Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20652066206720682069 ... 2892>
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:11

Пане Шаман!
Ну є ж спеціально заведена для вас гілка, ну розказуйте там всі свої цікавості: як людям стати багатими.
Вже на сьогодні план по звинуваченню мене у смертних гріхах виконали.
Відмінно!
Ви в МГБ не служили? Починали в НКВД? Свої навички точно треба викладувати на гілці «Еміграція» (що вам не світить в найближчі 100 років) та «Заробітчанство» (що у вас не получилося)?
Цікаво вас читати на валютній гілці: дуже авторитетно розказуєте, як краще укладати в підвалі зливки золота проби 999,99.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:17

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:якщо ми кажемо про білу зп - то як це собі?
Та Звичайний аутстаф і перекидування на ФОП. Як там прослідити? Ну в ІТ є Доу та аналогічні платформи, тому таке кидалово легко виявити.
А от в інших галузях, а тим більше в іншій країні, я навіть не знаю як обійтись без порад колег.

Строительство, конец 90-х, большая строительная компания с большими объемами.
На объекте прораб озвучивает расценку рабочим на несколько десятков центов меньше, чем фирма платит на самом деле, выдача налом через прораба.
С одного объекта прораб купил себе квартиру.
Сейчас это по-другому делается, такие вещи гонят через "субподряд". Зачастую прорабы открывают свой фоп или ооо. Там вообще никто не парится сколько рабочим платиться или платиться вообще.
rjkz

Подякував: 8655 раз.
Подякували: 5449 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:20

akurt написав:Пане Шаман!
Ну є ж спеціально заведена для вас гілка, ну розказуйте там всі свої цікавості: як людям стати багатими.
Відмінно!
Ви в МГБ не служили?

ви ж спеціаліст по створенню гілок. вас чекає чи то пригоди Мюнхгаузена, чи то побрехеньки Акурта - що більше подобається. :lol: там й будете встановлювати свої правила.

а ця гілка не ваша, тут дійсно потребують реальну інфо ;)

й чергова брехня - я ніколи не розповідаю, як стати багатим. точніше рецепт простий - якісно виконувати свою роботу (а вона може бути різна). бажано, щоб це ще й подобалося. й зазвичай це понаднормово. великі гроші за 8 годин на день не заробиш на жаль.

а от деякі казкарі, які розповідають про молочні реки, - ви мене з собою не переплутали? :D
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:26

Ну хоч завдячуючи вам ми дізнаємося, що таке Мексика.
Ви, правда, в останні 500 років там не були і в найближчі 100 років не будете, але думка авторитетна.
Не розумію, як це вам так не сподобалося, що я порівняв Україну з Мексикою: одною з найбільших країн світу, з населенням, більшим за сумарно десятки країн світу, з одною із самих потужних економік світу?
Це у вас думка з підручника «История КПСС»?
Чи в «Ленинской комнате» були ще якісь книжки щ грифом «Для служебного пользования»?
Чи вам не подобається, щоби Україна мала велику площу, велике населення, розвинуту економіку?
Що там в книжках написано?
Востаннє редагувалось akurt в Нед 21 кві, 2024 22:31, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:31

vitaliiangel

Херовая карта.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:34

Denik написав:
  rjkz написав:
Борітеся — поборете!

Та з чим ти боровся?
З вітряними млинами...)))
Моя боротьба...

Умник, каждый кто что-то делает и что-то преодолевает - борется.
Столько сколько мне пришлось в жизни набороться - тебе мама не расскажет.
Иди постой в углу, подумай над своим поведением.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:36

akurt написав:Пане Шаман!
Відмінно!
Ви в МГБ не служили? Починали в НКВД? Свої навички точно треба викладувати на гілці «Еміграція» (що вам не світить в найближчі 100 років) та «Заробітчанство» (що у вас не получилося)?
Цікаво вас читати на валютній гілці: дуже авторитетно розказуєте, як краще укладати в підвалі зливки золота проби 999,99.

В гостиннице Люкс.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 23:08

Дюрі-бачі написав:
  flyman написав:робить невелике дослідження ринку,
а як його робити, якщо про зарплати "не питати"?

робота уа, гласдор, ворк уа, лінкед ін ...
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 23:32

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Умник, каждый кто что-то делает и что-то преодолевает - борется.
Столько сколько мне пришлось в жизни набороться - тебе мама не расскажет.
Иди постой в углу, подумай над своим поведением.

Перед тим як вчити мене жити подякуй, що я твоє (ухилянта) нерухоме майно зихищаю.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 23:51

Дюрі-бачі написав:Спостереження щодо американських фірм полягало в тому, що часто вони десь у вересні-жовті переглядають бюджет і закладають кошти на підвищення ЗП, але не підвищують, поки працівники не попросять самі.
  Shaman написав:є погоджена зп, а начальник виплачує не все - але це якраз приклад рідкісного дурня (до речі начальник ІТ департаменту)
в мене склаось таке ж враження, що в моєму кейсі піднімали на 70% всім і різницю забирали собі, але доказів цього не маю. А може і зі старту брали ЗП +70%, але різницю приховували як страховку на випадок, якщо новий працівник "не підійде" і треба буде шукати заміну

З того що бачив з великих американських ІТ фірм - легше звільнитися а потім влаштуватися на більшу ЗП, аніж добитися рейзу зарплатні. Схоже і в українських компаніях бачив, коли ринок ріс на 50% в рік, а людині щорічно накидували всього 5-10%.
В обидвох випадках треба звільнятися, навіть якщо присутній bus factor і це не вигідно ні співробітнику (короткочасово) ні компанії (довготерміново).
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 20652066206720682069 ... 2892>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість