Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
katso написав:............... Принуждение работает только тогда когда к нему довесом идет справедливость и социальные лифты для людей подвергшихся принуждению. Ставите в пример сталинские лозунги "все для фронта" - не забывайте напомнить как сын Сталина воевал и попал в плен, или как военные штурмовавшие Киев потом получили квартиры на Печерске (знаю лично), или как паек офицера был в полтора раза жирнее пайка любого гражданского. И т.п. Иначе когда "ты должен" но салоны в Киеве по прежнему продают машины и айфоны много кому но не тебе, а жизнь твоя идет и время сыпется сквозь пальцы - оно так не работает.
Принуждение работает всегда. Но, конечно, лучше, когда "элита" показывает пример. Кстати, не уверен, что все сегодняшние упрёки в сторону "элиты" справедливы и не преувеличены. Хотя, по меньшей мере, отчасти имеют место. Но, боюсь, в какой-то степени ИПСО. И не всегда со стороны врага. Насчёт справедливости и социальных лифтов согласен. Но и сегодня зарплата в армии (на фронте) значительно (в разы) выше, чем у пересичного.
vitaliiangel
я 100 раз говорил, что рыночная экономика и война несовместимы, иначе выходит адская несправедливость. Или все в рестораны, или все в окопы. С другой стороны государству нужны налоги, поэтому нужны рестораны.
Вполне совместимы. Как воевали во всех войнах? Рыночной экономики не было только в Союзе. Даже в нацистской Германии она была - с некоторыми ограничениями. Рестораны нужны хотя бы для того, чтобы те же военные в отпуске могли вспомнить гражданку и отдохнуть. Да и гражданские иногда после работы. Все в окопы - невозможно. Кому-то надо и в тылу работать. Правда, эту работу надо организовать.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 01 жов, 2023 18:44, всього редагувалось 1 раз.
Bolt написав:Единственное, что волнует. Чтобы мы в результате какого-нибудь договорняка не оказались по эту сторону нового железного занавеса.Когда тупо не пропустят через границу в тн,, свободный мир".
Західна та Центральна Україна виборють своє право на Європу, ніхто нікого не віддасть
а от Південь та Схід, де точаться найбільші бої може надовго стати Диким Полем.
Зара в Польщі штучно підігріваються антиукраїнські настрої. Маю надію, що то тільки до виборів. Продовжуючи спостереження.
akurt написав:Цитата: «Принуждение работает только тогда когда к нему довесом идет справедливость и социальные лифты для людей подвергшихся принуждению.» Шикарні правильні слова. В іншій транскрипції я їх чув років 2-3 тому: одногрупник сина, який вже ж підданим короля я Швеції та мешкає в Стокгольмі сказав з приводу того, що Королівство Швеція відбирає 50% доходів в якості податків: «Я би платив без сумніву в більше: я просто бачу, куди йдуть мої гроші: вони йдуть на те, щоби мені безпечніше та веселіше було ходити по вулицях та їздити по вулицях». Саме так.
Ну може 25-35% податків і йдуть на це, але інші 15-25% ідуть також на утримання різних Ібрагімів, а з 2022 ще й Степанів з України. З Вікіпедії: Станом на 2015 рік, в країні постійно перебуває 52,77 тис. біженців з Сирії, 23,88 тис. з Іраку, 21,5 тис. з Сомалі, 20,2 тис. з Еритреї, 13,06 тис. з Афганістану. Більшість шведських міст негласно розділені на дві частини: шведську і іммігрантську, яка найчастіше має подобу гетто. І це 8 років тому. А ми знаємо, що один імігрант може притягнути за собою потім все село. Ну і народжуваність у них, порівняно з середньоєвропейською, набагато вища. Уже зараз багато іммігратських кланів воюють між собою, але й місцевим може перепасти. Тому я б не говорив про якусь неабияку безпеку у країні, де спалюють коран, тому що на цьому грунті стається багато терактів. І їх кількість може зростати із зростанням різношерстного іммігрантського населення
Bolt написав:......... Зара в Польщі штучно підігріваються антиукраїнські настрої. Маю надію, що то тільки до виборів. Продовжуючи спостереження.
Тоже надеюсь. Но помню, когда ещё давно писал о "вечных друзьях и союзниках" и приводил в пример Польшу, мои посты удаляли, а меня клеймили как "совка" и "зрадника". Сейчас на военной ветке проходят такие посты, за которые ещё полгода назад банили надолго. Но "ряд товарищей" продолжают порой совершенно тупые придирки и "поиск врагов" на форуме.
Bolt написав:Единственное, что волнует. Чтобы мы в результате какого-нибудь договорняка не оказались по эту сторону нового железного занавеса.Когда тупо не пропустят через границу в тн,, свободный мир".
Західна та Центральна Україна виборють своє право на Європу, ніхто нікого не віддасть
а от Південь та Схід, де точаться найбільші бої може надовго стати Диким Полем.
Зара в Польщі штучно підігріваються антиукраїнські настрої. Маю надію, що то тільки до виборів. Продовжуючи спостереження.
історія співіснування Польщі та України має складні моменти.
ба більше, виявляється й французи не дуже люблять англійців. та й Польща та Німеччина - щось іноді не все гладко. але зараз якраз такий час, що розвинені країни ці суперечки мають залишити історикам, й розвивати взаємовідносини. деякі країни досі живуть в світі 80річної давнини, й намагаються щось повторити - але це марно. дехто шукає примарних нацистів.
якби Польща та Україна підняли свої стосунки на вищий рівень, то сила тяжіння в ЄС суттєво змістилася б в наш бік. чи вистачить розуму у польських політиків - маю надію.
akurt написав:Цитата: «Принуждение работает только тогда когда к нему довесом идет справедливость и социальные лифты для людей подвергшихся принуждению.» Шикарні правильні слова. В іншій транскрипції я їх чув років 2-3 тому: одногрупник сина, який вже ж підданим короля я Швеції та мешкає в Стокгольмі сказав з приводу того, що Королівство Швеція відбирає 50% доходів в якості податків: «Я би платив без сумніву в більше: я просто бачу, куди йдуть мої гроші: вони йдуть на те, щоби мені безпечніше та веселіше було ходити по вулицях та їздити по вулицях». Саме так.
Ну може 25-35% податків і йдуть на це, але інші 15-25% ідуть також на утримання різних Ібрагімів, а з 2022 ще й Степанів з України. З Вікіпедії: Станом на 2015 рік, в країні постійно перебуває 52,77 тис. біженців з Сирії, 23,88 тис. з Іраку, 21,5 тис. з Сомалі, 20,2 тис. з Еритреї, 13,06 тис. з Афганістану. Більшість шведських міст негласно розділені на дві частини: шведську і іммігрантську, яка найчастіше має подобу гетто. І це 8 років тому. А ми знаємо, що один імігрант може притягнути за собою потім все село. Ну і народжуваність у них, порівняно з середньоєвропейською, набагато вища. Уже зараз багато іммігратських кланів воюють між собою, але й місцевим може перепасти. Тому я б не говорив про якусь неабияку безпеку у країні, де спалюють коран, тому що на цьому грунті стається багато терактів. І їх кількість може зростати із зростанням різношерстного іммігрантського населення
будь-яка дія породжує протидію. приклад Брейвіка не дасть збрехати.
але маю надію, що європейська система перетравить всіх цих іммігрантів. ну а в гіршому випадку європейцям доведеться штудіювати записи дідусів, які хизувалися в чорних мундирах. так чи інакше, проблему іммігрантів вирішать
Його гроші ідуть на прокорм різних мігрантів переважно мирної релігії - в Швеції зараз не айс з цим - озброєні банди і прочіє шалості милих обізян)
rjkz написав:Кран бытался поднять балки установив стропы в непроектном месте, в этих местах момент оказался сверху, а бетон на растяжение не работает. Изменилась нагрузка и расчетная схема балок. Произошло разрушение бетона.
News from USA (чергова спроба повернути всіх до теми гілки)
Відбулася розмова з нашими українцями, які - так сталося - живуть та працюють в США. Всі українці - ІТ-ники.
Працівник 1 в ці дні відпочиває. Всі дні в два попередніх місяця не вдавалося поговорити: весь час зайнятий, роботи так багато, що ні Скайпом, ні Вайбером, ні Месенджером не може говорити. Нарешті ВИПРОСИВ 2 дня відпустки та на 4 дні (+ субота та неділя) майнув трохи відволіктися від екрана монітора - в Канаді: літак на Ванкувер, звідти літак на острів Вікторія - там непоганий готель Fairmont Empress Hotel 5*. Ціна за ніч 386 CAD+податки 66 CAD. Повернеться - і з середи - знову на каторгу...
Працівник 2 НЕ відпочиває. Головний офіс його компанії знаходиться в містечку Seattle - штат Вашингтон на півночі США - відстань від місця роботи 840 миль (1350 км) - так там придумали зібрати працівників на конференцію/обмін думками/тренаж. Ну що ж поробиш: треба їхати. Власним авто. Де ж подіти песика та жінку - не кидати ж напризволяще одних вдома - працедавець витрати на - я хотів сказати - пальне - так нема пального - Тесла авто - та готель по дорозі через штат Орегон оплачує. Відпочивати немає коли...
Працівник 3 відпочиває... та ні, мабуть, правильніше "не відпочиває"... Можна сказати важко працює в Чикаго. Його дівчина - наша українка - після закінчення Stanford University хоче працевлаштуватися на козирну якусь (не розкривають секрет) посаду саме в Чикаго - і взяла його із собою - для морального захисту та фізичної підтримки. Не хотів він їхати - бо дома в San Jose котик залишається - але погодилися приятелі (наші українці) пожити в його квартирі та слідкувати за котиком. Важко це - але треба. То точно і не скажеш - як правильно: чи працює легінь в Чикаго, чи відпочиває...
P.S. З числа згаданих 3-х працівників 2 закінчили університети в США. Всього згадано 2+2+2+2=8 осіб. З 8-ми осіб 4 закінчили університети в США, 3 - в Україні, 1 - не в США і не в Україні.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 02 жов, 2023 15:59, всього редагувалось 1 раз.