Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 16721673167416751676 ... 2916>
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 18:49

Denik написав:
  rjkz написав:Пока что ЭКОНОМИЧЕСКИ самый выгодный путь - отопление газом.
Причем еще очень много зависит от кострукции котла, бернинг систем и системы разводки труб.
То есть, газ сжигаясь нагревает воду, которая паром поступает по трубам в юниты (батареи).

01 січня 2025 оператор ГТС України, а фактично Нафтогаз України, де працює однокласник Denika посадить на кукан орбана, Фіцо, Австрію, пмр та трохи Чехію.
Можливий подвійний удар з припиненням роботи нафтопроводу Дружба.
Побратими Denika можуть морськими дронами розбити нафтові термінали Новоросійська та Тамані.
Denik щодня приймає участь у скороченні пропозиції робочої сили для нафтових промислів на росії.
Denik може звільнитися з ЗСУ та піди в якись Радіонікс або КБ "Луч", щоб модифікації ракети Нептун могли краще уражати обєкти енергетичної сфери орків.

Ви дійсно думаєте, що в тривалій перспективі не розвалиться світовий ринок вуглеводнів та робите на нього ставку? )))

Я верю в то, что США будет делать то, что им выгодно. А выгодно им добывать и сжигать свой дешевый газ. Им просто его девать некуда.
Заказали новую газовую линию высокого давления. Нешнл грид провели.
БЕЗДВОЗДМЕЗДДНО, то есть даром. Если-бы планы были, что все запитываются от солнышка, то фиг-бы это сделали.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 19:03

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Если-бы планы были, что все запитываются от солнышка, то фиг-бы это сделали.

Наверно, они знают, что солнышко светит только днем, а электричество ночью нужнее :)
  rjkz написав:Пока что ЭКОНОМИЧЕСКИ самый выгодный путь - отопление газом.
Причем еще очень много зависит от кострукции котла, бернинг систем и системы разводки труб.
То есть, газ сжигаясь нагревает воду, которая паром поступает по трубам в юниты (батареи).

У нас тут возникло небольшое недопонимание, из-за того, что я слишком незаметно сменил тему :oops:
Перейдя к обсуждению раздельных систем отопления и кондиционирования, я подразумевал обычную для частных домов воздушную систему. Там отопление кондиционером было бы выгоднее. Далеко не по всей одноэтажной Америке разведен трубный газ, а газгольдеры - не самое дешевое удовольствие, хоть они и весьма популярны.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 19:11

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:БЕЗДВОЗДМЕЗДДНО, то есть даром. Если-бы планы были, что все запитываются от солнышка, то фиг-бы это сделали.

1) Про європейський CBAM щось чули?)))
  rjkz написав:А выгодно им добывать и сжигать свой дешевый газ. Им просто его девать некуда.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_L ... _terminals
Термінали по зрідженню газу будуються й далі. Й будуватимуться поки ціна не стане як світова мінус транспорт, зрідження та газифікація.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 19:46

Hotab написав:

Може це Бурунді?

Ну в Бурунді та інших Сомалях дійсно думають, що їм всі винні. Чому тоді США їм не винні. 😀

Прокинувся о 7-30 в готелі

Прокинувся о 6 в готелі (nungwi beach resort turaco) і пішов купатись в Інд. океан. І так шостий день.
Зображення

В готелі присутні національності всього світу, крім США та мабуть Канади. Є вся Європа (скандинави, німці), Катар, , латиноси, нема кацапів і майже нема українців. Де відпочивають американці? Флорида може прийняти всіх? Чи на Перл Харбор всі? 😀

"Наші українці" (с) з колись Чернігова, а зараз громадяни США цього тиждня повернулися с відпочинку в Мексиці, де зазвичай відпочивають американці - поряд, дешево, сервіс заточенний під "сусіда з півдня" :mrgreen: .
Ще популярним є відпочинок на Гавайях да в Домінікані. Не пляжний напрямок - Канада. Також розповсюджений внутрішній турізм.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 20:03

Shaman написав:
  rjkz написав:...
Та й вся ця Омерика в боргах по вуха. Цікаво тільки, хто це такій заможний, що вся Америка йому винна?
Може це Бурунді? Або Мозамбік?

"устами младенца..." :D

а насправді дійсно цікаве питання, а кому належать борги країн? - бо борги не лише у США.

відповідь - по-перше, іншим країнам, у яких великий рівень ЗВР у доларах - точних цифр не зустрічав, але зазвичай ЗВР не у вигляді доларів, а їх переводять у боргові папери США - до речі, геніальний винахід США.

по-друге, всіляким пенсійним та хедж-фондам. ми не уявляємо розмір цих пенсійних фондів, там шалені кошти, - я думаю окрема ця інфа доступна, цікаво, чи є зведені дані? але лише я один бачу ризики, коли пенсійні фонди вкладаються в державні папери значними сумами? як я вже писав,
ЕКОНОМІКА ПРОСТИМИ СЛОВАМИ
недолік цих державних паперів, що держава не збирається повертати ці борги навіть в середньостроковій перспективі.

тим же банкам - дивись пункт вище.

можна довго кепкувати - про "кирдык Америке", але таке зростання боргу не є економічно обґрунтоване. й який план Б у керівництва ФРС та США на випадок форс-мажору - дуже цікаво 8)

Таким чином, держава США винна інституціям США та іншим країнам (яким-то, яки більш заможні ніж США, то-ж яким?) в державній валюті США та боргових зобов"язаннях США. Можу помилятися, але маю враження, що весь світ винен США ще більш, ніж США комусь винні.
Поразважайтеся:

https://www.usdebtclock.org/
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 20:07

Denik написав:
  rjkz написав:Не потянет.
В основном, такие дома, которые требуют модернизации, имеют порядка 100 квартир.
Если даже взять по максимуму 1 млн на билдинг, то получится 10 куе на квартиру.
Там еще какие-то стимулирующие выплаты из фонда на экологию положены, мы пока про них вспоминать не будем.
10 куе - это примерно 1 месячная зарплата человека из нижнего среднего класса

Електроенергія береться із розподільчої шафи в підвалі будинку, а газ береться з труби. Бензин береться в пістолеті на заправці.)))
  Denik написав:А ще буде частинка в підвищеному тарифі електроенергії, де мешканці сплачуватимуть за розвиток енергетичної інфраструктури та генерації протягом 30 років.

А, ну 100 куе за 30 лет с учетом инфляции и роста доходов - это страшная сумма.
Я уж не говорю, что цифра с потолка взята.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 20:31

flyman написав:
  Gastarbaiter написав:
  flyman написав:перекредитування

Добре, ось він біжить перекредитовуватися. Платить, наприклад, 3% комісії та штрафів від 650 тис. (чи скільки там боргу буде через 1.5 роки?). А ставки і далі падатимуть і ще через півтора року будуть вже 2.5%. Що порадите? Знову перекредитовуватися і ще 3% платити?

Штрафів він не платить. Все іде через "фінансового консультанта" (doradca finansowego).

Після падіння іпотечних ставок, переоцінки об"єкта іпотеки у вищу сторону, та сплати частини, він ще може отримати додатково купу грошей.
Йому навіть, той самий банк може таке запропонувати.

Отриманий кеш, вкладає в новий даунпеймент, бере ще одну іпотеку. А перший об"єкт іпотеки здає в оренду. В сухому осадку має два будинки (був один, припустим за 200К, стало два ринковою вартістю на 450..500К) в іпотеці при приблизно тому самому щомісячному платежі, але з додатковим кешфлоу, який покриває одну з іпотек чуть більш чим повністю.

Так це працює.

Тогда лучше сразу брать 2-,3-,4-плекс.
В одном жить, 2 покрывают платежи по мортгиджу, еще с одного купить мороженое.
Если денег на даунпеймент мало, можно по FHA loan 3,5% даунпеймент.
Вопрос в том, где в нормальной локации такие дома найти. Таких умных хватает.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 20:35

Denik написав:
  rjkz написав:БЕЗДВОЗДМЕЗДДНО, то есть даром. Если-бы планы были, что все запитываются от солнышка, то фиг-бы это сделали.

1) Про європейський CBAM щось чули?)))
  rjkz написав:А выгодно им добывать и сжигать свой дешевый газ. Им просто его девать некуда.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_L ... _terminals
Термінали по зрідженню газу будуються й далі. Й будуватимуться поки ціна не стане як світова мінус транспорт, зрідження та газифікація.

НЕ, не слышал, слишком далеко кричать, ветер в океане сносит звук.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 20:57

rjkz написав:
  Shaman написав:
  rjkz написав:...
Та й вся ця Омерика в боргах по вуха. Цікаво тільки, хто це такій заможний, що вся Америка йому винна?
Може це Бурунді? Або Мозамбік?

"устами младенца..." :D

а насправді дійсно цікаве питання, а кому належать борги країн? - бо борги не лише у США.

відповідь - по-перше, іншим країнам, у яких великий рівень ЗВР у доларах - точних цифр не зустрічав, але зазвичай ЗВР не у вигляді доларів, а їх переводять у боргові папери США - до речі, геніальний винахід США.

по-друге, всіляким пенсійним та хедж-фондам. ми не уявляємо розмір цих пенсійних фондів, там шалені кошти, - я думаю окрема ця інфа доступна, цікаво, чи є зведені дані? але лише я один бачу ризики, коли пенсійні фонди вкладаються в державні папери значними сумами? як я вже писав,
ЕКОНОМІКА ПРОСТИМИ СЛОВАМИ
недолік цих державних паперів, що держава не збирається повертати ці борги навіть в середньостроковій перспективі.

тим же банкам - дивись пункт вище.

можна довго кепкувати - про "кирдык Америке", але таке зростання боргу не є економічно обґрунтоване. й який план Б у керівництва ФРС та США на випадок форс-мажору - дуже цікаво 8)

Таким чином, держава США винна інституціям США та іншим країнам (яким-то, яки більш заможні ніж США, то-ж яким?) в державній валюті США та боргових зобов"язаннях США. Можу помилятися, але маю враження, що весь світ винен США ще більш, ніж США комусь винні.
Поразважайтеся:

https://www.usdebtclock.org/

звісно помиляєтесь.

не розумію - наче доросла людина, а коли треба щось обговорити - якись жарти. скажіть - не моя компетенція, тому не маю думки :oops:

є такий індикатор боргів - що я там маю побачити? ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 22:11

rjkz написав:Тогда лучше сразу брать 2-,3-,4-плекс.
В одном жить, 2 покрывают платежи по мортгиджу, еще с одного купить мороженое.
Если денег на даунпеймент мало, можно по FHA loan 3,5% даунпеймент.
Вопрос в том, где в нормальной локации такие дома найти. Таких умных хватает.

Sir rjkz!
При всем уважении к Вам - не берите дурного в голову и тяжелого в руки.
Прислушайтесь к совету форумчан и в первую очередь flyman'a - он в экономике и финансах главный на форуме: только перекредитование Вас спасет.
Там так: в договоре перекредитования указываете льготный период отсутствия оплат от 3 до 12 месяцев. За это время заключаете новый договор перекредитования.
И так - 365 раз подряд.
В результате ничего не будете платить за квартиру в Нью Йорке в период от 100 до 365 лет.
Он так делал и уже много лет живет в нежилом подвале самого знаменитого города мира.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 16721673167416751676 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей