|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 13 кві, 2023 17:10
Faceless написав:Bolt написав:Це я будував, ті спали на робочому місті(мали сдвоені сидінни, зняті з ЛАЗ турист, або бавитись CS, C&C general, Козаки, тощо. І і перервах між, цим часом працювали. Часом дивлюсь канал Германец, чувак працює зварювальником вНімеччині.Декілька раз описував, як до них приходить працювати молодь. Короче пришли, покрутились декілька днів, казали, що не мають бажання працювати і звільнялись.Тобто, якщо наші, хоч декілька годин в день можуть працювати, то вже +.
Скільки чую від вас ці афігітєльні історії, тим більше впевнююсь, що такі гнилі контори таки треба було розганяти к бісовій матері з усіма тими неробами
А де діти людей? В 90-х і так безробіття зашкалювало, а якщо це все розігнати взагалі був би жах. Ні, не реально було це все просто закрити.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2023 17:58
Gastarbaiter написав:По різному може бути. У мене було колись, що я сидів 2-3 місяці без проектів в офісі. Або коли пікове навантаження тільки тиждень-півтора на місяць, а далі лише 1-2 години на день.
Судячи з історій то явно була тенденція не "тимчасових простоїв" andrijk777 написав:А де діти людей? В 90-х і так безробіття зашкалювало, а якщо це все розігнати взагалі був би жах. Ні, не реально було це все просто закрити.
Життя жорстоке. Чим вони кращі за всії інших працівників, яких скорочують в кризу?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 13 кві, 2023 20:07
flyman написав: вона ні коли не була важливою, а як тільки почала ставати важливою то почалися Діясіті і подібна держрегуляторна лабуда. чим менше держава лізе із своїми щупальцями в ІТ тим ліпше для ІТ, держава хоча би займалася тим що би мала займатися: захистом громадян, їх прав і свобод, але і там в не коня корм
Ви забули, що у держави нема своїх грошей, щоб зайнятися "захистом громадян, їх прав і свобод" без збору податків 
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 кві, 2023 10:48
Faceless написав: andrijk777 написав:А де діти людей? В 90-х і так безробіття зашкалювало, а якщо це все розігнати взагалі був би жах. Ні, не реально було це все просто закрити.
Життя жорстоке. Чим вони кращі за всії інших працівників, яких скорочують в кризу?
Життя то жорстоке, але треба враховувати реалії, які тоді були. Тоді і так була одна суцільна криза.  Якщо б ще більше скорочувати то можна і на всенародні протести нарватись і втратити владу ще в 90-х. Я взагалі думаю, що якби Кучма не був червоним директором і не знав яка неефективна радянська система(як колгоспник Лука) то він би взагалі майже нікого не скорочував і ми б пішли шляхом Білорусії.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 14 кві, 2023 14:40, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:03
antey1969 написав: Faceless написав: Bolt написав:Головне не морально-етичні аспекти, а підсумковий результат.
Якщо працівники на роботі сплять чи грають в ігри, то який там може бути результат? Робота на певній позиції має бути або ефективною або таких позицій не має бути взагалі
В идеале да. Но по факту зачастую в крупных компаниях выгоднее иметь шпилящего иногда в игры специалиста на позиции, чем время от времени платить гораздо больше за аутсорсинг.
світ наразі обрав аутсорсинг. працівник який байдикує - це не є добре. в нашій країні аутсорсинг не настілки розповсюджений, бо є нюанси, але ми теж рухаємося в цьому напрямку
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:22
Shaman написав:світ наразі обрав аутсорсинг. працівник який байдикує - це не є добре. в нашій країні аутсорсинг не настілки розповсюджений, бо є нюанси, але ми теж рухаємося в цьому напрямку
В Німеччині практично все на аутсорсі. Приклад підприємство, тільки ті люди які стоять на конвеерах та дрібний ремонт власні робітники. Все інше аутсорс. Клінінг, ремонт, ТО, покраска, IT, логістика, електрика, сантехніка, інженерія. Бічив як при ремінті обладнання праціників з аутсорса біло в разів 10 більши ніж місцевих.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3097 раз.
- Подякували: 441 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:24
Хомякоид написав: Shaman написав:світ наразі обрав аутсорсинг. працівник який байдикує - це не є добре. в нашій країні аутсорсинг не настілки розповсюджений, бо є нюанси, але ми теж рухаємося в цьому напрямку
В Німеччині практично все на аутсорсі. Приклад підприємство, тільки ті люди які стоять на конвеерах та дріний ремонт власні робітники. Все інше аутсорс. Клінінг, ремонт, ТО, покраска, IT, логістика. Бічив як при ремінті обладнання праціників з аутсорса біло в разів 10 більши ніж місцевих.
Потому что если высокая оплата труда, содержать дармоедов дорого. У нас на комбинате в котором я 8 лет работал минимум 20 человек были чьи-то родственники, любовники, любовницы. Эти люди почти официально ничего не делали, по работе я с ними не сталкивался, что было абсурдом, потому что (кроме лаборатории) я в силу своих широких задач и полномочий относительно часто пересекался со всеми отделами. Потом такого сотрудника навязали мне ассистентом, его папа был какой то черт в налоговой. Меня попросили нагрузить его простыми задачами и никогда не спрашивать об их выполнении. Сортировал по папкам и архивировал мою электронную почту. Отвечал на звонки когда я был не в офисе. За 8 тыс (1куе) в месяц. Юноша кстати оказался адекватный, быстро смекнул что почём и срыгнул куда то, не знаю куда. К огромной радости руководства.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 14 кві, 2023 11:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:35
Faceless написав: Bolt написав:Головне не морально-етичні аспекти, а підсумковий результат.
Якщо працівники на роботі сплять чи грають в ігри, то який там може бути результат? Робота на певній позиції має бути або ефективною або таких позицій не має бути взагалі
це замкнене коло пострадянських заводів. людей занадто багато, відповідно заробітна плата низька - мається на увазі ІТР, основних робочих зазвичай не вистачає. багато дійсно кваліфікованих працівників пішла - залишилися такі собі. відповідно найняти нових кваліфікованих людей складно. це й старі робітники зазвичай саботують молодь й дуже не бажають чомусь вчить. інколи складається враження, що простіше все закрити й відкрити по-новому, бо це не реформується
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:39
vitaliian написав: Хомякоид написав: Shaman написав:світ наразі обрав аутсорсинг. працівник який байдикує - це не є добре. в нашій країні аутсорсинг не настілки розповсюджений, бо є нюанси, але ми теж рухаємося в цьому напрямку
В Німеччині практично все на аутсорсі. Приклад підприємство, тільки ті люди які стоять на конвеерах та дріний ремонт власні робітники. Все інше аутсорс. Клінінг, ремонт, ТО, покраска, IT, логістика. Бічив як при ремінті обладнання праціників з аутсорса біло в разів 10 більши ніж місцевих.
Потому что если высокая оплата труда, содержать дармоедов дорого. У нас на комбинате в котором я 8 лет работал минимум 20 человек были чьи-то родственники, любовники, любовницы. Эти люди почти официально ничего не делали, по работе я с ними не сталкивался, что было абсурдом, потому что (кроме лаборатории) я в силу своих широких задач и полномочий относительно часто пересекался со всеми отделами. Потом такого сотрудника навязали мне ассистентом, его папа был какой то черт в налоговой. Меня попросили нагрузить его простыми задачами и никогда не спрашивать об их выполнении. Сортировал по папкам и архивировал мою электронную почту. Отвечал на звонки когда я был не в офисе. За 8 тыс (1куе) в месяц. Юноша кстати оказался адекватный, быстро смекнул что почём и срыгнул куда то, не знаю куда. К огромной радости руководства.
на приватних підприємствах я з таким масово не стикався. навіть якщо чиїсь родичі, а на невеличких фірмах таке розповсюджене - то люди все одно мають працювати на своїй посаді. щоб чиста профанація - згадую лише один випадок. як варіант - людина є в списках, але просто не працює - це вже трохи інший варіант, якщо треба комусь догодити
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 14 кві, 2023 11:42
Shaman написав:інколи складається враження, що простіше все закрити й відкрити по-новому, бо це не реформується
мозги не реформируется. К сожалению наш бизнес зависимости от разных налоговых, пожарных, каких то ещё инстанций. Оттуда приходят на работу тех за кого просят, и нельзя им отказать. Соответственно остальные получают меньше зарплат, потому что из этого же фонда кормят дармоедов. До абсурда, водитель который до 50% времени был в командировках, получал те же деньги что и мой ассистент из кейса выше.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2