Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 268269270271272 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 17:38

stm писал(а):
  BIGor писал(а):
  stm писал(а):А в Кракове очень дёшево поэтому Вы как Акурт в Анталии рыбу год есть не будете )))

З головою у Вас все ок?

Понятно, из развлечений - ровные дороги и общественный транспорт. Плюс мечта.

Скажите какие у меня развлечения были до переезда и что изменилось? Какая мечта? Зачем эти изрыгания и навешивания выдуманных ярлыков?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 17:41

Faceless писал(а):Якби ви порівнювали в один рік Польщу і Україну був би сенс. Я колись, як студентом почав працювати, теж не міг собі дозволити ресторани, навіть зрідка. А за багато років відвідував і у різних країнах Європи. То що, це щось означає? Ви ж ніби в минулому аудитор, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.
Робітники муніципальних громад, якщо є профспілки, можуть мати досить непогане забезпечення. Зо це означає? Та взагалі нічого. Який висновок можна зробити з водіїв трамваю, порівнюючи країни? Жодних. Особливо, якщо почали з конкретної галузі - ІТ

В чому питання? Я взагалі не бачу втрат у "развлечениях", взагалі. Так ясно? Ну що може бути вже незрозуміло? Ви ж по легенді ІТ-шник, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 17:52

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):Якби ви порівнювали в один рік Польщу і Україну був би сенс. Я колись, як студентом почав працювати, теж не міг собі дозволити ресторани, навіть зрідка. А за багато років відвідував і у різних країнах Європи. То що, це щось означає? Ви ж ніби в минулому аудитор, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.
Робітники муніципальних громад, якщо є профспілки, можуть мати досить непогане забезпечення. Зо це означає? Та взагалі нічого. Який висновок можна зробити з водіїв трамваю, порівнюючи країни? Жодних. Особливо, якщо почали з конкретної галузі - ІТ

В чому питання? Я взагалі не бачу втрат у "развлечениях", взагалі. Так ясно? Ну що може бути вже незрозуміло? Ви ж по легенді ІТ-шник, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.

Я тут легенду не озвучував.
То ви оцю недолугу спробу потролити написали тільки щоб не визнавати безґлуздість свого порівняння рівня життя за низьких доходів в Україні в одні роки і рівня життя з іншим рівнем доходів в інші роки в Польщі? То спроба невдала.

Ви не хочете бачити чи не бачите? Чи хочете запевнити всіх, що доя вас розваги - це покатушки на трамваї і прогулянки в парках?
Ну біс з тими розвагами, я взагалі писав про всю сферу послуг.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 20:01

Faceless писал(а):
BIGor писал(а):

То ви оцю недолугу спробу потролити написали тільки щоб не визнавати безґлуздість свого порівняння рівня життя за низьких доходів в Україні в одні роки і рівня життя з іншим рівнем доходів в інші роки в Польщі? То спроба невдала.

Ви не хочете бачити чи не бачите? Чи хочете запевнити всіх, що доя вас розваги - це покатушки на трамваї і прогулянки в парках?

І яке недолуге порівняння? Чи порівняти сферу послуг депресивного пгт в Україні і Кракова?
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 20:55

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):
BIGor писал(а):В чому питання? Я взагалі не бачу втрат у "развлечениях", взагалі. Так ясно? Ну що може бути вже незрозуміло? Ви ж по легенді ІТ-шник, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.

І яке недолуге порівняння? Чи порівняти сферу послуг депресивного пгт в Україні і Кракова?

Чом би не порівняти їх хоча б в один рік, щоб співставні послуги для людей приблизно одного проф рівня тут і там?
І ви ж самі почали з ІТ, там взагалі легко порівняти - от релокується людина з України, рейт або взагалі той самий (якщо це тільки переїхд), або приблизно той самий (рейти в ІТ для України і Польщі сильно не відрізняються).
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 21:24

Faceless писал(а):Чом би не порівняти їх хоча б в один рік, щоб співставні послуги для людей приблизно одного проф рівня тут і там?
І ви ж самі почали з ІТ, там взагалі легко порівняти - от релокується людина з України, рейт або взагалі той самий (якщо це тільки переїхд), або приблизно той самий (рейти в ІТ для України і Польщі сильно не відрізняються).

Ну це брехня про рейти, в Україні не найвищі рейти, тому і наймали українців - бо дешево.
І напишіть як можна порівняти Краків по послугам з депресивним пгт в Україні? Чи як Київ порівняти з Крижополем?
Однозначна відповідь - де дешевша праця - там деякі послуги дешевші.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 21:51

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):Чом би не порівняти їх хоча б в один рік, щоб співставні послуги для людей приблизно одного проф рівня тут і там?

Ну це брехня про рейти, в Україні не найвищі рейти, тому і наймали українців - бо дешево.
І напишіть як можна порівняти Краків по послугам з депресивним пгт в Україні? Чи як Київ порівняти з Крижополем?
Однозначна відповідь - де дешевша праця - там деякі послуги дешевші.

Щодо ІТ, Україна vs Польща - це правда, рейти приблизно однакові. За вищими рейтами треба західніше було їхати. То ж не обманюйте самі себе.
За Крижопіль не можу сказати, не був. Порівняйте ваш Краків хоч з Києвом, хоч з іншими найбільшими містами - Одеса, Львів, Дніпро Харків.
Так, щодо вартості послуг і праці ви праві, в нас вони дешевші, бо загалом дешевша вартість праці. Але цілковито неправі щодо сегменту ІТ і доступності послуг конкретно для них.
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вт 27 дек, 2022 11:02

Faceless писал(а):Щодо ІТ, Україна vs Польща - це правда, рейти приблизно однакові.

Ну тут же Ви живете в Польщі - тому краще знаєте.
  Faceless писал(а):Але цілковито неправі щодо сегменту ІТ і доступності послуг конкретно для них.

Те саме.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 27 дек, 2022 11:26

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):Щодо ІТ, Україна vs Польща - це правда, рейти приблизно однакові.

Faceless писал(а):Але цілковито неправі щодо сегменту ІТ і доступності послуг конкретно для них.

Те саме.

Ну-ну, то просвітіть прикладами, ви ж в нас мабуть єдиний тут "першовідкривач Польщі" :mrgreen: . Хоч якісь цифри наведіть, як контраргумент.
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вт 27 дек, 2022 11:36

Faceless писал(а):
  BIGor писал(а):

Те саме.

Ну-ну, то просвітіть прикладами, ви ж в нас мабуть єдиний тут "першовідкривач Польщі" :mrgreen: . Хоч якісь цифри наведіть, як контраргумент.

Київський заочний знавець Польщі - а самим слабо хоч один факт чи цифру навести?
BIGor

2
2
  #<1 ... 268269270271272 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама