Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 363364365366367 ... 2903>
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 20:21

beee и правильно, поляков десятой стороной нужно обходить. Они наглые и жадные, а главное зависливые.
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 20:57

kievlyanka написав:beee и правильно, поляков десятой стороной нужно обходить. Они наглые и жадные, а главное зависливые.

Прям моих земляков описали😏
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 21:06

slonomag написав:
  Bolt написав:Я склонен, в случае чего, штраф заплатить.Да и то штраф будет, если когда-нибудь в военкомат приду. У них ведь и так все на бумажках, планшетов, как у полицаев нет, чтобы по базе сразу пробить. Недавно менты остановили, по базе пробивали права(ламинат), прописка в базе ещё старая, так, что... Пока на пластик менять не буду.

Ну если просто повестку дали, а Вы не пришли, то да. Я за крайний случай - даже если вдруг запихают в бобик, отвезут в военкомат, и там скажут завтра в окопы, то даже в таком случае вы можете прийти домой, собрать вещички и через 3 часа вы в Польше. Просто у я из Запорожья, у меня такого варианта не было - мне сутки до западной ехать. А вам без проблем. Ну а просто повестки вообще пофиг, их можно пачками "терять", то такое.

щось поради на рівні...
якщо ви пропадете після повістки військкомату, що вам у армію, - це вже карна відповідальність.

з іншого боку - що навіть протягом доби заважає доїхати до кордону, якщо є таке бажання??? з поверненням вже будуть проблеми, но то таке...
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 21:52

Shaman написав:
  slonomag написав:
  Bolt написав:Я склонен, в случае чего, штраф заплатить.Да и то штраф будет, если когда-нибудь в военкомат приду. У них ведь и так все на бумажках, планшетов, как у полицаев нет, чтобы по базе сразу пробить. Недавно менты остановили, по базе пробивали права(ламинат), прописка в базе ещё старая, так, что... Пока на пластик менять не буду.

Ну если просто повестку дали, а Вы не пришли, то да. Я за крайний случай - даже если вдруг запихают в бобик, отвезут в военкомат, и там скажут завтра в окопы, то даже в таком случае вы можете прийти домой, собрать вещички и через 3 часа вы в Польше. Просто у я из Запорожья, у меня такого варианта не было - мне сутки до западной ехать. А вам без проблем. Ну а просто повестки вообще пофиг, их можно пачками "терять", то такое.

щось поради на рівні...
якщо ви пропадете після повістки військкомату, що вам у армію, - це вже карна відповідальність.

з іншого боку - що навіть протягом доби заважає доїхати до кордону, якщо є таке бажання??? з поверненням вже будуть проблеми, но то таке...

Мова йшла про повістку, яку видають для звірки даних. А ось повістку про мобілізацію дадуть після того, як побуваете в військоматі, пройдёте медкомісію. Прецедент вже був: за неявку по мобілізаційній повістці суд призначив аж рік умовно😀🤏Тепер людину, як засудженого до війська не можуть забрати, навіть після випробувального терміну.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 23:02

kievlyanka написав:beee и правильно, поляков десятой стороной нужно обходить. Они наглые и жадные, а главное зависливые.

Жесть, и єти люди претендуют еще на вход в ЕС...
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 19 січ, 2023 23:07

BIGor написав:

Лично никаких претензий к польским гражданам не имею, но даже подчеркнуто политкорректные немцы отзываются о некоторых из них мягко говоря не очень.
Могут, говорят, приехав на бусике за выброшенной мебелью, заодно и новенький велосипед с соседнего двора утащить.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 січ, 2023 00:17

https://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,360 ... 2-L.1.duzy
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 січ, 2023 00:24

antey1969 написав:
  BIGor написав:

Лично никаких претензий к польским гражданам не имею, но даже подчеркнуто политкорректные немцы отзываются о некоторых из них мягко говоря не очень.
Могут, говорят, приехав на бусике за выброшенной мебелью, заодно и новенький велосипед с соседнего двора утащить.

Тут веліки стоять у дворі, цікаво чого не крадуть? Та і посилки поки під дверами не крали.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 січ, 2023 01:49

Bolt написав:У Львові почалися масові облави з видачею поаісток. До Львова пощастило проскочить, тепер фіг знає, як назад вибратися.

Дуже патріотично, можу порадити почекати на горищі до весни - а там на Чернівці та вплав через річку)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 січ, 2023 02:00

BIGor написав:Тут веліки стоять у дворі, цікаво чого не крадуть? Та і посилки поки під дверами не крали.

Та крадуть ті лісапєди ще й як.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

#<1 ... 363364365366367 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей