Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 581582583584585 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:58

maza5 писал(а):
  Hotab писал(а):flyman ,
навіть хотаб точить лижі, як тільки М1860 того саме

Набагато раніше. І точно раніше тебе. Як тільки дотягну англ зі слабенького В1 до сильного В2.
Ніяких претензій до держави чи ще когось, але треба гроші. Тому естафету захисту держави хай прийме муха з Зеброю. Я скажу, коли тобі треба буде підхопити прапор, не хвилюйся.
(Випереджаючи твою істерику, зразу скажу, що ніяких хабарів таможням чи ще комусь, я obey the laws)

А зараз ви працюєте безкоштовно на державу? Гвинтокрил ремонтуєте та заправляєте за власні гроші ?
Невже Пригожин вам заплатить більше?
Пс. Сумно.. За гроші і державу змінюють.

Якісь дивні фантазії))
Я не міняю (не планую) ні країну постійного проживання, ні громадянство, ні місце сплати податків на доходи, ні місце витрачання зароблених грошей. В чому зрада? :oops:
Так, звичайно, держава зараз і ремонтує і заправляє. У мене нема до неї претензій. Але я ж можу хотіти заробити більше, з огляду на те, що умовний муха спокійно заробляє на п’яту кавалірку біля Києва, не думаючи про захист держави (ні сам Її не захищає, ні донатить на ЗСУ), а я маю умовно кажучи у такої мухи винаймати за гроші житло , щоб десь жити захищаючи його кавалірки?)))
Принаймні бажати щось змінити я можу. А там як вийде.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 10:59

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):якраз моє й не тільки завдання - зробити таку систему оплати праці, щоб взагалі прибрати таку можливість. або працюєш - або шукаєш іншу роботу.

Bolt, ви врешті-решт не Робін Гуд від робітників, ви таки професійний шахрай - "як менше зробити - побільше отримати" чи як там "бери больше, бросай дальше - пока летит отдыхай".

треба з вами особисто познайомитись, щоб вчасно попередити таке :D

Невже кілера винаймете?! 😎

світ великий та різноманітний - головне на одному підприємстві не зустрітись.
бо будемо з різних сторін барикади - а у вас вже стільки підготовлено засобів :D
краще десь за пивом на нейтральній території обмінюватись досвідом

По іншу сторону барикади, я теж був. До ЛАЗу працював виконавчим деректором в Малому під-ві з три роки. Виробляли шла0коблоки и перевезеннями займалися, самоскиди і шаланда. Чого в мене ті роботяги, а особливо водії (в плані залівачити) не виробляли.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 12:46

Grand Touring писал(а):Это все Bigor навел хандры на форум и сбивает людей с пути.

И не говорите, особенно налоги в Польше, которые живя там с уровнем В1 польского до сих пор не учитывает )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 12:59

$7381

stm писал(а):
  Grand Touring писал(а):Это все Bigor навел хандры на форум и сбивает людей с пути.

И не говорите, особенно налоги в Польше, которые живя там с уровнем В1 польского до сих пор не учитывает )))

12% для ІТ розробників і 8% для QA?
не смішіть капці
https://www.glassdoor.com/Salaries/krak%C3%B3w-c-developer-salary-SRCH_IL.0,6_IC3017091_KO7,18.htm
The estimated salary for a Developer C/C++ is PLN 31,223 per month in the Kraków area. This number represents the median

або $7381 на ринку, що росте,

і $5000 на ринку що вжимається
https://jobs.dou.ua/salaries/?period=2022-12&position=Senior%20SE
Последний раз редактировалось flyman Вс 16 апр, 2023 13:05, всего редактировалось 1 раз.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 13:05

stm писал(а):

Сделал определенный вывод:
Обычно уровень в языковом сертификате на ступеньку выше реального владения языком.
Только через год-два в языковой среде уровень подтягивается ближе к сданному
antey1969
1

С нами с: 30.11.11
Благодарил (а): 1701 раз.

2
2
1
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 13:06

antey1969 писал(а):
  stm писал(а):

Обычно уровень в языковом сертификате на ступеньку выше реального владения языком.

не факт, я пробував колись отримати, але не здав успішно письмову частину, хоча усну пройшов
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 13:09

flyman писал(а):
  stm писал(а):

12% для ІТ розробників і 8% для QA?
не смішіть капці
https://www.glassdoor.com/Salaries/krak%C3%B3w-c-developer-salary-SRCH_IL.0,6_IC3017091_KO7,18.htm
The estimated salary for a Developer C/C++ is PLN 31,223 per month in the Kraków area. This number represents the median

або $7381 на ринку, що росте,

і $5000 на ринку що вжимається
https://jobs.dou.ua/salaries/?period=2022-12&position=Senior%20SE

Я про 19% налога с депо для всех :)
stm

Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 13:29

antey1969 писал(а):
  stm писал(а):

Скажу так язык - это инструмент. Даже если он хорош, но пользоваться им не умеешь, то... :) вышло пошло, но я имела в виду чисто прикладное значение абсолютно в любой профессии ))) Давно заметила на американцах, акцент, какие-то ошибки если ты можешь сама над собою шутить помогают более чем В2 :) и наоборот, если человек нудло, С1 помогает плохо, а может ещё и больше отталкивать )))
stm

Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 13:46

stm писал(а):Я про 19% налога с депо для всех :)

це ж не 18% + 1,5%
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 16 апр, 2023 13:58

flyman писал(а):
  stm писал(а):Я про 19% налога с депо для всех :)

це ж не 18% + 1,5%

Это не чистые 6% годовых ) будут затраты. Хорошо что Бигор сменил профессию, аудит обычно такое сразу сечет.
stm

#<1 ... 581582583584585 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама