Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Не поверите: занимаюсь. И достаточно активно. Даже вот прямо сейчас на МакБуке открыты материалы по механике. Моя жена тоже «физик» - я даже присутствовал на защите дипломного проекта - из раздела «Металлофизика», и тоже ни одного дня не работала физиком. Главным бухгалтером - да. Не удивительно. Но именно я все время работал и работаю по своей квалификации в дипломе.
Скільки ми витратимо на їжу в наступному, 2024 році?
Понад 30 експертів з університетів Далхаузі, Гвельфа, Саскачевану та Британської Колумбії працювали над щорічним прогнозом інфляції продовольства в Канаді, який був опублікований сьогодні.
У 2024 році ціни на всі категорії продуктів харчування можуть зрости на 4,5 відсотка, причому найбільш суттєве підвищення на п’ять-сім відсотків – на хлібобулочні вироби, м’ясо та овочі.
Очікується, що годування сім’ї з 4-х осіб: - чоловік (вік 31- 50 років), жінка (вік 31- 50 років), хлопчик (вік 14-18 років) і дівчина (вік 9-13 років), на рік обійдеться приблизно в 16 297,20 доларів. Або 1358$ на місяць.
[моя примітка: цифри відповідають даним моїх респондентів: доросла людина - на харчі треба 400 CAD на місяць. Цікаві факти: обід в кафе обходиться від 14 до 19 САD, в китайських ресторанах в 11-12. Під час зустрічі з «нашими» в Калгарі почув, що вони в кафе не ходять, купують в супермаркетах щось готове або майже готове, використовують мікрохвильові пічки]
Витрати на рік складуть на 701,79 доларів більше, ніж у 2023 році. [Примітка: це особливо цікаво для пана flyman’a, який багато років вивчає інфляцію в тих країнах, в яких ніколи не був в житті і вже ніколи не буде].
Витрати на харчування сімей з іншим складом родини:
3-е: жінка (19-30), хлопчик (4-8), дитина (1-3) - 9261,53$ на рік. 4-ро: 2 жінки (31-50), дівчина (14-18), хлопець (9-13) - 15323,44$ на рік. 2-е: Чоловік (51-70) та жінка (51-70) - 7715,78$ 6-ро: жінка (70+), чоловік (31-50), жінка (31-50), дівчина (9-13), хлопець (4-8), дитина (6-11 міс) - 21704,64$ 2-е: чоловік (19-30) та вагітна жінка (19-30) - 8732,71$ на рік. [Примітка: знаком $ тут позначені канадські долари].
тут то же саме, но гораздо короче <iframe src="https://embed.wave.video/yCJc8p3e0ip6RxAc" height="410" width="289" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>
akurt написав:Не поверите: занимаюсь. И достаточно активно. Даже вот прямо сейчас на МакБуке открыты материалы по механике. Моя жена тоже «физик» - я даже присутствовал на защите дипломного проекта - из раздела «Металлофизика», и тоже ни одного дня не работала физиком. Главным бухгалтером - да. Не удивительно. Но именно я все время работал и работаю по своей квалификации в дипломе.
Я уже даже не знаю, чему на форуме верить, а чему нет. Когда же Вы занимаетесь консультациями и прочими вопросами, о кот. здесь пишете? И когда успеваете столько ездить?
Чергова родина приятелів прибула та майже закріпилася в Канаді. Розмову з ними починав ще в вересні - коли вони ще жили в Чехії (Прага). Цікаво про причини та наслідки переїзду.
- Цікаве питання: а чому вирішили змінити Чехію на Канаду? - Немає жодної перспективи для дітей і себе... - Ну не вже? Розвинута країна майже Німеччина… що саме не так? - Це для тих хто нічого не бачив: я проробив більш як пів Європи, то маю порівння... до Німеччини їм дуже далеко... тут можна їхати самому робити як віл то щось заробиш, але коли діти з тобою - то просто відбуваєш термін а для дітей нуль...
Вилетіли з Праги 13 жовтня... вже в Канаді 2 місяця: - Добрий день! Ви живі? Як справи? Як Канада? - Так все добре, лише трохи відсталість від Європи... - Що з житлом? Що з роботою? - Житло знайшли хороше і не дорого в Mississauga (Toronto). З роботою трохи складніше, бо попав на такій період... але договорився...
akurt Ваші знайомі з Чехії в Канаду, а мої знайомі(2 родини) - навпаки: пожили влітку в Канаді 1,5-2 місяці і в Чехію (Брно і Острава). Про Канаду - одні матюки, особливо в частині відсутності житла там, де є робота.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 09 гру, 2023 11:13, всього редагувалось 1 раз.
тут то же саме, но гораздо короче <iframe src="https://embed.wave.video/yCJc8p3e0ip6RxAc" height="410" width="289" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>
Где-то умную фразу прочитал:у мужчин жестокость приобретенная, у женщин врождённая.
Дюрі-бачі написав:akurt Ваші знайомі з Чехії в Канаду, а мої знайомі(2 родини) - навпаки: пожили влітку в Канаді 1,5-2 місяці і в Чехію (Брно і Острава). Про Канаду - одні матюки, особливо в частині відсутності житла там, де є робота.
Вірю: в Анталію повернулися 2 родини. Причини різні, але я ці дві родини знаю і моя думка така: "Пальцы веером" - реально ніколи добряче не працювали. Сподівалися на звичну українську "Хочу все даром і безоплатно". Ще одна родина повернулася з чисто математичних причин, і там мабуть все закономірно: - родина, в якій троє дітей; - чоловіку та жінці по 30 років; - працює чоловік віддалено - йому можна працювати хоч з Таїланду, хоч з Канади. - мені не зручно було питати, скільки отримує чоловік - але думаю в діапазоні від 3000 до 4000 доларів. - хотіли огорнути руками те, що обгорнути важко: поселиkися в курортному містечку Kelowna (Британська Колумбія, на кордоні з провінцією Альберта). - я в червні сів за кермо авто та приїхав до них з Калгарі. - реально курорт для багатіїв - я навіть на гольф-полях побував та в горах; - саме місто розташоване на березі озера: https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... ?entry=ttu
Вони прожили там 2 місяці та виїхали тому що: - витрати неадекватні зарплатні - тільки оренда авто обходилася в 1500 доларів на місяць; оренда житла на іншому березі озера (там дешевше) тягнула таку саму суму; - фактично робота голови родини є нелегальною - і Вид на прожиття вони б не отримали: треба жінці працювати офіційно. Ну ось такі - я думаю - мудро зробили: не для них це. Не підійшло.
Позитивні приклади з моїх приятелів двох категорій: А) працьовиті чоловіки з руками, які виросли з правильного місця тіла; Б) закінчили університет в Канаді - перспективно ого-го-го!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 09 гру, 2023 11:39, всього редагувалось 1 раз.