Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
навіть хотаб точить лижі, як тільки М1860 того саме
Набагато раніше. І точно раніше тебе. Як тільки дотягну англ зі слабенького В1 до сильного В2. Ніяких претензій до держави чи ще когось, але треба гроші. Тому естафету захисту держави хай прийме муха з Зеброю. Я скажу, коли тобі треба буде підхопити прапор, не хвилюйся. (Випереджаючи твою істерику, зразу скажу, що ніяких хабарів таможням чи ще комусь, я obey the laws)
А зараз ви працюєте безкоштовно на державу? Гвинтокрил ремонтуєте та заправляєте за власні гроші ? Невже Пригожин вам заплатить більше? Пс. Сумно.. За гроші і державу змінюють.
Якісь дивні фантазії)) Я не міняю (не планую) ні країну постійного проживання, ні громадянство, ні місце сплати податків на доходи, ні місце витрачання зароблених грошей. В чому зрада? Так, звичайно, держава зараз і ремонтує і заправляє. У мене нема до неї претензій. Але я ж можу хотіти заробити більше, з огляду на те, що умовний муха спокійно заробляє на п’яту кавалірку біля Києва, не думаючи про захист держави (ні сам Її не захищає, ні донатить на ЗСУ), а я маю умовно кажучи у такої мухи винаймати за гроші житло , щоб десь жити захищаючи його кавалірки?))) Принаймні бажати щось змінити я можу. А там як вийде.
Shaman написав:якраз моє й не тільки завдання - зробити таку систему оплати праці, щоб взагалі прибрати таку можливість. або працюєш - або шукаєш іншу роботу.
Bolt, ви врешті-решт не Робін Гуд від робітників, ви таки професійний шахрай - "як менше зробити - побільше отримати" чи як там "бери больше, бросай дальше - пока летит отдыхай".
треба з вами особисто познайомитись, щоб вчасно попередити таке
Невже кілера винаймете?! 😎
світ великий та різноманітний - головне на одному підприємстві не зустрітись. бо будемо з різних сторін барикади - а у вас вже стільки підготовлено засобів краще десь за пивом на нейтральній території обмінюватись досвідом
По іншу сторону барикади, я теж був. До ЛАЗу працював виконавчим деректором в Малому під-ві з три роки. Виробляли шла0коблоки и перевезеннями займалися, самоскиди і шаланда. Чого в мене ті роботяги, а особливо водії (в плані залівачити) не виробляли.
Grand Touring написав:Это все Bigor навел хандры на форум и сбивает людей с пути.
И не говорите, особенно налоги в Польше, которые живя там с уровнем В1 польского до сих пор не учитывает )))
Сделал определенный вывод: Обычно уровень в языковом сертификате на ступеньку выше реального владения языком. Только через год-два в языковой среде уровень подтягивается ближе к сданному
Grand Touring написав:Это все Bigor навел хандры на форум и сбивает людей с пути.
И не говорите, особенно налоги в Польше, которые живя там с уровнем В1 польского до сих пор не учитывает )))
Сделал определенный вывод: Обычно уровень в языковом сертификате на ступеньку выше реального владения языком. Только через год-два в языковой среде уровень подтягивается ближе к сданному
не факт, я пробував колись отримати, але не здав успішно письмову частину, хоча усну пройшов
Скажу так язык - это инструмент. Даже если он хорош, но пользоваться им не умеешь, то... вышло пошло, но я имела в виду чисто прикладное значение абсолютно в любой профессии ))) Давно заметила на американцах, акцент, какие-то ошибки если ты можешь сама над собою шутить помогают более чем В2 и наоборот, если человек нудло, С1 помогает плохо, а может ещё и больше отталкивать )))