Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 581582583584585 ... 2892>
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 11:58

maza5 написав:
  Hotab написав:flyman ,
навіть хотаб точить лижі, як тільки М1860 того саме

Набагато раніше. І точно раніше тебе. Як тільки дотягну англ зі слабенького В1 до сильного В2.
Ніяких претензій до держави чи ще когось, але треба гроші. Тому естафету захисту держави хай прийме муха з Зеброю. Я скажу, коли тобі треба буде підхопити прапор, не хвилюйся.
(Випереджаючи твою істерику, зразу скажу, що ніяких хабарів таможням чи ще комусь, я obey the laws)

А зараз ви працюєте безкоштовно на державу? Гвинтокрил ремонтуєте та заправляєте за власні гроші ?
Невже Пригожин вам заплатить більше?
Пс. Сумно.. За гроші і державу змінюють.

Якісь дивні фантазії))
Я не міняю (не планую) ні країну постійного проживання, ні громадянство, ні місце сплати податків на доходи, ні місце витрачання зароблених грошей. В чому зрада? :oops:
Так, звичайно, держава зараз і ремонтує і заправляє. У мене нема до неї претензій. Але я ж можу хотіти заробити більше, з огляду на те, що умовний муха спокійно заробляє на п’яту кавалірку біля Києва, не думаючи про захист держави (ні сам Її не захищає, ні донатить на ЗСУ), а я маю умовно кажучи у такої мухи винаймати за гроші житло , щоб десь жити захищаючи його кавалірки?)))
Принаймні бажати щось змінити я можу. А там як вийде.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 11:59

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:якраз моє й не тільки завдання - зробити таку систему оплати праці, щоб взагалі прибрати таку можливість. або працюєш - або шукаєш іншу роботу.

Bolt, ви врешті-решт не Робін Гуд від робітників, ви таки професійний шахрай - "як менше зробити - побільше отримати" чи як там "бери больше, бросай дальше - пока летит отдыхай".

треба з вами особисто познайомитись, щоб вчасно попередити таке :D

Невже кілера винаймете?! 😎

світ великий та різноманітний - головне на одному підприємстві не зустрітись.
бо будемо з різних сторін барикади - а у вас вже стільки підготовлено засобів :D
краще десь за пивом на нейтральній території обмінюватись досвідом

По іншу сторону барикади, я теж був. До ЛАЗу працював виконавчим деректором в Малому під-ві з три роки. Виробляли шла0коблоки и перевезеннями займалися, самоскиди і шаланда. Чого в мене ті роботяги, а особливо водії (в плані залівачити) не виробляли.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 13:46

Grand Touring написав:Это все Bigor навел хандры на форум и сбивает людей с пути.

И не говорите, особенно налоги в Польше, которые живя там с уровнем В1 польского до сих пор не учитывает )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 13:59

$7381

stm написав:
  Grand Touring написав:Это все Bigor навел хандры на форум и сбивает людей с пути.

И не говорите, особенно налоги в Польше, которые живя там с уровнем В1 польского до сих пор не учитывает )))

12% для ІТ розробників і 8% для QA?
не смішіть капці
https://www.glassdoor.com/Salaries/krak%C3%B3w-c-developer-salary-SRCH_IL.0,6_IC3017091_KO7,18.htm
The estimated salary for a Developer C/C++ is PLN 31,223 per month in the Kraków area. This number represents the median

або $7381 на ринку, що росте,

і $5000 на ринку що вжимається
https://jobs.dou.ua/salaries/?period=2022-12&position=Senior%20SE
Востаннє редагувалось flyman в Нед 16 кві, 2023 14:05, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 14:05

stm написав:

Сделал определенный вывод:
Обычно уровень в языковом сертификате на ступеньку выше реального владения языком.
Только через год-два в языковой среде уровень подтягивается ближе к сданному
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 14:06

antey1969 написав:
  stm написав:

Обычно уровень в языковом сертификате на ступеньку выше реального владения языком.

не факт, я пробував колись отримати, але не здав успішно письмову частину, хоча усну пройшов
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 14:09

flyman написав:
  stm написав:

12% для ІТ розробників і 8% для QA?
не смішіть капці
https://www.glassdoor.com/Salaries/krak%C3%B3w-c-developer-salary-SRCH_IL.0,6_IC3017091_KO7,18.htm
The estimated salary for a Developer C/C++ is PLN 31,223 per month in the Kraków area. This number represents the median

або $7381 на ринку, що росте,

і $5000 на ринку що вжимається
https://jobs.dou.ua/salaries/?period=2022-12&position=Senior%20SE

Я про 19% налога с депо для всех :)
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 14:29

antey1969 написав:
  stm написав:

Скажу так язык - это инструмент. Даже если он хорош, но пользоваться им не умеешь, то... :) вышло пошло, но я имела в виду чисто прикладное значение абсолютно в любой профессии ))) Давно заметила на американцах, акцент, какие-то ошибки если ты можешь сама над собою шутить помогают более чем В2 :) и наоборот, если человек нудло, С1 помогает плохо, а может ещё и больше отталкивать )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 14:46

stm написав:Я про 19% налога с депо для всех :)

це ж не 18% + 1,5%
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 16 кві, 2023 14:58

flyman написав:
  stm написав:Я про 19% налога с депо для всех :)

це ж не 18% + 1,5%

Это не чистые 6% годовых ) будут затраты. Хорошо что Бигор сменил профессию, аудит обычно такое сразу сечет.
stm

Профіль

#<1 ... 581582583584585 ... 2892>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор