|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 12 кві, 2023 20:45
vitaliian написав: rjkz написав:а человек с системными знаниями, может использовать материалы, на которых не написано, что на это можно клеить плитку, и правильно применит с гарантированным результатом. И это гугл не выдаст
можно на вас подписаться и тогда ничего желтеть и отпадать не будет. Учиться 3 года чтобы. 3 раза в жизни положить плитку такой себе совет. Все равно придётся кого то нанимать по электрике/сантехнике, плотника, откуда уверенность что им системные знания помогут выполнить работу нормально? Ваш совет работает, когда так делают все.
Каждый должен заниматься своим делом и быть профессионалом в своем деле.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5469 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Сер 12 кві, 2023 21:02
Wisznia2021 написав: stm написав:Однозначно можно, но подтягиваться к бытовому уровню, который в Испании даже нашими тётками50+ учится за 3-4 год с ноля , а вот подтягивать до машиностроительной/ технической отрасли это серьезно нужно подойти к вопросу к где с В1 В2 делать нечего.
С уровня В1 вы читаете и понимаете написанное. Технические журналы и книги на этом языке Вам уже доступны. Как раз те слова которые не сечете в предложении и будут теми нужными техническими терминами 
Я с уровнем В1( що безумовно набагато краще, ніж А1:)) читаю дитячі книжки, місцеві газети, журнали. І коли я щось в дитячій книжці не розумію( газети пишуться зазвичай більш доступною мовою), мені кажуть : ти ще цього не знаєш, бо це С1. І це не економіка і не технології.[/quote] Я не знаю как с немецкой, а с Инглишем - есть базовая грамматика, которая совсем не сложная, и когда читаешь такие тексты, то проблем никаких. И есть литературный язык, в котором есть инверсии, эллипсы, замещения. С инверсиями мне совсем тяжело, там смысл меняется сложным образом. И вот мои дети спокойно читают книги, в которых я порой встречаю тексты, слова все знакомые, а смысл уловить не могу. Есть еще обороты и предложения, которые вообще не подпадают под известные мне грамматические схемы.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Сер 12 кві, 2023 21:06
hume написав: Faceless написав:Тут все по різному. Девелоперам умовно не настільки критично, бізнес аналітикам - дуже важливо, бо треба спілкуватися в основному з кастомерами "їхньою мовою", пояснювати, дискутувати, і тут суто технічної лексики ніяк не вистачить. С1/С2 інколи вимагається
Давайте поставим вопрос так, можно ли попасть в условный отдел разработки условным инженером, в тот же условный Сименс, то есть офис и белый воротничк. Зная англ не выше В?
У меня знакомый хардверщик работал в научном институте в Корее с уровнем ниже В2. 10 лет проработал. Язык общения - Инглиш. Я его уровень нагнал года за 2 с полного нуля. Он учил в школе и КПИ, правда, очень много лет назад.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Сер 12 кві, 2023 21:41
Вивчення мов дуже індивідуальне. Скажім: я з першого класу ходив до школи з поглибленим вивченням англійської, і все життя вчу і постійно використовую, але рівень В2 ледве-ледве витягую. А от сестра друга поїхала в Бельгію на 2 місяці з С1 французькою та італійською і нульовою голландською, а повернулась - з В2+ голландською.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 23:19
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Вже тут писав, що в нас з ЛАЗу декілька конструкторів, ще 2011 році на Мерс влаштувалися по спеціальності. Теж сильно сумніваюсь, щоб в них не те, що С1, а навіть В2 був.
це ті, що дачі в робочий час будували? 
Це я будував, ті спали на робочому місті(мали сдвоені сидінни, зняті з ЛАЗ турист, або бавитись CS, C&C general, Козаки, тощо. І і перервах між, цим часом працювали. Часом дивлюсь канал Германец, чувак працює зварювальником вНімеччині.Декілька раз описував, як до них приходить працювати молодь. Короче пришли, покрутились декілька днів, казали, що не мають бажання працювати і звільнялись.Тобто, якщо наші, хоч декілька годин в день можуть працювати, то вже +.
Скільки чую від вас ці афігітєльні історії, тим більше впевнююсь, що такі гнилі контори таки треба було розганяти к бісовій матері з усіма тими неробами
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 23:28
Faceless написав:Bolt написав: Shaman написав:це ті, що дачі в робочий час будували? 
Це я будував, ті спали на робочому місті(мали сдвоені сидінни, зняті з ЛАЗ турист, або бавитись CS, C&C general, Козаки, тощо. І і перервах між, цим часом працювали. Часом дивлюсь канал Германец, чувак працює зварювальником вНімеччині.Декілька раз описував, як до них приходить працювати молодь. Короче пришли, покрутились декілька днів, казали, що не мають бажання працювати і звільнялись.Тобто, якщо наші, хоч декілька годин в день можуть працювати, то вже +.
Скільки чую від вас ці афігітєльні історії, тим більше впевнююсь, що такі гнилі контори таки треба було розганяти к бісовій матері з усіма тими неробами
Що, по вашему, є не гнилою конторою? Умовна Фуджикура, де люди не розгинаючись пашуть за копійки?!
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 23:41
Bolt написав: Faceless написав:Bolt написав:[quote="5565322:Shaman"] це ті, що дачі в робочий час будували? 
Що, по вашему, є не гнилою конторою? Умовна Фуджикура, де люди не розгинаючись пашуть за копійки?![/quote]Та навіть так - і то адекватніше, ніж імітація роботи за імітацію зарплати.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 13 кві, 2023 09:12
Faceless написав:Bolt написав: Faceless написав:Скільки чую від вас ці афігітєльні історії, тим більше впевнююсь, що такі гнилі контори таки треба було розганяти к бісовій матері з усіма тими неробами
Що, по вашему, є не гнилою конторою? Умовна Фуджикура, де люди не розгинаючись пашуть за копійки?!
Та навіть так - і то адекватніше, ніж імітація роботи за імітацію зарплати.
Головне не морально-етичні аспекти, а підсумковий результат. Ще задовго до ЛАЗу (практично після полетеха) до велось попрацювати в одного ФОПа декілька тижнів, причому наїздив на своїй машині пару сот км і ніфіга не отримав. Причому влаштували туди по знайомству. Після чого зробив висновок, що краще зробити в коня(як кажуть поляки) працедавця, до того, як він це зробить з тобою. Головне перші декілька місяців себе культурно вести, щоб в разі чого, через пів року на біржу вискочити(Якщо щось) Ну звичайно, можливо, якби відразу попав на нормального працедавця, то і моє подальше ставлення до роботи було би іншим. Але, як показав подальший досвід, практично, так як повів зі мною один з перших роботодавців, побудований весь український бізнес. Не буду тут описувати, як 4 місяці на Світочі робив, бо перехочеться їсти цукерки😉
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 кві, 2023 11:24
Про мову... еміграцію... заробітчанство... О 10-00 зустрілися - як домовлялися - на перевіреній СТО в Анталії з нашим українцем - досить молодим - гадаю не більше 35 років. ТО для авто української реєстрації. Власник СТО - турок - чудово володіє англійською мовою. Але як чудово та вільно англійською володіє батько трьох дітей з Івано-Франківська - то я був вражений та я відчував себе двієчником школи. Я навіть перепитав, де так добре вивчив англійську, мешкаючи в Туреччині (!) - сказав, що весь час робота в он-лайн режимі з англомовною спільнотою. Так що якщо вчити та користуватися - то получається...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 13 кві, 2023 11:34
Bolt написав:Головне не морально-етичні аспекти, а підсумковий результат.
Якщо працівники на роботі сплять чи грають в ігри, то який там може бути результат? Робота на певній позиції має бути або ефективною або таких позицій не має бути взагалі
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-