|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 16 кві, 2023 10:10
Shaman написав: Bolt написав: BIGor написав:Ну така ситуація у всіх містах, чи у Львові не треба віддавати зарплату на оренду? Можливо є сенс вертатися людям які жили у великих містах і мали свою нерухомість. А якщо в умовний Крижопіль - де роботи впринципі немає - то тут будуть думати що краще віддавати пів зп в Братіславі.
Та в принципі, якщо заробляти у Львові 10 кг, то за 4-5 тис якусь гостинку можна заняти.(Невідомо, як жити, на те, що залишиться) Ну, я тому і не виїхав, бо живу в великому місті і маю нерухомість.
але є зп 15-20 тис грн, й не так багато бажаючих працювати. зварювальники взагалі 25-30 т грн очікують я навіть не знаю, чи є бажаючі на 10 т грн 
Ну я, наприклад. 😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 10:19
Bolt написав:Та в принципі, якщо заробляти у Львові 10 кг, то за 4-5 тис якусь гостинку можна заняти.(Невідомо, як жити, на те, що залишиться) Ну, я тому і не виїхав, бо живу в великому місті і маю нерухомість
двое по 10 тыс бюджет уже 20, квартира арендуется за 10 без наворотов. остальные 10 на комуналь и еду. одному варианты аренды от комнаты в винниках за 3500 до хостелов за те же деньги.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 16 кві, 2023 10:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 16 кві, 2023 10:20
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Та в принципі, якщо заробляти у Львові 10 кг, то за 4-5 тис якусь гостинку можна заняти.(Невідомо, як жити, на те, що залишиться) Ну, я тому і не виїхав, бо живу в великому місті і маю нерухомість.
але є зп 15-20 тис грн, й не так багато бажаючих працювати. зварювальники взагалі 25-30 т грн очікують я навіть не знаю, чи є бажаючі на 10 т грн 
Ну я, наприклад. 😏
ми не настільки багаті, щоб платити 10 т грн за одногодинний робочий день - а інше, як я розумію, вас не влаштовує  до речі, конструктори - 20 т грн. в кращі часи - 25 т грн
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 16 кві, 2023 10:34
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:але є зп 15-20 тис грн, й не так багато бажаючих працювати. зварювальники взагалі 25-30 т грн очікують я навіть не знаю, чи є бажаючі на 10 т грн 
Ну я, наприклад. 😏
ми не настільки багаті, щоб платити 10 т грн за одногодинний робочий день - а інше, як я розумію, вас не влаштовує  до речі, конструктори - 20 т грн. в кращі часи - 25 т грн
За 10-ку то 3 години. А довший трудовий день мене і не влаштовує.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 10:40
rjkz , презент перфект пэссив войс
В свете сегодняшней темы на ветке…. I’ve never been treated so unfairly…. Bigor. На самом деле одна из незатейливых грамматик. Всякие I’d rather, I’d better неохотнее укрепляются из-за редкого применения.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 16 кві, 2023 11:29
Shaman написав:насправді тут я більше заради валютної гілки - але й там вже майже нема з ким обговорити питання, як в України працює банківська система, НБУ, держфінанси
Можемо і цю тему обговорити, поклав депо на 3 міс. 50 тис. зл зароблених, 6% річних. Капає 250 зл. міс. (2175 грн прибл. еквівалент).
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 11:29
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Окладик=мінімалка?
як не дивно, ні. мін напевне 12 т грн, є більше. але оклад не плюсується, використовується лише у випадку, якщо не вистачає виробітку.
Ок. Тобто, якщо я би зовсім давав виробітку, то 12 кг, як з куща(Якщо користуватись термінологією Долярека)
мали на увазі "не давав"?  по-перше, мова йде про робочі спеціальності. по-друге, це ж видно, якби хтось нічого не робив, лише приходив за окладом - це швидко б скінчилося. хоча не факт, що зараз цього немає, бо щось почали активно години набивати. розберемося, це й є задача керівництва 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 16 кві, 2023 11:34
BIGor написав: Shaman написав:насправді тут я більше заради валютної гілки - але й там вже майже нема з ким обговорити питання, як в України працює банківська система, НБУ, держфінанси
Можемо і цю тему обговорити, поклав депо на 3 міс. 50 тис. зл зароблених, 6% річних. Капає 250 зл. міс. (2175 грн прибл. еквівалент).
хто які депо відкриває це не до мене. якщо ви читаєте, то більше взагалі, як рухаються гроші в державі - грн, валюта, банки-кеш-бюджет-НБУ. але більшості це не цікаво 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 16 кві, 2023 11:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 16 кві, 2023 11:34
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав: як не дивно, ні. мін напевне 12 т грн, є більше. але оклад не плюсується, використовується лише у випадку, якщо не вистачає виробітку.
Ок. Тобто, якщо я би зовсім давав виробітку, то 12 кг, як з куща(Якщо користуватись термінологією Долярека)
мали на увазі "не давав"?  по-перше, мова йде про робочі спеціальності. по-друге, це ж видно, якби хтось нічого не робив, лише приходив за окладом - це швидко б скінчилося. хоча не факт, що зараз цього немає, бо щось почали активно години набивати. розберемося, це й є задача керівництва 
,, не видавав на гора'' На скільки швидко?! Встиг би для влаштування на біржу пів року стажу (upd вже 7😾) заробити?
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 кві, 2023 11:42
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Ок. Тобто, якщо я би зовсім давав виробітку, то 12 кг, як з куща(Якщо користуватись термінологією Долярека)
,, не видавав на гора'' На скільки швидко?! Встиг би для влаштування на біржу пів року стажу (upd вже 7😾) заробити?
якраз моє й не тільки завдання - зробити таку систему оплати праці, щоб взагалі прибрати таку можливість. або працюєш - або шукаєш іншу роботу. Bolt, ви врешті-решт не Робін Гуд від робітників, ви таки професійний шахрай - "як менше зробити - побільше отримати" чи як там "бери больше, бросай дальше - пока летит отдыхай". треба з вами особисто познайомитись, щоб вчасно попередити таке 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1