Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 447448449450451 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 09:21

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):
  beee писал(а):Назовите конкретно человека, который получил ипотеку.
При покупке мной квартиры в Варшаве, риелторы говорили, что таких единицы. И это далеко не украинцы

"Ріелтори казали" :D Який інфантилізм. Почитай аналітику і статистику з різних офіційних джерел.
Зачем? Ты не взял ипотеку. Никто конкретно не написал, что взял ипотеку.
Мне достаточно этой инфы
Я не верю в бабка сказала
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 10:20

beee писал(а):
BIGor писал(а):
При покупке мной квартиры в Варшаве, риелторы говорили, что таких единицы. И это далеко не украинцы

"Ріелтори казали" :D Який інфантилізм. Почитай аналітику і статистику з різних офіційних джерел.
Мне достаточно этой инфы

Ти реально мечтаешь в то что вот так взял приехал - и тебе дадут ипотеку?
1. Для ипотеки нужна официальная работа.
2. Карта часового побиту минимум с 6 месяцами.

Или ти думаешь, что приехал такой иностранец - без доков, без легализации, без работи - и через две недели идет в банк и берет ипотеку? :mrgreen:
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 11:57

А які взагалі тенденції і перспективи польського РН? З початком війни і масовим переселенням українців ціни зросли?
А по мірі повернення наших співвітчизників додому, ціни як себе ведуть?
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 12:21

Hotab писал(а):А які взагалі тенденції і перспективи польського РН? З початком війни і масовим переселенням українців ціни зросли?

Ціни зупинилися, бо суттєво зросли відсоткові ставки. Коли ставки почнуть знижуватися - знову полізе вгору. Оренда була на піку восени, зараз потрохи починають з'являтися "адекватні" пропозиції.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 12:34

beee писал(а):Зачем? Ты не взял ипотеку. Никто конкретно не написал, что взял ипотеку.
Мне достаточно этой инфы

Я Флаю отвечал пару дней назад по поводу взять ипотеку или аренду с правом выкупа:

Ну незнаю, у меня сейчас тоже эта дилемма. Есть квартира 150к, 1/3 сразу, остаток или в ипотеку на 20 лет под 4%, или в течении 3х лет по 3к/месяц. При ипотеке это будет около 600евро в месяц. И вроде хочется по быстрому отстреляться за 3 года и забыть, но с другой стороны 600евро/месяц это вроде как и не накладно, меньше стоимости аренды, а лет через 10 с учетом инфляции, может вообще будет пара походов в магазин, тоесть вообще не заметно для семейного бюджета. И смысл тогда сейчас 3 года в 0 жить, если можно по чуть-чуть до пенсии платить и не напрягаться...

Мне банк сам названивает и напоминает что денежка на ипотеку для меня уже готова, приходите, забирайте. Я тут всего пол года, правда есть контракт с норм зп в европейской компании, банк видит приход моей зп каждый месяц и баланс. Так что ипотеку взять можно, просто пока в сомнениях, описанных выше...

П.С. Это про Испанию.
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 13:04

Gastarbaiter писал(а):
  Hotab писал(а):А які взагалі тенденції і перспективи польського РН? З початком війни і масовим переселенням українців ціни зросли?

Ціни зупинилися, бо суттєво зросли відсоткові ставки. Коли ставки почнуть знижуватися - знову полізе вгору. Оренда була на піку восени, зараз потрохи починають з'являтися "адекватні" пропозиції.

Думаю, що з після закінчення блекаутів народ потрохи вертається внаненьку, до літа ще трохи підтягнеться, кому "Польща не торт".
Інші ідуть далі, в більш заможніші країни.
Тому в Польщі пік пройдено.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 13:15

flyman писал(а):Думаю, що з після закінчення блекаутів народ потрохи вертається внаненьку, до літа ще трохи підтягнеться, кому "Польща не торт".
Інші ідуть далі, в більш заможніші країни.
Тому в Польщі пік пройдено.

Якщо мова про оренду, то, з іншого боку, можна очікувати, що частина біженців по мірі вивчення мови знайде собі більш оплачувальну працю та буде перебиратися у окреме житло. До того ж нове будівництво зараз пригальмувало (бо тут забудовники будують за свої/кредитні, а не за рахунок внесків покупців). У вже побудованих комплексах пропонують гаражі/комори "у подарунок".
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 14:27

beee писал(а):
BIGor писал(а):
Мне достаточно этой инфы

Ти реально мечтаешь в то что вот так взял приехал - и тебе дадут ипотеку?
1. Для ипотеки нужна официальная работа.
2. Карта часового побиту минимум с 6 месяцами.

Или ти думаешь, что приехал такой иностранец - без доков, без легализации, без работи - и через две недели идет в банк и берет ипотеку? :mrgreen:

Я знаю, что нужно для ипотеки.
Я не мечтаю, у меня уже есть недвижимость и без ипотеки

Это не отменяет факт того, что ипотеку здесь никто не получил.
Судя по активности эммигрантов на форуме КРЖН, возможно, и не получит
Последний раз редактировалось Бетон Пт 03 мар, 2023 20:12, всего редактировалось 1 раз.
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 15:10

beee писал(а):Я знаю, что нужно для ипотеки.

1. Можна, якщо пройти весь шлях легалізації коштів, яких у Бігора та подібних нема
2. Якщо вірити фінансам, то Мск давно мала би згоріти, тим більше тема КРЖН не є палатою мір та ваг для іпотеки в Польщі.
3. Сестра більше 5 рокі в Польщі, має громадяство, чоловік працює, іпотеку не оформила, але оформить, якщо їй підкинути 20% початкового внеску. Вна неньці житло не продає, так як є причини, через які не продає і не продаватиме, знову ж треба "стартовий капітал", щоб продати. Ситуація приблизно така:

Але їй і в оренді непогано. Тому не сильно париться купувати в іпотеку. Бігору це відкриття ще попереду.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 03 мар, 2023 15:21

beee писал(а):
Я знаю, что нужно для ипотеки.

Звісно не все так просто. З грошима мало хто виїхав, тому щоб купити "там"(навіть з іпотекою) потрібно або наскирдувати (що геть не швидко для більшості ВПО) або продати тут, що зовсім не просто за їх хотелки, а скидати суттєво ціну поки мало хто готовий. Та й багато народу очікують коли та чим війна скінчиться-раптом вигідніше буде повернутися. Тому і не беруть іпотеку поки що а можливо і не буде такого в суттєвих об'ємах.
drevlyanin

С нами с: 01.04.20
Благодарил (а): 514 раз.

#<1 ... 447448449450451 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама