|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 26 тра, 2025 18:41
Victor8 написав: Олежан написав: akurt написав:чоловік заробляє (таксує)
не понял. он же работает. 50-60% мигрантов таксуют или дордєш или она бумала что он там станет олигархом? ну это проблема уже в бабе 
Вероятно, она считает, что муж должен увеличить время таксовки на 3-4-5-6-7-8 часов... Плюс к тому времени, которое он уже работает 
В основному бухає та палить дешеві цигарки, які купує у індусів по 3,5С$. Таксує зараз не більше трьох годин на добу. Це єдина робота у батька двох дітей. Просто і не намагається щось шукати. Щось в мене сумніви, що учасники форуму ведуть саме таку активну роботу в себе.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 26 тра, 2025 19:28
slonomag написав:За окупасов уже писал, все эти видео о том как страшно иметь жилье в Испании слегка преувеличены так как: 1. Единственное жилье нельзя окупировать. Тоесть 90% населения впринципе не могут пострадать от этого. Так же как и украинцы - для большинства тут хоть бы 1 дом купить. 2. Обычные дома/квартиры за 200-300к (99% жилья) в обычных домах/урбанизациях окупируют ОЧЕНЬ редко так как консьерж, охрана - сложно. В группе риска по сути только 3 вида недвиги: 1. Жилье за 50к в супер унылых районах типа Joan XXIII (в Аликанте) где 99% жителей всякие пакистанцы и куда полиция даже днем не заезжает. 2. Фермы в ипенях, 99% из которых из серии "дети уехали 20 лет назад, родители умерли, дом стоит годами пустой и даром никому не нужен". 3. Дорогая недвига стоимостью от ляма и дороже. Ну это уже бизнес где работают професионалы, вычисляют где никто не живет, взламывают охраную систему, заселяются, и даже не скрывают того что они захватили виллу - их цель не жить в ней, а сбить с владельца по быстрому 20-30к за выезд и идти на след объект. Не приятно конечно, но врядли какой-то украинец попадет в эту категорию. Кроме Борисова конечно, но и хрен с ним, если его виллу окупируют я не буду сильно грустить.
На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 тра, 2025 19:39
BIGor написав:На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
В кожної країни свої норми. Для мене, наприклад, як дикість виглядають обмеження на здачу приватної власності в оренду і взагалі обмеження на використання приватної власності на свій розсуд, але емігрантам доводиться підлаштовуватись і шукати шпарини в правилах.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 тра, 2025 20:45
BIGor написав:На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
Насколько я знаю сквоттеры есть и в Германии, и в США. Тогда предлагаю сразу уже их все уровнять: Испания = Германия = США = Сомаліленд = Південний Судан.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 26 тра, 2025 20:49
Бетон написав: Faceless написав:Бетон написав:Ну коли будете вважати, що знайшли місце без хворих на голову, то подумайте ще раз  Faceless, я живу в повністю здоровому суспільстві в Києві 
Де це така резервація? Вам там не нудно серед таких всіх нормальних і здорових?
там, де тепло. де пиво тече як вино, де красиві тьолки вьються як мухи біля кльових мужиків. а від заходу до світанку грає heavy metall
От заката до рассвета?
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5466 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 26 тра, 2025 20:49
Дюрі-бачі написав: BIGor написав:На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
В кожної країни свої норми. Для мене, наприклад, як дикість виглядають обмеження на здачу приватної власності в оренду і взагалі обмеження на використання приватної власності на свій розсуд, але емігрантам доводиться підлаштовуватись і шукати шпарини в правилах.
Как говорится, нечего ходить со своим уставом в чужой монастырь. Есть правила - не нравится, не приезжай. Что сложного-то? Запрет на сдачу недвиги в краткосрочную аренду достаточно частое явление. Во многих странах. Хз насколько он обоснован - есть свои +/-.
-
slonomag
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 26 тра, 2025 20:59
slonomag написав: Дюрі-бачі написав: BIGor написав:На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
Как говорится, нечего ходить со своим уставом в чужой монастырь. Есть правила - не нравится, не приезжай. Что сложного-то? Запрет на сдачу недвиги в краткосрочную аренду достаточно частое явление. Во многих странах. Хз насколько он обоснован - есть свои +/-.
Там в том видео, есть момент о сломанной ноге (или спине) окупасом в бассейне. Такая-же фигня в НЙ. Даже если сквоттер или теннант, который не платит годами, что-то себе повредит и притянет, что это собственник жилья виноват, то бедный собственник. И опять-же, где-то в Техасе, скажем, собственник просто пристрелит залезшего к нему в дом сквоттера, а в НЙ сквоттер, если начнет стрелять, то собственику самое лучшее - убежать и вызвать полицию. И даже не думать об ответных действиях кроме подачи в суд.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5466 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 26 тра, 2025 21:59
slonomag написав: Дюрі-бачі написав: BIGor написав:На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
Конкуренція готелям і хостелам
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 27 тра, 2025 08:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 тра, 2025 22:08
slonomag написав: BIGor написав:На мою думку, в правовій країні не має такого бути взагалі, чим тоді Іспанія відрізняється від Сомаліленду чи Південного Судану?
Насколько я знаю сквоттеры есть и в Германии, и в США. Тогда предлагаю сразу уже их все уровнять: Испания = Германия = США = Сомаліленд = Південний Судан.
В Німеччині чи США тяжко вигнати тенната, але через суд все робиться, не плутайте з захопленням приватної власності.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 тра, 2025 22:45
Vadim_ написав:А хто против длительной сдачи в аренду , арендатор не платежеспроможній?
Соседи против краткосрочной аренды. Типа пьянки-гулянки, музыка до утра. На долгосрок обычно без проблем, а вот для краткосрочной аренды уже нужна лицензия и зачастую согласие соседей.
-
slonomag
-
-
-
-
Профіль
-
-
1