Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
drevlyanin написав:Але з тугою якось не дуже через засирання мізків, починаючи з дитсадка, котрого я терпіти не міг.
мне в дет саде мозги не засерали, но отношение к детям было не доброе. Престарелые воспитательницы кричали на детей и унижали их. Даже в том возрасте я понимал, что унижение это дно. Дети не могли им ответить тем же, поэтому какались, иногда прямо за столом. Вызывая у воспитательниц приступы бешенства.
Сейчас там воспитательницы - девушки до 30 лет. Они же аниматоры. Прикольно со стороны наблюдать. Ни на кого не кричат и деток не унижают.
Суть совка - унижение. Лад это или не понимает или поддерживает.
ЛАД написав:Хотя я предпочёл бы, чтобы их обеспечивали какой-то работой (хоть землю рыть или улицы подметать ) с такой же зарплатой, как социал. По-моему, это было бы лучше.
лучше для кого? Есть люди, для которых любая работа - унижение. Например, если у человека проблемы с саморегуляцией (не может себя заставить что либо сделать, проснуться в 8 или принять душ). Только что вы предложили унизить этих людей работой .
Интересна ваша мотивация, вы не знали что есть такие люди или что работа их унижает?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 19 вер, 2023 06:21, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:Но при этой финансовой безграмотности они прекрасно живут.
До першої кризи, як в 2008. Або до банкрутства після походу в лікарню зі своєю супер страховкою. За можливість не переривання прекрасного життя їх в 2020 тепер розплачується весь світ інфляцією
ЛАД написав:Но при этой финансовой безграмотности они прекрасно живут.
До першої кризи, як в 2008. Або до банкрутства після походу в лікарню зі своєю супер страховкою. За можливість не переривання прекрасного життя їх в 2020 тепер розплачується весь світ інфляцією
Всё же причина инфляции популизм власти, попытка решить проблемы печатным станком, а не ростом эффективности экономики в целом, и в частности производительностью труда. Нужно искать нематериальную мотивацию, потому что когда у человека всё есть материальная уже не работает. С этим вот вот начнутся проблемы у высокоразвитых стран.
Известный психиатр Сабанский говорит, есть тысячи средств уложить человека в постель и ни одного его оттуда поднять. Речь про медикаменты, но это же утверждение справедливо применить к тем людям, у которых все есть.
BIGor написав:В Німеччині те саме, різниця між працюючим і соціальщиком може бути навіть 500 Євро. І тут працюючі починають прозрівати. А от коли працюючих стане менше соціальщиків - буде біда.
І це, на мою думку, ще один плюс для Польщі. Хоч і податкова ставка прогресивна, але такого потужного соціалу немає і народ змушений хоч якось працювати. Відповідно, немає усіх цих груп "соціальщиків", які цілими днями вештаються і не знають чим себе заняти.
Так і є, але наприклад який сенс політики вбачають в прогресивній ставці оподаткування? Ну от є ситуація, працює людина на 10 тис зл брутто (до 120 тис в рік), і ій кажуть, от можеш 2 роки вчитися, і перейти на більш складну і відповідальну посаду, з багатьма вимогами і обов'язками на умовних 20 тис зл брутто (це вже 240 тис в рік умовно). І тут ця людина починає рахувати, що гемору, відповідальності, обов'язків, навчання дофіга - а от збільшення ЗП - трошечки. І от тут включається те що писав пан rjkz
rjkz написав:Это очень весомый стимул не зарабатывать много
BIGor написав:............ Комунізм, тому США не буде передовою країною, виїжають на емігрантах. По Європі лівацтво теж поширено, в Німеччині особливо.
И в сев. Европе, и во Франции. Тогда какие страны Вы относите к передовым?
Зараз все скатується або в диктатуру, або в комунізм. Ідеальних країн немає. Але можна вибирати краще з гіршого. От наприклад якщо жити і працювати, то Польща набагато краща Німеччини.
katso написав:Испортила не жирная жизнь - а перспектива получения жира не работая, без труда. Долгое время с начала 90-х в стране культивировался обман -все эти книжки "успешного успеха", "сделай себя сам а нет сам виноват" привели к тому что в стране ни осталось никакого производства и теперь клянчим по всему миру от самолетов до ботинок.
я много над этим думал. Богатство должно расти параллельно с культурой. У нас наоборот богатство выросло, а культура упала. В итоге человека оценивают по его доходам, покупкам, обладанию какими то вещами, очками за 300 евро. Гнобят флая за его минимализм. С другой стороны нет такой страны где все были бы равны, и к бедному-нищему было бы отношение как к миллионеру. Культ славы, денег, рейтинги, просмотры сейчас это везде. Мы часть глобального тренда. Со своей спецификой чиновников казнокрадов, и коррупции.
Ну якби Флай заробляв 200 долл. а витрачав 120 то ніхто б(майже) його на форумі не гнобив. А то вихваляється заробітками і "оточенням Києва" а харчується майже як бомж. Для чого тоді ті заробітки та кавалірки-зібрався жити вічно? Таке важко зрозуміти. До того ж він сам це виносить на публіку, є підозра, що то такий тролінг.
BIGor написав:Так і є, але наприклад який сенс політики вбачають в прогресивній ставці оподаткування?
Звісно, що сенс в прогресивній ставці є, але ключова проблема, що щипають середній клас, який заробляє 3-5-10k$, а треба б прогресивно щипати мільйонерів, а ще прогресивніше - мільярдерів.
BIGor написав:Так і є, але наприклад який сенс політики вбачають в прогресивній ставці оподаткування?
Звісно, що сенс в прогресивній ставці є, але ключова проблема, що щипають середній клас, який заробляє 3-5-10k$, а треба б прогресивно щипати мільйонерів, а ще прогресивніше - мільярдерів.
Так який сенс в прогресивній ставці? Високооплачувані спеціалісти поїдуть де інде, а лишаться ті що працюють як в СРСР від звонка до дзвонка, ну і купа соціальщиків так як в Німеччині зараз.
BIGor написав:Так який сенс в прогресивній ставці? Високооплачувані спеціалісти поїдуть де інде, а лишаться ті що працюють як в СРСР від звонка до дзвонка, ну і купа соціальщиків так як в Німеччині зараз.
Гарне питання. На нього мені якось дав відповідь серб за походженням - орендар готеля під Віднем, пригощаючи нас "Віденьским шніцелем" в ресторації готеля. Була середина грудня і моя група, яка рухалася на північ Італії на мікроавтобусі з лижами, була єдиними клієнтами готелю... Я його питав про середню зарплатню в Австрії. Він називав цифри щось на кшталт 2000 євро (був рік приблизно 2007). Я дивувася НИЗЬКІЙ зарплатні, бо думав, що австріяки бісяться з жиру. Був діалог щодо того, що можна ж працювати більше, або ретельніше, або ще якось - а він і розповів про прогресивну ставку оподаткування в Австрії і сказав, що це зроблено для того, щоби не було ЗАНАДТО багатих, а всі були "рівними/однаковими" за прибутками, або майже рівними/однаковими. Свого роду мірило справедливості...
Ein Jahreseinkommen unter 11.693 € ist steuerfrei. Das Einkommen von 11.693 bis 19.134 € wird mit 20% versteuert. Von 19.134 bis 32.075 € sind es 30%. Zwischen 32.075 bis 62.080 € sind es 41% und von 62.080 bis 93.120 € 48% Steuern. Bis 1.000.000 € sind es 50% und darüber 55%. Ab 2023 werden die Grenzwerte der Lohnsteuertabelle an die Inflation angepasst. Zudem sinkt der Steuersätze der dritten Tarifstufe ab Juli 2023 auf 40%, was einen Mischwert von 41% für das gesamte Jahr ergibt. Повна таблиця тут: податок може перевищувати 55% https://www.finanz.at/steuern/lohnsteue ... %20Steuern.
BIGor написав:Так який сенс в прогресивній ставці? Високооплачувані спеціалісти поїдуть де інде, а лишаться ті що працюють як в СРСР від звонка до дзвонка, ну і купа соціальщиків так як в Німеччині зараз.
Гарне питання. На нього мені якось дав відповідь серб за походженням - орендар готеля під Віднем, пригощаючи нас "Віденьским шніцелем" в ресторації готеля. Була середина грудня і моя група, яка рухалася на північ Італії на мікроавтобусі з лижами, була єдиними клієнтами готелю... Я його питав про середню зарплатню в Австрії. Він називав цифри щось на кшталт 2000 євро (був рік приблизно 2007). Я дивувася НИЗЬКІЙ зарплатні, бо думав, що австріяки бісяться з жиру. Був діалог щодо того, що можна ж працювати більше, або ретельніше, або ще якось - а він і розповів про прогресивну ставку оподаткування в Австрії і сказав, що це зроблено для того, щоби не було ЗАНАДТО багатих, а всі були "рівними/однаковими" за прибутками, або майже рівними/однаковими. Свого роду мірило справедливості...
Ein Jahreseinkommen unter 11.693 € ist steuerfrei. Das Einkommen von 11.693 bis 19.134 € wird mit 20% versteuert. Von 19.134 bis 32.075 € sind es 30%. Zwischen 32.075 bis 62.080 € sind es 41% und von 62.080 bis 93.120 € 48% Steuern. Bis 1.000.000 € sind es 50% und darüber 55%. Ab 2023 werden die Grenzwerte der Lohnsteuertabelle an die Inflation angepasst. Zudem sinkt der Steuersätze der dritten Tarifstufe ab Juli 2023 auf 40%, was einen Mischwert von 41% für das gesamte Jahr ergibt. Повна таблиця тут: податок може перевищувати 55% https://www.finanz.at/steuern/lohnsteue ... %20Steuern.
є один ньюанс, щоб були рівні в середньому достатку, а СРСР були рівні в бідності, але і там і там "є рівніші" але Арнольд чомусь вибрав США а не Австрію
ось що пише вікі После денацификации Густаву было разрешено работать шефом местной полиции, так как не было найдено доказательств совершения им каких-либо военных преступлений. Семья жила бедно; одним из самых ярких воспоминаний молодости Шварценеггер называет покупку холодильника.
В своих воспоминаниях Шварценеггер описывает Австрию своего детства, как бедную страну, тяжело переживавшую своё поражение в войне. Его книга «Вспомнить всё» начинается словами «я родился в год большого голода».
У Арнольда сложились непростые отношения с семьёй, поскольку для австрийских родителей подчинение общепринятым правилам было важнее, чем личность ребёнка. Протестующий юный Арнольд Шварценеггер всегда хотел стать богатым и знаменитым[4].