и в Украину. Военком ждет вас, денежное, вещевое и продуктовое довольствие - гарантированы. Ну, а мы с Бигором прикроем вас на трудовом фронте.
rjkz написав:Ой, не могу! Максим, идите в ЗСУ - зарплата и полное содержание гарантировано! Бигора и меня тоже работодатели не будут держать на работе, если мы вернемся в Украину. Только для вас работа - это достаточная отмазка, а для других - повод не защищаит ваш концептуальный овноблок.
Максим, не переводите тему! Ноги в руки и в Украину. Военком ждет вас, денежное, вещевое и продуктовое довольствие - гарантированы. Ну, а мы с Бигором прикроем вас на трудовом фронте.
бла бла бла. ви тепер резидент країни, де податки з усіх доходів мають сплачуватися в США. тому нікого ви не прикриєте.
хіба що продайте майно та все задонатите. але цього ж не станеться?
я так розумію на мовному фронті теж перемог не буде?
airmax78 написав:З чого ви це взяли? Я чесно намагаюсь повернутись, але я не можу собі дозволити уан уєй тікет - мені по роботі потрібно мати можливість вільного перетину кордону. Через бігорів та йому подібних процес наразі настільки ускладнений, що роботодавець виявився неспроможним вирішити це питання. Тому так, став пздболом. Проте, все ж таки сподіваюсь що питання буде вирішене і я повернусь.
Питання трохи за межами поточної дискусії - то ви зараз податковий резидент Австрії та відповідно всі податки сплачуєте не в Україні?
Виїжджають і далі. В мене на роботі регулярно зменшується за рахунок жінок чисельність працівників, а їхні функціональні обов'язки розподіляються на громадських засадах іншим менш мобільним працівникам.
Ситуація з біженцями не поліпшується, з України виїхало ще до пів мільйона осіб ВІВТОРОК, 5 ВЕРЕСНЯ 2023, 17:52 За перше півріччя 2023 року кількість українських біженців за кордоном зросла на 300-500 тисяч осіб. https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/5/703961/