Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20652066206720682069 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:11

Пане Шаман!
Ну є ж спеціально заведена для вас гілка, ну розказуйте там всі свої цікавості: як людям стати багатими.
Вже на сьогодні план по звинуваченню мене у смертних гріхах виконали.
Відмінно!
Ви в МГБ не служили? Починали в НКВД? Свої навички точно треба викладувати на гілці «Еміграція» (що вам не світить в найближчі 100 років) та «Заробітчанство» (що у вас не получилося)?
Цікаво вас читати на валютній гілці: дуже авторитетно розказуєте, як краще укладати в підвалі зливки золота проби 999,99.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:17

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):якщо ми кажемо про білу зп - то як це собі?
Та Звичайний аутстаф і перекидування на ФОП. Як там прослідити? Ну в ІТ є Доу та аналогічні платформи, тому таке кидалово легко виявити.
А от в інших галузях, а тим більше в іншій країні, я навіть не знаю як обійтись без порад колег.

Строительство, конец 90-х, большая строительная компания с большими объемами.
На объекте прораб озвучивает расценку рабочим на несколько десятков центов меньше, чем фирма платит на самом деле, выдача налом через прораба.
С одного объекта прораб купил себе квартиру.
Сейчас это по-другому делается, такие вещи гонят через "субподряд". Зачастую прорабы открывают свой фоп или ооо. Там вообще никто не парится сколько рабочим платиться или платиться вообще.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:20

akurt писал(а):Пане Шаман!
Ну є ж спеціально заведена для вас гілка, ну розказуйте там всі свої цікавості: як людям стати багатими.
Відмінно!
Ви в МГБ не служили?

ви ж спеціаліст по створенню гілок. вас чекає чи то пригоди Мюнхгаузена, чи то побрехеньки Акурта - що більше подобається. :lol: там й будете встановлювати свої правила.

а ця гілка не ваша, тут дійсно потребують реальну інфо ;)

й чергова брехня - я ніколи не розповідаю, як стати багатим. точніше рецепт простий - якісно виконувати свою роботу (а вона може бути різна). бажано, щоб це ще й подобалося. й зазвичай це понаднормово. великі гроші за 8 годин на день не заробиш на жаль.

а от деякі казкарі, які розповідають про молочні реки, - ви мене з собою не переплутали? :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:26

Ну хоч завдячуючи вам ми дізнаємося, що таке Мексика.
Ви, правда, в останні 500 років там не були і в найближчі 100 років не будете, але думка авторитетна.
Не розумію, як це вам так не сподобалося, що я порівняв Україну з Мексикою: одною з найбільших країн світу, з населенням, більшим за сумарно десятки країн світу, з одною із самих потужних економік світу?
Це у вас думка з підручника «История КПСС»?
Чи в «Ленинской комнате» були ще якісь книжки щ грифом «Для служебного пользования»?
Чи вам не подобається, щоби Україна мала велику площу, велике населення, розвинуту економіку?
Що там в книжках написано?
Последний раз редактировалось akurt Вс 21 апр, 2024 21:31, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:31

vitaliiangel

х****** карта.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:34

Denik писал(а):
  rjkz писал(а):
Борітеся — поборете!

Та з чим ти боровся?
З вітряними млинами...)))
Моя боротьба...

Умник, каждый кто что-то делает и что-то преодолевает - борется.
Столько сколько мне пришлось в жизни набороться - тебе мама не расскажет.
Иди постой в углу, подумай над своим поведением.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:36

akurt писал(а):Пане Шаман!
Відмінно!
Ви в МГБ не служили? Починали в НКВД? Свої навички точно треба викладувати на гілці «Еміграція» (що вам не світить в найближчі 100 років) та «Заробітчанство» (що у вас не получилося)?
Цікаво вас читати на валютній гілці: дуже авторитетно розказуєте, як краще укладати в підвалі зливки золота проби 999,99.

В гостиннице Люкс.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 22:08

Дюрі-бачі писал(а):
  flyman писал(а):робить невелике дослідження ринку,
а як його робити, якщо про зарплати "не питати"?

робота уа, гласдор, ворк уа, лінкед ін ...
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 22:32

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):Умник, каждый кто что-то делает и что-то преодолевает - борется.
Столько сколько мне пришлось в жизни набороться - тебе мама не расскажет.
Иди постой в углу, подумай над своим поведением.

Перед тим як вчити мене жити подякуй, що я твоє (ухилянта) нерухоме майно зихищаю.
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 22:51

Дюрі-бачі писал(а):Спостереження щодо американських фірм полягало в тому, що часто вони десь у вересні-жовті переглядають бюджет і закладають кошти на підвищення ЗП, але не підвищують, поки працівники не попросять самі.
  Shaman писал(а):є погоджена зп, а начальник виплачує не все - але це якраз приклад рідкісного дурня (до речі начальник ІТ департаменту)
в мене склаось таке ж враження, що в моєму кейсі піднімали на 70% всім і різницю забирали собі, але доказів цього не маю. А може і зі старту брали ЗП +70%, але різницю приховували як страховку на випадок, якщо новий працівник "не підійде" і треба буде шукати заміну

З того що бачив з великих американських ІТ фірм - легше звільнитися а потім влаштуватися на більшу ЗП, аніж добитися рейзу зарплатні. Схоже і в українських компаніях бачив, коли ринок ріс на 50% в рік, а людині щорічно накидували всього 5-10%.
В обидвох випадках треба звільнятися, навіть якщо присутній bus factor і це не вигідно ні співробітнику (короткочасово) ні компанії (довготерміново).
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 20652066206720682069 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама