Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 15081509151015111512 ... 2904>
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 23:16

Denik написав:Мати в мене таки стала трохи олігархічною. В спілкуванні з нею в мене немає проблем. Особливо з тим, що вона допомагає моєму синові з освітою.

А хіба навчання у Львівському коледжі транспортної інфраструктури (до 2012 року — Львівський технікум залізничного транспорту) - спеціальність "Технічне обслуговування, ремонт та експлуатація тягового рухомого складу" є таким дорогим, що потрібна допомога бабусі - олігарха?

Батько зовсім не може потурбуватися за сина...
Мабуть, немає часу - все вивчає коефіцієнт відношення згоряння скрапленого газу до температури грунту під ємністю для того газу, щоби викласти розрахунки в гілці "Еміграція (сестри), заробітчанство (мами-олігарха)"...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 23:17

stm написав:
  rjkz написав:
  akurt написав:В моєму тексті не було слів про нормально, чи ненормально.
Було те, що людина у віці за 70 - і це реально - може працювати досить активно у великому супермаркеті.
І це ви ще не бачили, як працює: весь час з посмішкою, жартами, підспівує і пакує ваші закупи в пакет.

Да что Вы такое говорите!
Не могут так работать люди. Да еше на такой (фу-фу-фу) не престижном позиции.
Да и в таком возрасте.
Сто пудов, вынужден работать, чтобы банк его трейлер не забрал за долги.
Ах, он еще и смеется?
Ну, все ясно, да он дури перекурил!
"Адназначна!" (жириновский)

Тут я с Вами не соглашусь, в таком возрасте "потому что интересно" работают очень малое количество людей. Не хватает денег, помогаю детям - основное. Если нормальный оклад, будет нормальная пенсия и люди предпочитают не работать имея достаточную пенсию.

Я не знаю почему они все скучают за работой.
Тут другое отношение к работе.
Я пока предпочел-бы раньше выйти на пенсию. Посмотрим что дальше будет.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 23:57

rjkz написав:
Я не знаю почему они все скучают за работой.
Тут другое отношение к работе.
Я пока предпочел-бы раньше выйти на пенсию. Посмотрим что дальше будет.

За какой работой? Я ой как не уверенна, что проработав 35 лет (стаж вроде такой) на кассе магазина, Вы такой в 67-70 лет, - блин, не хватает прям как собирания в кулечек Акурту еды, скучаю! )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 00:33

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:А хіба навчання у Львівському коледжі транспортної інфраструктури (до 2012 року — Львівський технікум залізничного транспорту) - спеціальність "Технічне обслуговування, ремонт та експлуатація тягового рухомого складу" є таким дорогим, що потрібна допомога бабусі - олігарха?

Та в молодшій щколі він вчиться.
  akurt написав:Мабуть, немає часу - все вивчає коефіцієнт відношення згоряння скрапленого газу

ото дурню написали. Певно фізику у школі прогулювали. А в інституті її просто не було...
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 01:16

Faceless написав:
Denik написав:
  flyman написав:Денік скоріше за все що нема духовних скрепів, однополі партнери, паради гордості і таке подібне

Це все їх особиста справа.
Я про те, що до шлюбу ставляться як до бізнесу а не до інтимних речей. Через це зайняті майном, а не один одним та дітьми. Зате в Німеччині один з найновіших автопарків.

Всю історію людства, для вищих щаблів шлюби були інструментом, потроху цей підхід переймало все суспільство. Щасливі були ті, в кого цей інструмент співпадав з уподобаннями.
Що дивуватися тоді, що суспільство, що століттями сповідувало такий підхід, раптом не веде себе, як підліток з гормональними стрибками?

Может поэтому браки заключенные ради денег приводят к разводам из-за денег?
Поймите одну вещь - деньги могут быть, а может не быть. Потом деньги опять могут появиться, потом опять исчезнут. В жизни случается разное.
То чувство, которое Вы называете горомнальными скачками, если это не примитивное влечение, оно появляется. Потом может исчезнуть, а может и нет.
Если оно один раз исчезнет, то потом уже не появится между двумя людьми.
Не знаю как оценить это Чувство в деньгах.
Деньги при разводе обычно делят, когда больше делить нечего.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 03:46

flyman написав:
  Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:Думаю, американские старички посмеялись бы, прочитав материал на предыдущей странице о том, как им плохо и как все их бросили...

...кассир, которому уже вчера было 70, все бережно сам сложил в большой бумажный пакет с ручками...

Тобто в 70 цілий день проводити на ногах біля каси, по Вашому це нормально? Чи вони заради розваги, а не грошей працюють?

в 67 на повноцінну пенсію,
хоча можна раніше, але зі знижкою,
знущаються над людьми в США кляті капіталісти.
Денік підтвердить

Вспомнил фильм "Побег из Шоушенка"
Там персонаж Моргана Фримена после 40 лет в "чёрной зоне" и другой дедуля, что по итогу повесился в муниципальной квартире для откинувшихся(50 лет оттарабанил), работали как раз в возрасте членов Политбюро на кассе и паковали харчи в пакеты.
Так что тот старичок ещё может быть "тем старичком", и первую "Техасскую резню бензопилой" или "Пятницу,13е" сняли по мотивам его деяний в годы молодые в хоккейной маске или фартуке мясника.
Не поворачивайтесь короче к нему спиной, особенно в полнолуние перед закрытием магазина 31го октября!
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 05:11

akurt написав:
  Denik написав:Ходять байки, що про ресторан пополам, чи проживання та оренду пополам.

Звісно, найкраще заняття в житті - вчити монгола, як йому ставити юрту, бєдуіна - як навантажити верблюда, а німця - як йому пити пиво.
В багатьох країнах саме так: "шари" немає і "дурняк" не завезли: чек в ресторації оплачують навпіл.
За оренду квартири платять навпіл.
Щось не так?
Звісно, приємно мешканцям Таїланду підказувати, як відкрити кокос...

"Ходять байки" - реально класно звучить....

P.S. Ну і німці - збоченці справжні: "...Ну і реальне опитування німців з ким би вони пішли на побачення - з тим в кого є нерухомість".
Ні щоби дівчина вискочила заміж легко та швидко за наркомана... Такий веселий та вмілий...
А можна і не за наркомана: на другому курсі один наш студент оженився - ми пішли в гості.
Білена хата бабусі - лендлорда (!). В кімнаті орендаря - матрац на чотирьох ящиках з під яблук.
Більше реально у великій біленій кімнаті нічого не було.
На матраці: голубки улюбльоні. Кохання до безтями. Ми постояли - сісти ж немає де - вручили якийсь подарунок та пішли.
Через пару тижнів їду в трамваї та бачу ту "молоду" на зупинці тролейбуса. Одиноку. Дивно одягнену. - мабуть в джинсах від "молодого": джинси коричньові, "не того" розміру та фасону...
В університеті в той жде день зустрів "молодого" та обережно питаю, де жінка його молода Тетяна.
- А я не знаю, вже тиждень немає вдома...

От же ж німці збоченці, все не по-людськи роблять...

Слава Богу є кому помітити, що збоченці... Неправильно живуть. Не по-людські.

Коричневые джинсы?
Это какой же год то был(есличё то долго джинсами занимался, ещё со времён преобразований институтов в академии и универы,и коричневые тоже возил. Но у папы - не помню таковых)???
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 05:25

Это мог быть и уже почти прошедший 2023 год...
https://modivo.ua/c/choloviky/tip_tovar ... orichnevii
Главное же не джинсы, а любовь. Правильная. Крепкая.
Вот у немцев она неправильная.
Ходять байки...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 12 лис, 2023 05:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 05:28

Denik написав:
  rjkz написав:Сестра, оказывается, должна обеспечивать родителей только потому что она в США?

Де я таке написав?

Буквально не написал. Это следует из текста.
Не, претензий почти нет.
Что делаешь - это одно.
Я-ж сказал - молодец.
Позови другого оператора учетки, я к нему больше привык.
А-то привыкну тебя хвалить и жизнь моя не будет стоить ломанного пенни (аллюзия на "Человек с бульвара Капуцинов".)
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2023 05:39

vitaliiangel написав:
  rjkz написав:. В США старики более финансово независимы от своих детей.
явление которое имплицитно несёт свои негативные последствия. Нельзя быть добрым, если нет ситуаций где ваша доброта нужна и уместна.

Да, согласен.
Я-ж написал, что непростая жизнь в Украине формирует более здоровые, с точки зрения общечеловеческой морали, отношения между поколениями.
В США очень немного даже среди бывших "наших" придерживаются крепких уз между родители-дети-бабушки-дедушки. Среди американцев...я писал, что живет в доме очень пожилая американка, с ней живет черная ННА, 24/7. Ее дети живут где-то в другом штате. Страховка оплачивает ННА, скорей всего.
В то-же время есть несколько семей из Украины, Беларуси и Молдовы, которые когда-то купили квартиры в одном доме, чтобы помогать друг другу.
rjkz

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 15081509151015111512 ... 2904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти