Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Пане Шаман! Ну є ж спеціально заведена для вас гілка, ну розказуйте там всі свої цікавості: як людям стати багатими. Вже на сьогодні план по звинуваченню мене у смертних гріхах виконали. Відмінно! Ви в МГБ не служили? Починали в НКВД? Свої навички точно треба викладувати на гілці «Еміграція» (що вам не світить в найближчі 100 років) та «Заробітчанство» (що у вас не получилося)? Цікаво вас читати на валютній гілці: дуже авторитетно розказуєте, як краще укладати в підвалі зливки золота проби 999,99.
Shaman написав:якщо ми кажемо про білу зп - то як це собі?
Та Звичайний аутстаф і перекидування на ФОП. Як там прослідити? Ну в ІТ є Доу та аналогічні платформи, тому таке кидалово легко виявити. А от в інших галузях, а тим більше в іншій країні, я навіть не знаю як обійтись без порад колег.
Строительство, конец 90-х, большая строительная компания с большими объемами. На объекте прораб озвучивает расценку рабочим на несколько десятков центов меньше, чем фирма платит на самом деле, выдача налом через прораба. С одного объекта прораб купил себе квартиру. Сейчас это по-другому делается, такие вещи гонят через "субподряд". Зачастую прорабы открывают свой фоп или ооо. Там вообще никто не парится сколько рабочим платиться или платиться вообще.
ми вже зрозуміли, як ви заробили свої статки
але це приклади 90х років. зараз робітники працюють з а ті гроші, як вони домовились. й дуже багато виконроб не наварить, якщо наварить взагалі - навіть кешем. бо бригада може знятися та піти - й що, виконроб буде сам заливати? тому робочим не платиться - ці часи давно минули. можливо співпало з вашим від'їздом
akurt написав:Ну хоч завдячуючи вам ми дізнаємося, що таке Мексика. Ви, правда, в останні 500 років там не були і в найближчі 100 років не будете, але думка авторитетна. Не розумію, як це вам так не сподобалося, що я порівняв Україну з Мексикою: одною з найбільших країн світу, з населенням, більшим за сумарно десятки країн світу, з одною із самих потужних економік світу? Це у вас думка з підручника «История КПСС»? Чи в «Ленинской комнате» були ще якісь книжки щ грифом «Для служебного пользования»? Чи вам не подобається, щоби Україна мала велику площу, велике населення, розвинуту економіку? Що там в книжках написано?
завдяки вам точно не дізнаються як воно насправді
мені оце порівняння України з Мексикою взагалі не обходить, що ви так вчепилися? розмір країни та кількість населення - це в кожній країні по-різному. а от чи потужна економіка? на душу населення 93 місце, менше, ніж в Казахстані. й то завдяки тому, що США купу виробничих потужностей перенесли саме до Мексики.
тоді вже краще з Туреччиною порівнюйте, й то десь 70 місце.
Тому розвинена економіка не дуже залежить від площі та кількості населення. й Мексика чи Туреччина - не зовсім вдалий приклад для наслідування. тоді вже Польща чи Південна Корея.
а забув, ви ж в економіці профан. створили спеціально гілку, але навіть питання не змогли задати як там - вгадав всі букви, не зміг прочитати слово
Пане Shaman! Yes! Поздоровляю! Вас нагороджено орденом: «РазоблЯчітєль akurt’ів» з червоною стрічкою та бантом з образом Леніна. Це почесна нагорода - ви удостоєні її за те, що вірно викрили всі брехливі повідомлення за 21 квітня 2024 року: - мною розміщена повна брехні особиста думка про те, що між собою у багатьом у чому модна порівняти Мексику та Україну (крім території та населення»; - ви вірно викрили брехню щодо переїзду на прожиття в США за Програмою U4U нашої родини з трьом дітьми; - ви вірно викрили повну брехню про реальний стан відвідування дітьми моєї племінниці школи в Канаді (місто Едмонтон); - ви вірно викрили мою брехню про відвідування мною ресторана мексиканської кухні. - ви вірно викрили брехню про прибуття на стажування української родини в штат Техас, в госпіталь. На стажировку (літак вже приземлився); - ви вірно викрили мою брехню, що наші люди , які прибули в Канаду 27 лютого ще не знайшли роботу і не знаючись, чи знайдуть. Це я все брехав в тому орден для вас - заслужена нагорода.
Просто геніально. Пишіть ще. Хтось із великих письменників писав «Глупости нет предела».
akurt написав:Пане Shaman! Yes! Поздоровляю! Вас нагороджено орденом: «РазоблЯчітєль akurt’ів» з червоною стрічкою та бантом з образом Леніна. Це почесна нагорода - ви удостоєні її за те, що вірно викрили всі брехливі повідомлення за 21 квітня 2024 року: - мною розміщена повна брехні особиста думка про те, що між собою у багатьом у чому модна порівняти Мексику та Україну (крім території та населення»; - ви вірно викрили брехню щодо переїзду на прожиття в США за Програмою U4U нашої родини з трьом дітьми; - ви вірно викрили повну брехню про реальний стан відвідування дітьми моєї племінниці школи в Канаді (місто Едмонтон); - ви вірно викрили мою брехню про відвідування мною ресторана мексиканської кухні. - ви вірно викрили брехню про прибуття на стажування української родини в штати Тезас, в госпіталь.
Просто геніально. Пишіть ще. Хтось із великих письменників писав «Глупости нет предела».
так нахабно перекручувати треба вміти. хоча головне - не цитувати, бо тоді маячня відразу помітна.
ніс ще до Місяця не дістав?
й ви нічого не переплутали? хоча можливо у вашому світосприйнятті Ейнштейн - це письменник...
rjkz написав:Умник, каждый кто что-то делает и что-то преодолевает - борется. Столько сколько мне пришлось в жизни набороться - тебе мама не расскажет. Иди постой в углу, подумай над своим поведением.
Перед тим як вчити мене жити подякуй, що я твоє (ухилянта) нерухоме майно зихищаю.
Дякую, если это на самом деле так, только ты постой в углу и подумай, что кроме того, что ты майно в том числе мое защищаешь, я тоже что-то делаю. И многие другие что-то делают. 30+ млн украинцев за пределами Украины. Это люди, которые "что-то делают", но не наживаются на гуманитарке, не разворовывают Бюджет. Посмотри влог той девочки из Калгари. У нее было 18 долларов в час! Это очень немного. И она с этого еще и донатила! Я уж молчу, что налоги плачу с которых 14 млрд пойдет на вооружение ЗСУ. Только не кичусь перед незнакомыми людьми, которых никогда в глаза не видел и не увижу. Тебе-бы с психологом поговорить, пока не дошло дело до психотерапевта. Я серьезно. Спроси у мамы совета.
Вообще, интересно вот что. Я тут в США распыляюсь, а может ну его нафиг? Деник говорит, что "Омерика фсЁ и доллару кирдык". Может надо экономней быть нам всем? А, Деник? Так как? Не заниматься этим? Подумай в углу. Или ты прав и "Омерике кирдык", тогда все украинцы забивают на донаты и помощь или не мешай делать другим то, что они делают и закрываешь варежку.
Дюрі-бачі написав: Та Звичайний аутстаф і перекидування на ФОП. Як там прослідити? Ну в ІТ є Доу та аналогічні платформи, тому таке кидалово легко виявити. А от в інших галузях, а тим більше в іншій країні, я навіть не знаю як обійтись без порад колег.
Строительство, конец 90-х, большая строительная компания с большими объемами. На объекте прораб озвучивает расценку рабочим на несколько десятков центов меньше, чем фирма платит на самом деле, выдача налом через прораба. С одного объекта прораб купил себе квартиру. Сейчас это по-другому делается, такие вещи гонят через "субподряд". Зачастую прорабы открывают свой фоп или ооо. Там вообще никто не парится сколько рабочим платиться или платиться вообще.
ми вже зрозуміли, як ви заробили свої статки
але це приклади 90х років. зараз робітники працюють з а ті гроші, як вони домовились. й дуже багато виконроб не наварить, якщо наварить взагалі - навіть кешем. бо бригада може знятися та піти - й що, виконроб буде сам заливати? тому робочим не платиться - ці часи давно минули. можливо співпало з вашим від'їздом
Шаман объелся галюциногенных грибов и сегодня в угаре стучит бубном. Не угадал, попытайся еше раз. Как тебе не дает покоя происхождение моих денег. Будь спокоен, у меня есть то, чего нет у твоего хозяина. Совесть. Очень старомодное средство, сейчас почти никем не используется. Ты наверное и не знаешь что это. "Можешь не отвечать" (ТМ Шаман)
Дюрі-бачі написав:Спостереження щодо американських фірм полягало в тому, що часто вони десь у вересні-жовті переглядають бюджет і закладають кошти на підвищення ЗП, але не підвищують, поки працівники не попросять самі.
Shaman написав:є погоджена зп, а начальник виплачує не все - але це якраз приклад рідкісного дурня (до речі начальник ІТ департаменту)
в мене склаось таке ж враження, що в моєму кейсі піднімали на 70% всім і різницю забирали собі, але доказів цього не маю. А може і зі старту брали ЗП +70%, але різницю приховували як страховку на випадок, якщо новий працівник "не підійде" і треба буде шукати заміну
З того що бачив з великих американських ІТ фірм - легше звільнитися а потім влаштуватися на більшу ЗП, аніж добитися рейзу зарплатні. Схоже і в українських компаніях бачив, коли ринок ріс на 50% в рік, а людині щорічно накидували всього 5-10%. В обидвох випадках треба звільнятися, навіть якщо присутній bus factor і це не вигідно ні співробітнику (короткочасово) ні компанії (довготерміново).
ковідло надало можливість працювати віддалено і взяти паралельно ще надбавку до зепе, а ще можна вкладати в нерухомість (під оренду теж), в бонди/стоки, крипту, блоги/влоги, створювати твори і заробляти на афторських правах, вести курси, бути ментором т.д. і т.п.
схоже нікому наші пенсіонери не потрібні. так що цей тягар доведеться тягнути тим, хто залишився.
а дехто з тих, хто поїхав може зловтішатися, які ці лохи, що залишилися, ще й пенсії їхнім батькам забезпечують
Ще раз напишу - є у мене в полі зору родина. Донька студентка, мама 40+, дідусь-бабуся, прабабуся. Всі отримують німецьку допомогу. В Німеччині лише донька-студентка. До повноти картини - донька з мамою злітали по халявних квитках в Канаду забрати свої 2*3. Про родину нотаріусів з Дрогобича, що живуть в хаті у Рода Стюарта теж писав. І таких історій у мене багато. Переважно це все люди з західних областей. Те, що u4u стало втіленням споконвічної мрії западенців і ніякого відношення до прихистку людей, що реально постраждали від агресії не має, і так всім зрозуміло. І от виглядає це приблизно так - одна частина українців вмирає на полі бою, друга стає жертвою агресії, щоб третя здійснила плани щодо еміграції і організувала собі пасивний дохід ( пофіг, соціал це в Європі, чи здача в оренду х2/х3, інколи це комбо).