Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Коля - купи GMC Sierra 2500 Denali A краще - Ford Raptor Shelby чи RAM TRX від Hennessy motor sport у версії Venom Будь як і наш фанат Хахачколи з Остіну справжнім 100%-вим америкацем Та слухай лише старий класичний W.A.S.P. цими вихідними
akurt написав:Поліція дослідила камери спостереження - там той одесит Дмитро ще той одесит - він з ними ходив щось обговорював ПЕРЕД тим - мабуть хотів за одеською звичкою кинути турка та азербайджанця - ті потім знайшли його авто - розбили скло водія - він був в середині та забрали сумку - там було 36 000 євро - поїхали на мотоциклі. Він їх наздогнав та задавив. Його заарештовано. Видно, що "грабіжники" - якщо вони грабіжники - НЕ професіонали - вони втратили два рази декілька секунд - коли сідали на байк - затрималися та не змогли швидко втекти....
Зразу видно хто за кума, а хто за ведмедя чи ішака. Ще і припущення "мабуть хотів кинути". Маємо факти - збройний напад зі стрільбою:
akurt написав:Поліція дослідила камери спостереження - там той одесит Дмитро ще той одесит - він з ними ходив щось обговорював ПЕРЕД тим - мабуть хотів за одеською звичкою кинути турка та азербайджанця - ті потім знайшли його авто - розбили скло водія - він був в середині та забрали сумку - там було 36 000 євро - поїхали на мотоциклі. Він їх наздогнав та задавив. Його заарештовано. Видно, що "грабіжники" - якщо вони грабіжники - НЕ професіонали - вони втратили два рази декілька секунд - коли сідали на байк - затрималися та не змогли швидко втекти....
Зразу видно хто за кума, а хто за ведмедя чи ішака. Ще і припущення "мабуть хотів кинути". Маємо факти - збройний напад зі стрільбою:
rjkz написав: Я не знаю почему они все скучают за работой. Тут другое отношение к работе. Я пока предпочел-бы раньше выйти на пенсию. Посмотрим что дальше будет.
За какой работой? Я ой как не уверенна, что проработав 35 лет (стаж вроде такой) на кассе магазина, Вы такой в 67-70 лет, - блин, не хватает прям как собирания в кулечек Акурту еды, скучаю! )))
Слушайте, тут у людей совсем другое мировоззрение насчет работы. Каждый делает то, что ему нравится. У нас ай-ти в почете? 3 кейса как айтишники перестали ими быть, потому что им это не нравилось, а сейчас делают то, что нравится. 1. Университет в Питсбурге, компутер сайенс. Работа программистом. Курсы для поступления в МТА. Департамент осушения (или что то вроде того), мейнтейнер уже 14 лет. 2. Каледж в НЙ. бэчлор дигри, кампутер сайенс. Работа программистом. Опять каледж чего-то там досдала, переучилась, мастер дигри. Фармацевт. 3. Не знаю чего там заканчивал. Работа программистом в НЙ. Работа в антикварном магазине. Переезд в Балтимор. Хендимен. Контрактор. Небольшой строительный бизнес.
rjkz написав: Я не знаю почему они все скучают за работой. Тут другое отношение к работе. Я пока предпочел-бы раньше выйти на пенсию. Посмотрим что дальше будет.
За какой работой? Я ой как не уверенна, что проработав 35 лет (стаж вроде такой) на кассе магазина, Вы такой в 67-70 лет, - блин, не хватает прям как собирания в кулечек Акурту еды, скучаю! )))
Слушайте, тут у людей совсем другое мировоззрение насчет работы. Каждый делает то, что ему нравится. У нас ай-ти в почете? 3 кейса как айтишники перестали ими быть, потому что им это не нравилось, а сейчас делают то, что нравится. 1. Университет в Питсбурге, компутер сайенс. Работа программистом. Курсы для поступления в МТА. Департамент осушения (или что то вроде того), мейнтейнер уже 14 лет. 2. Каледж в НЙ. бэчлор дигри, кампутер сайенс. Работа программистом. Опять каледж чего-то там досдала, переучилась, мастер дигри. Фармацевт. 3. Не знаю чего там заканчивал. Работа программистом в НЙ. Работа в антикварном магазине. Переезд в Балтимор. Хендимен. Контрактор. Небольшой строительный бизнес.
І так зрозуміло, що в США прийдеться в 70 вджобувати та посміхатися натягнутою посмішкою пакуючи на касі продукти зі смаком гумового пластика. Зовсім інші перспективи відкриваються в Україні.
барабашов написав:Коля - купи GMC Sierra 2500 Denali A краще - Ford Raptor Shelby чи RAM TRX від Hennessy motor sport у версії Venom Будь як і наш фанат Хахачколи з Остіну справжнім 100%-вим америкацем Та слухай лише старий класичний W.A.S.P. цими вихідними
Выровняй в своей сталинке стены, полы и потолки так, чтобы на 2,5 метровом правиле как ни кинь, нельзя было-бы засунуть 10 копеечную монету (тогда были), сделай такую звукоизоляцию, чтобы в 2 часа в жаркую летнюю ночь, 12 человек хором пели караоке, пришел сосед снизу, попросить выключить кондер, потому что капает на подоконник и ребенок не может заснуть. И кроме оконного профиля, чтобы все остальные материалы были экологичные. Ну равнодушен я к мелаллолому на колесах. Недавно проходил мимо припаркованного майбаха, вспомнился барабашов, представил как он его будет рассматривать, облизывать и тд. А мне это пофиг. А это не единственный у нас на раЁне майбах, есть несколько ролсов, бентли не счет вообще.
барабашов написав:Коля - купи GMC Sierra 2500 Denali A краще - Ford Raptor Shelby чи RAM TRX від Hennessy motor sport у версії Venom Будь як і наш фанат Хахачколи з Остіну справжнім 100%-вим америкацем Та слухай лише старий класичний W.A.S.P. цими вихідними
rjkz написав:А это не единственный у нас на раЁне майбах, есть несколько ролсов, бентли не счет вообще.
Ах, rjkz, в том городе, где живет барабашов, без Майбаха нельзя. Сейчас вот в салоне на улице, которая еще недавно называлась «Героев Сталинграда» - это довольно далеко от плавательного бассейна, в который ракета Х-55 попала, выставили в продажу просто сказка: Bentley Bentayga V12 2016 Офіційний автомобіль із повною сервісною історією! Пробег 115 тыс км Обслужений до дрібниць! Цілковита комплектація: ▪️Салон шкіра напа включаючи стійки та торпедо ▪️Стеля з алькантару ▪️Панорама ▪️22 диски літо, 21 зима ▪️Дистроник ▪️Нічне бачення ▪️Камери 360 та паркторники ▪️Асистенти мертвих зон ▪️Задні монітори ▪️Підігріви та вентиляція сидінь…
Цена всего 110 000$ (извините, только наличными, полная сумма, это вам не Америка, чтобы за кредитные средства тачки покупать). Надо брать. Если дорого, то поступил в продажу Lexus LX 570. Ему хоть и 13 лет, но пробег всего 172 000 км (дедушка раз в неделю за кефиром ездил на комбинат «Приднепровский»). Этот - 38 000$.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 12 лис, 2023 09:18, всього редагувалось 2 разів.
Ну це Ви порівняли, в США багато професій дають приблизно стількі ж скільки в ІТ, а у нас якщо хочеш зістрибнути з ІТ зі збільшенням доходів - то треба або відкривати якийсь середній бізнес або йти в чиновники. Робота в антикварному магазині дасть 10 тис. грн доходу, це 270 доларів США.