|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:01
beee написав:adeges написав: beee написав:Польща припинить допомогу українським біженцям з 2024 року, — Bloomberg з посиланням на речника уряду Пьотра Мюллера. Підтримка біженців, що включає скасування вимог про проживання та надання дозволів на роботу, безкоштовний доступ до шкіл, медичного обслуговування та сімейної допомоги, не буде продовжено наступного року. всё, шара закончилась
та ні, все набагато гірше. шара - це виплати. доступ до шкіл та медицини - це ключове. тільки що буде результатом? я думаю, що витискання з країни найнезахищених, неспроможних заробляти верств населення, з дітьми, частково в інші країни, більш надійні, більш західні. а частково - назад в Україну. що ще більше погіршить демографічну ситуації на ненці. чому цьому треба радіти?
Никто не радуется. Но я знаю хитроопых, сдали квартиры в Украине или уже купили в Польше и продолжают жить на холяву ни дня не работая
В Польщі нема халяви. Взагалі. Хіба що вони інваліди або пенсіонери. Якщо хочете халяви - їдьте далі - в Німеччину ітд. З часу свого життя в Польщі з дружиною - не отримали жодної "халяви" як Ви кажете.
Востаннє редагувалось BIGor в Чет 21 вер, 2023 08:08, всього редагувалось 1 раз.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:06
akurt написав:Хі-хі: пані Вишня2021 сама переїхала в Німеччину.Мабуть не знає, що хтось переїхав в США, хтось в Іспанію, хтось - в Аргентину, хтось - в Ісландію, хтось - в Канаду, хтось - в Нову Зеландію, а за повідомленнями преси - сотні тисяч людей в останні 2 роки переїхали в Таїланд. Риба шукає, де глибше, а людина - де ліпше. І на смак та колір товаришів немає.
Дуже цікава ремарка До речі, зробили опитування серед ІТ-шників
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:16
Gastarbaiter написав: akurt написав:цілий рік терпіла високі ціни на оренду (700 євро поганенька квартира майже на березі моря - без опалення) та на харчування (трохи перекусити - 10 євро) та переїхали зараз в Норвегію. Поки на скаржаться.
Скільки просять за оренду та за перекусити в Норвегії? Переїхали туди, де більше соціал. Чи може вони якісь спеціалісти з нафтовидобування і у Литві не могли себе реалізувати?
Родственники недавно летали к друзьям, которые осели в Норвегии. Родственники прилетели туда из Англии. Они даже после Англии были в шоке от цен Норвегии. Около 12 евро заплатили за бутер с сёмгой на раскладке в Бергене.)) Может кому и повезло осесть в Бергене или Осло, но в основной массе разбросали по коммунам где-то посередине). После того как воссоединнишься с природой, выловишь весь перечень рыбы из фьёрда и акуеешь от летней норвежской погоды можно смело отчаливать в свою страну пребывания. Кстати, мои были во второй половине августа, температурный режим был 12-17. Выплаты, как я понял, для одиночек совсем небольшие по меркам Норвегии.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:26
Ви, cherchiltank, мабуть не знаєте, що порт в Клайпеді - самий північний із портів, який не замерзає взимку, і що зараз ще вересень, а не грудень. Таке буває. Освіта не все може виправляти. На практиці люди перемацали житло в Клайпеді, а саме дешеве знайшли на березі моря - типу «дачний будиночок» деревʼяний без опалення. То ви в селі під Києвом жирно живете: газ. В багатьох країнах світу то дороге задоволення, он в Польщі бурим вугіллям топлять. А в Румунії я в вересні з цікавістю розглядав заготовлені на зиму дрова…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:33
Пан hume! Цікавий допис про Норвегію. Дійсно країна дуже неоднозначна. Важка для проживання: мої приятелі, які до цього нікуди далі Черкас не виїжджали, один раз сіли в авто та здійснили візит суходолом саме в Норвегію. Вражень була купа і серед них: - ніколи не ночували в готелях: дуже дорого. Завжди в авто (там 2 спальних місця), а спроба один раз поставити палатку (за гроші тільки можна) завершилася невдало із за сильного вітру. - дуже дорогі продукти харчування, самим дешевим було китове мʼясо і то здається по 20€ кіло. Харчувалися консервами, якими запаслися в Польщі.
Але ось так: наші люди сміливі і непередбачувані: одні плигають в Судзукі та експромтом ідуть в Норвегію, інші - не попередивши батьків - беруть в руки 4-х дітей та їдуть з тихого затишного Херсона спочатку в Клайпеду, а потім в Норвегію.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:43
akurt написав:Ви, cherchiltank, мабуть не знаєте, що порт в Клайпеді - самий північний із портів, який не замерзає взимку, і що зараз ще вересень, а не грудень. Таке буває. Освіта не все може виправляти. На практиці люди перемацали житло в Клайпеді, а саме дешеве знайшли на березі моря - типу «дачний будиночок» деревʼяний без опалення. То ви в селі під Києвом жирно живете: газ. В багатьох країнах світу то дороге задоволення, он в Польщі бурим вугіллям топлять. А в Румунії я в вересні з цікавістю розглядав заготовлені на зиму дрова…
Я був у клайпеді, правда в серпні, - не бачив щоб хтось купався, що там відбувається зимою не можу навіть уявити - зате можна подивитись на кораблі і на хмари які висять прямо над тобою) щодо топити дровами - не хочу до цього привчатись- нафіга їси топити коли газ 200 євро за 1000 кубів?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:45
akurt написав:Пан hume! Цікавий допис про Норвегію. Дійсно країна дуже неоднозначна. Важка для проживання: мої приятелі, які до цього нікуди далі Черкас не виїжджали, один раз сіли в авто та здійснили візит суходолом саме в Норвегію. Вражень була купа і серед них: - ніколи не ночували в готелях: дуже дорого. Завжди в авто (там 2 спальних місця), а спроба один раз поставити палатку (за гроші тільки можна) завершилася невдало із за сильного вітру. - дуже дорогі продукти харчування, самим дешевим було китове мʼясо і то здається по 20€ кіло. Харчувалися консервами, якими запаслися в Польщі. Але ось так: наші люди сміливі і непередбачувані: одні плигають в Судзукі та експромтом ідуть в Норвегію, інші - не попередивши батьків - беруть в руки 4-х дітей та їдуть з тихого затишного Херсона спочатку в Клайпеду, а потім в Норвегію.
Жити в машині і харчуватися консервами - а для цього обовʼязково було їхати в Норвегію? В мене біля села заправка - там тільки вибір з трьох перших блюд і стоянка є)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:47
Пане акурт - краще розкажіть що там в Анталії з погодою буде через пару неділь? Штормів ураганів не передають? Купатися в морі можно буде? Хочу своїх відправити щоб покупатися на пару неділь
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:51
cherchiltank написав:Я був у клайпеді, правда в серпні, - не бачив щоб хтось купався, що там відбувається зимою не можу навіть уявити - зате можна подивитись на кораблі і на хмари які висять прямо над тобою) щодо топити дровами - не хочу до цього привчатись- нафіга їси топити коли газ 200 євро за 1000 кубів?)
То навіщо тоді писати дурню про моржів в Клайпеді - Фінансовий форум України - це ж не смітник, куди ви викидаєте свої нездійснені мрії та нереалізовані проєкти.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 21 вер, 2023 08:55
akurt написав: cherchiltank написав:Я був у клайпеді, правда в серпні, - не бачив щоб хтось купався, що там відбувається зимою не можу навіть уявити - зате можна подивитись на кораблі і на хмари які висять прямо над тобою) щодо топити дровами - не хочу до цього привчатись- нафіга їси топити коли газ 200 євро за 1000 кубів?)
То навіщо тоді писати дурню про моржів в Клайпеді - Фінансовий форум України - це ж не смітник, куди ви викидаєте свої нездійснені мрії та нереалізовані проєкти.
Мабуть тому що температура води градусів 18 літом - чи це не для моржів? А зимою я був в естоніі - там 0 градусів як у нас мінус 15)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|