|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 20 вер, 2023 23:34
akurt написав:цілий рік терпіла високі ціни на оренду (700 євро поганенька квартира майже на березі моря - без опалення) та на харчування (трохи перекусити - 10 євро) та переїхали зараз в Норвегію. Поки на скаржаться.
Скільки просять за оренду та за перекусити в Норвегії? Переїхали туди, де більше соціал. Чи може вони якісь спеціалісти з нафтовидобування і у Литві не могли себе реалізувати?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 23:46
Це якійсь ну вже дуже товстий тролінг?- відправляти жінку з нездоровою дитиною в Таїланд.  Чим гірше- тим краще? Мабуть, і " з калькулятором сіли порахували".
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 00:14
akurt написав:6. (Примітка: дав поради вивчити питання витрати на харчування). Мої дослідження показали, що за 100 грн я можу отримати: морепродукти + рис + салат + десерт (це велика порція на 2).7. (Примітка: почали вивчати питання про роботу). Працювати можна вчителем в школі, зарплатня попередньо є можливою на рівні в 1000 $. (Примітка: думаю не все так просто, але людина розмірковує саме так. Час покаже).
какие то взаимоисключающие пунктыхотя возможно дело в этом... ну то такэ, фантазируйте дальше...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 вер, 2023 03:36
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Чет 21 вер, 2023 05:13
adeges написав: beee написав:Польща припинить допомогу українським біженцям з 2024 року, — Bloomberg з посиланням на речника уряду Пьотра Мюллера. Підтримка біженців, що включає скасування вимог про проживання та надання дозволів на роботу, безкоштовний доступ до шкіл, медичного обслуговування та сімейної допомоги, не буде продовжено наступного року. всё, шара закончилась
та ні, все набагато гірше. шара - це виплати. доступ до шкіл та медицини - це ключове. тільки що буде результатом? я думаю, що витискання з країни найнезахищених, неспроможних заробляти верств населення, з дітьми, частково в інші країни, більш надійні, більш західні. а частково - назад в Україну. що ще більше погіршить демографічну ситуації на ненці. чому цьому треба радіти?
Никто не радуется. Но я знаю хитроопых, сдали квартиры в Украине или уже купили в Польше и продолжают жить на холяву ни дня не работая
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 21 вер, 2023 05:41
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Чет 21 вер, 2023 07:21
Gastarbaiter написав: akurt написав:цілий рік терпіла високі ціни на оренду (700 євро поганенька квартира майже на березі моря - без опалення) та на харчування (трохи перекусити - 10 євро) та переїхали зараз в Норвегію. Поки на скаржаться.
Скільки просять за оренду та за перекусити в Норвегії? Переїхали туди, де більше соціал. Чи може вони якісь спеціалісти з нафтовидобування і у Литві не могли себе реалізувати?
Не маю точної інформації про життя в Норвегії тих людей, тому що отримую інформацію через їх батьків, а вони зараз в Одесі, а не в Анталії. Єдине, що можу написати: після переїзду з Литви в Норвегію спочатку поселили в намети, а потім переселили в гуртожиток. Тобто за оренду нічого не платять, в Литві були суттєві витрати часу на пошуки житла та на оплату за житло. На мою думку на переїзд в Норвегію вплинули такі речі: - дійсно дороге прожиття в Литві - весь час скаржилися на високі ціни; - надія на допомогу уряду Норвегії родині з дітьми; - надія на працевлаштування старшого сина, який закінчив морський університет в Клайпеді. Буде інша інформація - напишу.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4007 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 21 вер, 2023 07:26
Wisznia2021 написав:Це якійсь ну вже дуже товстий тролінг?- відправляти жінку з нездоровою дитиною в Таїланд.  Чим гірше- тим краще? Мабуть, і " з калькулятором сіли порахували".
Хі-хі: пані Вишня2021 сама переїхала в Німеччину. Мабуть не знає, що хтось переїхав в США, хтось в Іспанію, хтось - в Аргентину, хтось - в Ісландію, хтось - в Канаду, хтось - в Нову Зеландію, а за повідомленнями преси - сотні тисяч людей в останні 2 роки переїхали в Таїланд. Риба шукає, де глибше, а людина - де ліпше. І на смак та колір товаришів немає. До речі, пані Вишня2021: зараз дуже дешеві квитки з вашої Німеччини в Таїланд: всього по 322€ туди і назад - через Саудівську Аравію з безкоштовним оформленням Саудівської візи та ночівлею за рахунок авіакомпанії в готелі одну ніч. Я вище давав посилання. Злітали б: подивилися б та й нам, сірим, розказали б. Ми ж все робимо неправильно, підправили б. Підказали б, як воно правильно… ми би прислухалися…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4007 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 21 вер, 2023 07:44
akurt написав:Квас - та не про вас. Риба, пане сherchiltank, шукає те місце, де її не підсмажать, а людина там - де можна жити. Он родина приятелів прожила в Lietuvos Respublika рік - дочекалися, поки дитина отримає диплом Klaipeda University - Marine Logistics, Engineering and Shipbuilding Education - цілий рік терпіла високі ціни на оренду (700 євро поганенька квартира майже на березі моря - без опалення) та на харчування (трохи перекусити - 10 євро) та переїхали зараз в Норвегію. Поки на скаржаться. Вашу стурбованість можна зрозуміти... Старайтеся, може колись і у Вас щось нормальне получиться.
Дійсно - в Норвегії все дешевше) без опалення в клайпеді - мабуть моржі?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 вер, 2023 07:49
akurt написав: Wisznia2021 написав:Це якійсь ну вже дуже товстий тролінг?- відправляти жінку з нездоровою дитиною в Таїланд.  Чим гірше- тим краще? Мабуть, і " з калькулятором сіли порахували".
Хі-хі: пані Вишня2021 сама переїхала в Німеччину. Мабуть не знає, що хтось переїхав в США, хтось в Іспанію, хтось - в Аргентину, хтось - в Ісландію, хтось - в Канаду, хтось - в Нову Зеландію, а за повідомленнями преси - сотні тисяч людей в останні 2 роки переїхали в Таїланд. Риба шукає, де глибше, а людина - де ліпше. І на смак та колір товаришів немає. До речі, пані Вишня2021: зараз дуже дешеві квитки з вашої Німеччини в Таїланд: всього по 322€ туди і назад - через Саудівську Аравію з безкоштовним оформленням Саудівської візи та ночівлею за рахунок авіакомпанії в готелі одну ніч. Я вище давав посилання. Злітали б: подивилися б та й нам, сірим, розказали б. Ми ж все робимо неправильно, підправили б. Підказали б, як воно правильно… ми би прислухалися…
Так в Тайланд переїхали сотні тися - в основному пенсіонері що намагаються присунути якомусь трансу - зате не холодно)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
|