Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дюрі-бачі написав:vitaliiangel А хіба це не правда. Особисто я розглядаю це як суттєву перевагу України: працюєш на розвинену країну за маленьку для них з зарплату і пристойно живеш тут і зараз, а не все життя виплачуєш іпотеку.
Про совок - були як суттєві плюси в формі фіксованих цін, так і суттєві мінуси від мілітаризації, тоталітарного керування, обкрадання свого населення через грошові реформи.
фіксованими були не лише ціни, а й зп. тому телевізори та холодильники коштували по декілька зп.
rjkz написав:Вы знаете, в некоторых регионах союза было принято, когда приходит новый мальчик в класс - он должен "прописаться". Это когда весь класс собирается и несколько человек начинают его ..издить
этого у нас не было! Почитал ваш пост. Да мне люто повезло... В карауле я не стоял. Речевки кричали.. но не особо часто. Галстук я носил где-то до 7 класса потом шли отмазки (постирал, порвался и т.д. ) да вызывали к директору, без последствий, для проформы, им самим было плевать на коммунизм, все только делали вид что поддерживают. Главная партийная активистка возила из Болгарии дублёнки и продавала, вешала лапшу что "привезла невестке а ей не подошла", все понимали что лапша и ржали за спиной.
Отношения между сверстниками были хорошие. Драк не помню ни одной.
Дюрі-бачі написав:іпотеку.
Про совок - були як суттєві плюси в формі фіксованих цін,
фиксированные цены оборачивались низким качеством техники (от утюгов до авто) и дефицитом. Я вижу только один плюс, материально все были примерно равны, поэтому проблем в общении не было (единственное в чём согласен с ЛАД)
Bolt написав:То, что наступило после 1991 года тоже особо хвалить не за что.
организм болел 70 лет и вдруг выздоровел? Так не бывает. С тем что стало хуже не согласен. Могли бы уже жить как в Польше, но голосовали за Кучму и чивокуню имеем то что имеем.
rjkz написав:Вы знаете как горят микрорайоны "бамовских" домов
пздц вы заново открыли мне глаза. Всё ещё хуже, чем я думал. У нас не убивали учителей и подруг. Был буллинг, но умеренный. Только словесный старшие деньги могли отобрать. Единственное школьное ЧП школьница в 8 классе забеременела. Ее быстро куда то перевели, нет человека нет проблемы.
По сравнению с совком Украина - цитадель мира и добра. Не нужно никуда эмигрировать.
Я-бы сказал так - по сравнению с остальным союзом, Украина очень кучеряво жила в последнее десятилетие совка. Всего в 120 км от мацквы такое болото и нищета, что любое украинское село - это просто Эдем. Те, кто жил в крупных городах типа Киева, Харькова, мацквы или питера просто не могут себе представить что творилось в городках Сибири, например.
rjkz сколько людей столько историй. В селе где я жил вся ребятня 6-18 лет тусовалась вместе и никто никого не обижал. Максимум сигарету малому могли дать или самогонки а потом все ржали, но не заставляли если малой не хотел. Другие рассказывали что были молодежные группировки с привязкой к территории. Свою территорию защищали, на чужой появляться было нельзя.
Отримав відповідь від нашого українця не з Канади, а з США. Але про Канаду. Наш українець працює у відомій компанії, ІТ-продуктом якої користується і частина учасників форуму. Headquarters: Palo Alto, California. Цитата: "Нашим ребятам платят $150-200К CAD в год."
Кінець цитати. Станом на сьогодні є 21 вакансія for Full time.
і що? це для акурта це космічні суми (мені пропонували в Торонто 2 роки тому 104КАД)? а після податків скільки ? а після оренди житла ?
Если воспользоваться калькулятором https://relocate.me/country/canada, то при доходе 104 тыс. в год на руки получается 78050 КАД или 6504 КАД в месяц(в Онтарио). Вполне приличная сумма, филиппинку смогли бы себе позволить. При 140 тыс. получится в месяц 8202 КАД. Почему-то более высокие зарплаты не показывает.
P.s. Не понял, почему Вы уже в бане. Жаль, интересно было бы услышать, почему Вы отказались.
тому що там "витрати на життя": не $120 в місяць, а біля $2K, і якщо що трапиться з роботою, то щоб знайти нову потратити півроку і пересидіти зовсім інша історія. Далі: візи, перельоти, оренда ... Як на мене, шкурка вичинки не коштувала і не коштує (це для акурта мегабохато). Якщо би в Німеччину, на 104Кєвро, я би ще думав. Крім того, багато якорів тут, і зриватися на іншу сторону світу на суму, яка не є "лайф чейнджінг" нема змісту. До того, малорозвинутий ГТ і ШРТ, особливо при -7 діоптрій в корито з гайками, данунах. І вишенька на торт - соціаліст Трюдо ще той син острова свободи і ковідоноя впридачу.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 20 вер, 2023 16:07, всього редагувалось 1 раз.
drevlyanin написав:........... І на останок, на рахунок дрібних господарств ви таки помиляєтеся: невеликі сімейні ферми дають основний обьєм продукції по багатьох культурах в купі країн. Наприклад на одному з семінарів в 2004 році(по пам'яті) представники тепличної асоціаціації Нідерландів повідомили, що найбільш розповсюджені господарства на їх батьківщині мають площу закритого грунту в 0,5-1,4 га але багато з них об'єднані в кооперативи та спілки, що дає змогу протистояти диктату торгових мереж і конкуренції транснаціональних холдингів.
Спасибо, попробую разобраться. А по площадям 0,5-1,4 га это 50-140 соток. Такие приусадебные участки у нас есть, по-моему, только в весьма удалённых от городов сёлах. И если в село переедут сотни тысяч или миллионы. то где они возьмут столько земли? Такие площади обработать самостоятельно вручную очень тяжело. Нужна хоть какая-то техника, т.е. затраты. Или я ошибаюсь?
Ось вам приклади великих ділянок поблизу Києва, де особисто знайомий з власниками(колеги по хоббі): 1) село Раківка(до Киева десь 15-20 км)-65 соток 2) село Озера(така ж віддаль)- 54 сотки 3) село Лубянка(25 км приблизно)-58 соток 4) смт. Гостомель(до 10 км)-спочатку ділянка була 72 сотки, потім розлілили по спадщині на брата та сесту-33+39 соток. У сестри ділянку купив якийсь банкір і забабахав там собі маєток. 5) смт. Гостомель-60 соток початково, до розділу спадщини в 2000-х А 50+ км від Києва таке скоріше правило. Знайомий купив під дачу старий будинок з частиною ділянки(риболовля, гриби) у спадкоємців за 85 км від Києва, так та частина складала 74 сотки в т.ч. своє озеро соток на 25. Поблизу великих міст відносно мало залишилося великих ділянок тому, що земля має великий попит під забудову-ділянки дробляться та перепродаються. С.г займатися бажаючих мало-то тяжка ненормована праця, непрестижна у більшості молоді. Краще продати землю, купити квартиру в Києві чи поблизу та їздити на роботу "в офіс" до Києва. п.с. Ви перебільшуєте вплив віддаленості від великих міст на результат. Напевно більшість вирощених в теплицях закарпаття овочів продається на оптовому Троєщинському ринку Києва. Херсонські та Одеські помідори, кавуни та виноград їдуть у всі куточки України і навіть за кордон. По обробітку-звичайно потрібна якась техніка та обладнання в залежності від культур та завдань. Наприклад у "рядового" с.г. виробника одних тільки обприскувачів зазвичай від 2 до 5-6: ручні, електричні, мото, холодного туману та причепні. У кожного своя функція. Але все те дуже рідко купується одномоментно-розвиток господарства та збільшення оброблюваної площі йде поступово по мірі заробляння грошей.
vitaliiangel написав:rjkz сколько людей столько историй. В селе где я жил вся ребятня 6-18 лет тусовалась вместе и никто никого не обижал. Максимум сигарету малому могли дать или самогонки а потом все ржали, но не заставляли если малой не хотел. Другие рассказывали что были молодежные группировки с привязкой к территории. Свою территорию защищали, на чужой появляться было нельзя.
Такое и в Киеве было, но это уже в конце 80-х. Я пропустил, но мои друзья в этом участвовали. Цепи, велосипедные заточенные звезды, нунчаки, ножи, кастеты из поливочных кранов.
Розробили та вже майже реалізували план переїзду нашої українки з дитиною в Таїланд. Жінка смілива, тому що перенесла багато горя у війні та ще і має не зовсім здорового сина.
Переїжджати буде з Туреччини: Туреччина зараз стала дорогою: майже на все - європейські ціни (окрім овочів та фруктів). Тому має сенс.
Наведено цитати від нашої українки з незначним редагуванням. 1. Моя думка така: розумію, що Європа вже не буде допомагати. А Тайланд дешевший - і в зимку сину буде реабілітація біля слонів і мавп 🙏🏻 (Примітка: за моїм запитом Консульство України в Тайланді підтвердило що наша жінка може там бути довше, ніж громадяни всіх інших країн).
2. Так, я з Вами погоджуюся: мабуть, я зможу наш працюючий проєкт "Дитинство без війни" там оприлюднити. Бо Азія ще не тронута територія волонтерами 💪🏻.
3. За вашими порадами я провела велику роботу. Я знайшла містечко ХуаХін, 2 години від Бангкоку. Він дешевше, але краще, бо має будинок принцеси Таїланду і там охороняється все 24/7.
5. Ціни на будинок в сіте - 350-500 $ на місяць.. (Примітка: маю багато фото саме тієї квартири, яку пані бере в оренду - за 400 доларів - виставляти не буду. Але скажу що досить пристойно, наприклад дам одне фото).
6. (Примітка: дав поради вивчити питання витрати на харчування). Мої дослідження показали, що за 100 грн я можу отримати: морепродукти + рис + салат + десерт (це велика порція на 2).
7. (Примітка: почали вивчати питання про роботу). Працювати можна вчителем в школі, зарплатня попередньо є можливою на рівні в 1000 $. (Примітка: думаю не все так просто, але людина розмірковує саме так. Час покаже).
Квас - та не про вас. Риба, пане сherchiltank, шукає те місце, де її не підсмажать, а людина там - де можна жити. Он родина приятелів прожила в Lietuvos Respublika рік - дочекалися, поки дитина отримає диплом Klaipeda University - Marine Logistics, Engineering and Shipbuilding Education - цілий рік терпіла високі ціни на оренду (700 євро поганенька квартира майже на березі моря - без опалення) та на харчування (трохи перекусити - 10 євро) та переїхали зараз в Норвегію. Поки на скаржаться. Вашу стурбованість можна зрозуміти... Старайтеся, може колись і у Вас щось нормальне получиться.