Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 15091510151115121513 ... 2903>
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 06:46

Re: Еміграція, заробітчанство

Коля - купи GMC Sierra 2500 Denali
A краще - Ford Raptor Shelby чи RAM TRX від Hennessy motor sport у версії Venom
Будь як і наш фанат Хахачколи з Остіну справжнім 100%-вим америкацем
Та слухай лише старий класичний W.A.S.P. цими вихідними
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 07:42

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Поліція дослідила камери спостереження - там той одесит Дмитро ще той одесит - він з ними ходив щось обговорював ПЕРЕД тим - мабуть хотів за одеською звичкою кинути турка та азербайджанця - ті потім знайшли його авто - розбили скло водія - він був в середині та забрали сумку - там було 36 000 євро - поїхали на мотоциклі. Він їх наздогнав та задавив. Його заарештовано.
Видно, що "грабіжники" - якщо вони грабіжники - НЕ професіонали - вони втратили два рази декілька секунд - коли сідали на байк - затрималися та не змогли швидко втекти....

Зразу видно хто за кума, а хто за ведмедя чи ішака. Ще і припущення "мабуть хотів кинути". Маємо факти - збройний напад зі стрільбою:
Зазначається, що один з грабіжників під час спроби втекти з викраденою сумкою вистрілив у бік українця. Джерело: https://censor.net/ua/n3455018
Aracıyla takip ettiği şüphelilerin bir el ateş ettiği Dmytro C. yaklaşık 300 metre takipten sonra motosiklete çarptı. https://www.alanyagazetesi.com.tr/alany ... durdu-1649
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 08:14

Ой+ написав:
  akurt написав:Поліція дослідила камери спостереження - там той одесит Дмитро ще той одесит - він з ними ходив щось обговорював ПЕРЕД тим - мабуть хотів за одеською звичкою кинути турка та азербайджанця - ті потім знайшли його авто - розбили скло водія - він був в середині та забрали сумку - там було 36 000 євро - поїхали на мотоциклі. Він їх наздогнав та задавив. Його заарештовано.
Видно, що "грабіжники" - якщо вони грабіжники - НЕ професіонали - вони втратили два рази декілька секунд - коли сідали на байк - затрималися та не змогли швидко втекти....

Зразу видно хто за кума, а хто за ведмедя чи ішака. Ще і припущення "мабуть хотів кинути". Маємо факти - збройний напад зі стрільбою:
Зазначається, що один з грабіжників під час спроби втекти з викраденою сумкою вистрілив у бік українця. Джерело: https://censor.net/ua/n3455018
Aracıyla takip ettiği şüphelilerin bir el ateş ettiği Dmytro C. yaklaşık 300 metre takipten sonra motosiklete çarptı. https://www.alanyagazetesi.com.tr/alany ... durdu-1649

Можливо, то аланійська версія "міняйла".
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 08:20

stm написав:
  rjkz написав:
Я не знаю почему они все скучают за работой.
Тут другое отношение к работе.
Я пока предпочел-бы раньше выйти на пенсию. Посмотрим что дальше будет.

За какой работой? Я ой как не уверенна, что проработав 35 лет (стаж вроде такой) на кассе магазина, Вы такой в 67-70 лет, - блин, не хватает прям как собирания в кулечек Акурту еды, скучаю! )))

Слушайте, тут у людей совсем другое мировоззрение насчет работы.
Каждый делает то, что ему нравится.
У нас ай-ти в почете?
3 кейса как айтишники перестали ими быть, потому что им это не нравилось, а сейчас делают то, что нравится.
1. Университет в Питсбурге, компутер сайенс. Работа программистом. Курсы для поступления в МТА. Департамент осушения (или что то вроде того), мейнтейнер уже 14 лет.
2. Каледж в НЙ. бэчлор дигри, кампутер сайенс. Работа программистом. Опять каледж чего-то там досдала, переучилась, мастер дигри. Фармацевт.
3. Не знаю чего там заканчивал. Работа программистом в НЙ. Работа в антикварном магазине. Переезд в Балтимор. Хендимен. Контрактор. Небольшой строительный бизнес.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 08:30

rjkz написав:
  stm написав:
  rjkz написав:

За какой работой? Я ой как не уверенна, что проработав 35 лет (стаж вроде такой) на кассе магазина, Вы такой в 67-70 лет, - блин, не хватает прям как собирания в кулечек Акурту еды, скучаю! )))

У нас ай-ти в почете?
3 кейса как айтишники перестали ими быть, потому что им это не нравилось, а сейчас делают то, что нравится.
1. Университет в Питсбурге, компутер сайенс. Работа программистом. Курсы для поступления в МТА. Департамент осушения (или что то вроде того), мейнтейнер уже 14 лет.
2. Каледж в НЙ. бэчлор дигри, кампутер сайенс. Работа программистом. Опять каледж чего-то там досдала, переучилась, мастер дигри. Фармацевт.
3. Не знаю чего там заканчивал. Работа программистом в НЙ. Работа в антикварном магазине. Переезд в Балтимор. Хендимен. Контрактор. Небольшой строительный бизнес.

І так зрозуміло, що в США прийдеться в 70 вджобувати та посміхатися натягнутою посмішкою пакуючи на касі продукти зі смаком гумового пластика. Зовсім інші перспективи відкриваються в Україні.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 08:33

барабашов написав:Коля - купи GMC Sierra 2500 Denali

Выровняй в своей сталинке стены, полы и потолки так, чтобы на 2,5 метровом правиле как ни кинь, нельзя было-бы засунуть 10 копеечную монету (тогда были), сделай такую звукоизоляцию, чтобы в 2 часа в жаркую летнюю ночь, 12 человек хором пели караоке, пришел сосед снизу, попросить выключить кондер, потому что капает на подоконник и ребенок не может заснуть.
И кроме оконного профиля, чтобы все остальные материалы были экологичные.
Ну равнодушен я к мелаллолому на колесах.
Недавно проходил мимо припаркованного майбаха, вспомнился барабашов, представил как он его будет рассматривать, облизывать и тд. А мне это пофиг.
А это не единственный у нас на раЁне майбах, есть несколько ролсов, бентли не счет вообще.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 08:46

барабашов написав:Коля - купи GMC Sierra 2500 Denali

https://youtu.be/iRtYaYkh74o?si=ueLpeFCADNgnliPQ
💪
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 09:12

rjkz написав:А это не единственный у нас на раЁне майбах, есть несколько ролсов, бентли не счет вообще.

Ах, rjkz, в том городе, где живет барабашов, без Майбаха нельзя.
Сейчас вот в салоне на улице, которая еще недавно называлась «Героев Сталинграда» - это довольно далеко от плавательного бассейна, в который ракета Х-55 попала, выставили в продажу просто сказка:
Bentley Bentayga V12 2016
Офіційний автомобіль із повною сервісною історією! Пробег 115 тыс км
Обслужений до дрібниць! Цілковита комплектація: ▪️Салон шкіра напа включаючи стійки та торпедо ▪️Стеля з алькантару ▪️Панорама ▪️22 диски літо, 21 зима ▪️Дистроник ▪️Нічне бачення ▪️Камери 360 та паркторники ▪️Асистенти мертвих зон ▪️Задні монітори ▪️Підігріви та вентиляція сидінь…

Цена всего 110 000$ (извините, только наличными, полная сумма, это вам не Америка, чтобы за кредитные средства тачки покупать).
Надо брать.
Если дорого, то поступил в продажу Lexus LX 570.
Ему хоть и 13 лет, но пробег всего 172 000 км (дедушка раз в неделю за кефиром ездил на комбинат «Приднепровский»).
Этот - 38 000$.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 12 лис, 2023 09:18, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 09:13

vitaliiangel написав:
  rjkz написав:. В США старики более финансово независимы от своих детей.
явление которое имплицитно несёт свои негативные последствия. Нельзя быть добрым, если нет ситуаций где ваша доброта нужна и уместна.

почти как в песне 80х
Я добрый, но добра не сделал никому.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 09:22

rjkz написав:
  stm написав:
  rjkz написав:

У нас ай-ти в почете?

Ну це Ви порівняли, в США багато професій дають приблизно стількі ж скільки в ІТ, а у нас якщо хочеш зістрибнути з ІТ зі збільшенням доходів - то треба або відкривати якийсь середній бізнес або йти в чиновники. Робота в антикварному магазині дасть 10 тис. грн доходу, це 270 доларів США.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 15091510151115121513 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість