Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19431944194519461947 ... 2914>
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 09:20

Gastarbaiter написав:
  rjkz написав:Вчера гуляли по набережной, из кафе выходит семья латиноамериканцев и в руках у мужчины толстненнная пачка 20-к (самая распространенная купюра), перетянутая резинкой, меня аж чемо-то накрыло. Я таких пачек со времен пребывания в Украине не видел.
О чем говорит эта пачка? Во первых, о том, что скорей всего, деньги получены в США (так как 20-ки), а значит человек работает за кэш.
Если человек работает за кэш, то или не имеет разрешения на работу или сидит на социале и не может светить доходы, чтобы с него не слететь.

Наркодилер? Сутенёр? Не?

В Breaking Bad розкрита тема з двадцятками.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 09:58

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Насчет трейдинга - в США за этим стоит реальная экономика, не все, конечно, акции этому соответствуют, но дело не всегда в том, что кто-то выиграл, а кто-то проиграл. Если капитализация компании все время увеличивается, то акционеры не проигрывают. Майкрософт - это реальная экономика, не дутый пузырь. Самая высокая капитализация в мире.

Майкрософт і є реальна економіка, просто не є реальним сектором.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 10:16

ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:Сколько им обещают, если не секрет?

300 Євро. Харчування треба брати із собою, хоча наче там на місці якесь має бути...

Для пенсионера вполне прилично - грубо 3-месячная пенсия.
Правда, еду можно с собой взять на дорогу, на несколько дней (сколько?) уже проблематично. И как-то 300 евро многовато. Хотя, возможно, но, думаю, реально всё же получится меньше.
Если решатся, расскажите потом подробнее. По возможности.
Харьков и тут в пролёте.
:)
Слишком далеко ехать, так что у нас о таком не слышал.

"я конечно честный,
но если б мог, то спи.дил"(с)
щось навіть не сумнівался, радянська закалка...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 10:19

akurt написав:...
Ну, наші люди кмітливі реально.
Німців і тих взують і доведуть «до цугундера».

теж щось не зрозумів. скільки було повідомлень, що як погано, що в Україні така корупція. й як добре живуть на Заході, бо чесно платять податки.

а тут чергове повідомлення про шахрайську схему... цитату повторювати не буду, але "я конечно честный человек..."(с)
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 12 бер, 2024 10:36, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 10:28

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Например, Шваб, дает примерно 8-10% годовых. Но это огромный, старый и с репутацией фонд.
Ні один інфестиціний фонд не дасть гарантованих 8-10% якщо облікова ставка 5.5%.
Гарантовані відсотки вище облікової ставки може дати лише ммм.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 12:41

Shaman написав:
  akurt написав:...
Ну, наші люди кмітливі реально.
Німців і тих взують і доведуть «до цугундера».

теж щось не зрозумів. скільки було повідомлень, що як погано, що в Україні така корупція. й як добре живуть на Заході, бо чесно платять податки.

а тут чергове повідомлення про шахрайську схему... цитату повторювати не буду, але "я конечно честный человек..."(с)

А де ви бачите протиріччя: його немає.
Це ж не німці придумали такий фокус, а наші.
Наші люди - кмітливі та винахідливі!
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 12:57

Дюрі-бачі написав:Ви мислите як турист, вони - як заробітчани, які готові спати в бусі, їсти хліб з мастив, але не витратити зайвої копійки.
Мої родичі єдине, що планують купувати - це ліки в аптеці, зокрема Адельфан, хоча далеко не впевнений, що їх продадуть. Ну можливо внучкам ще візьмуть якусь непотрібну ляльку чи шоколадку...

Теоретично це так. Як не те щоби турист, а як людина, яка дуже багато мандрує різними країнами світу.
Але якщо погоджуються на таку схему (до речі - за термінами все ОК - виїзд в неділю повернення в пʼятницю) - то автоматично стають ті люди туристами.
Ну і НЕ думаю, що наміри чисто меркантильно-примітивні.
Життя ж коротке, то чому і не подивитися на «замки польских королей», не спробувати смаженої капусти із сосисками та справжнім німецьким пивом…
Це було дуже давно - я був бідний, як церковна миша, але добре памʼятаю відвідування пивного бару під ратушею в Таллінні - кремезний дядько в джинсовому комбінезоні та клітчастій сорочці приносив одномоментно по 8 бокалів пива - ну хіба не казка???
Ви ж, мабуть, пам’ятаєте сцену з візитом Воланда в театр: всі хватали даром оті гроші…
А витратити то не получилося…
Буфетчик постраждав більше за всіх…
Да, так ось: а витратити не получилося…
Буфетчика не врятували і «царські червонці»…
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 13:03

Denik написав:
  rjkz написав:Например, Шваб, дает примерно 8-10% годовых. Но это огромный, старый и с репутацией фонд.
Ні один інфестиціний фонд не дасть гарантованих 8-10% якщо облікова ставка 5.5%.
Гарантовані відсотки вище облікової ставки може дати лише ммм.

Я теж звернув увагу на цифри 8-10 і промовчав.
Наші люди в США вкладають під 5% річних.
Вважають, що це вигідно.
Я вірю: на вихідних мої респонденти трохи відпочили в Las Vegas…
Не для того, щоби грати в рулетку: зустрічалися українці з українцями.
Один з тих українців, який приймав українських гостей - це те, що я говорив:
- школа в Україні;
- самий дешевий college в США;
- ретельне якісне навчання перші два курси з метою переведення в пристойний університет, де навчання вартує мабуть втричі дорожче (економія на ціни навчання на перших двох курсах);
- диплом бакалавра в (deleted) State University;
- робота в он-лайн режимі на фірму в одному із закладів з офісом в центральних штатах;
- дівчина Оксана з Рівного - живуть разом.
Ніяких "...купить козу на кафедре"…
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 14:28

ЛАД написав:
  барабашов написав:..........
Кстати самые лучшие воспоминания у меня о более поздних годах, +-2000-2008, когда живы были родители и общий настрой пересичных громадян позволял исключительно честно зарабатывать до 10куе в день, правда дней таких было очень мало, но и поделив на 20, хватало на многое.

"Наркодилер? Сутенёр? Не?" :)

Но каждую пятницу заносил в налоговую “десятину». Потому имеет полное право спросить у ЗСУ образца 2014 года «где мои любимые Ялта с Алуштой, и немного ДонбасАрена».
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 14:35

Hotab написав:
  ЛАД написав:
  барабашов написав:..........
Кстати самые лучшие воспоминания у меня о более поздних годах, +-2000-2008, когда живы были родители и общий настрой пересичных громадян позволял исключительно честно зарабатывать до 10куе в день, правда дней таких было очень мало, но и поделив на 20, хватало на многое.

"Наркодилер? Сутенёр? Не?" :)

Но каждую пятницу заносил в налоговую “десятину». Потому имеет полное право спросить у ЗСУ образца 2014 года «где мои любимые Ялта с Алуштой, и немного ДонбасАрена».

Я ждал тебя и твой ответ на тест по логике
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 19431944194519461947 ... 2914>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K, Vadim_ і 2 гостей