Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Конечно не было. Время не воровали, там б ыло что украсть материальное. Мой тесть токарь 6 разряда, 20+ лет проработал на Антонова. Зарабатывал по 600 рублей в месяц. Часть официально, часть через наряды, закрытые через коллег. Потому что у него была слишком высокая производительность труда, и он за 20-30 рублей списывал часть сделанного им на других токарей.
При этом крал все, до чего срвнительно безопасно могли дотянуться руки
Не знаю, что мог воровать на Антонова токарь 6 разряда, но это уже натура. "Украл, выпил, в тюрьму. Романтика".
У моего приятеля родители всю жизнь работали на ФЭДе, отец был нач.участка (или мастер, я профан в этой иерархии), мать работала в ОТК. Ни о каких кражах даже речи не шло, возможно, из-за военного статуса завода. Для отца было обычным уходить на работу в 7 утра, возвращаться в 8 вечера. В конце квартала его машиной возили ночью на завод. Умер, не дожив до 60. Рабочие рвались в "зеленые цеха", чтобы месяцок побыть на природе и побухать, пусть даже в плохих бытовых условиях. Хорошее было время, когда заводы работали.
Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Вітаю, Хотаб! Вірю, що 10 куе на місяць уже на шляху до тебе. Як раз сьогодні забрала на пошті свій сертифікат С1. Яке співпадіння Теж для заробітчанства.
Мене вже майже переконали, що іноземну мову неможливо вивчити на рівні, достатньому для праці десь окрім макдональдса. А ви тут таке пишете!
fler написав:Вітаю, Хотаб! Вірю, що 10 куе на місяць уже на шляху до тебе. Як раз сьогодні забрала на пошті свій сертифікат С1. Яке співпадіння Теж для заробітчанства.
й на фоні цього ви декларуєте, що всіх треба повертати до України...
як то кажуть, - або труси, або хрестик - без прив'язки до гендеру
Не бачу протирічь. В Україні все частіше на престижній роботі вимагають сертифікати з іноземної мови. Іноземні гранти - теж заробітчанство, але за кордон їхати не обов'язково. Я за кордон планую лише як турист поки що, але якщо будуть цікаві проекти, то чому б ні? Для життя мене цікавить лише Україна. Всіх повертати не треба, пенси нехай лишаються за кордоном
fler написав:Вітаю, Хотаб! Вірю, що 10 куе на місяць уже на шляху до тебе. Як раз сьогодні забрала на пошті свій сертифікат С1. Яке співпадіння Теж для заробітчанства.
як то кажуть, - або труси, або хрестик - без прив'язки до гендеру
Не бачу протирічь. В Україні все частіше на престижній роботі вимагають сертифікати з іноземної мови. Іноземні гранти - теж заробітчанство, але за кордон їхати не обов'язково. Я за кордон планую лише як турист поки що, але якщо будуть цікаві проекти, то чому б ні? Для життя мене цікавить лише Україна. Всіх повертати не треба, пенси нехай лишаються за кордоном
На каких таких работах? Там где нужны знания их проверят на втором-третьем круге собеседования лично.
fler написав:Не бачу протирічь. В Україні все частіше на престижній роботі вимагають сертифікати з іноземної мови. Іноземні гранти - теж заробітчанство, але за кордон їхати не обов'язково. Я за кордон планую лише як турист поки що, але якщо будуть цікаві проекти, то чому б ні? Для життя мене цікавить лише Україна. Всіх повертати не треба, пенси нехай лишаються за кордоном
На каких таких работах? Там где нужны знания их проверят на втором-третьем круге собеседования лично.
stm, щоб потрапити на співбесіду на гарну посаду, часто слід показати резюме, де не лише зазначено, що ви знаете мову, але і є підтвердження - копія чи скан сертифікату чи іншого документу. Для багатьох вакансій вимагають, особливо де пов'язано з проектами. Наприклад, ви коли-небудь чули про конкурси проектів типу Horizon Europe? https://research-and-innovation.ec.euro ... -europe_en В Україні є НФДУ, який теж конкурси проектів проводить і є інші. Там співбесіду взагалі не проводять, але якщо ви можете документально підтвердити знання мови на рівні не менше В2, то шанси виграти конкурс більші. С1 вимагається, напр., якщо ви збираєтесь працювати викладачем за кордоном. Це престижна робота (як на мене), але не у всіх країнах.
Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Вітаю, Хотаб! Вірю, що 10 куе на місяць уже на шляху до тебе. Як раз сьогодні забрала на пошті свій сертифікат С1. Яке співпадіння Теж для заробітчанства.
Дякую. Уххх… С1 це круто!!! Мої вітання. Я не знаю формату екзамену CEFR , але це дуже високий рівень (як для мене). Я ознайомився з форматом IELTS, без підготовки я його не пАсну. А для ще більших грошей мені б хотілося 6.0+ по IELTS На зараз його нема у мене.
Найближчі 5-10 років я не планую виїзд з потрохами. А також планую вправно сплачувати максимальні 22т грн ЄСВ щомісяця. В умовах, коли кількість пілотів в державі на порядок більше, ніж машин, і поки нам не дадуть серйозні ударні машини, я зараз не бачу якісного застосування для себе в силових структурах. Тому прийняв відповідне рішення. Я знаю, що мухи мені зараз придумають залізти в окоп, але к̶в̶і̶т̶о̶ч̶к̶а̶ ̶н̶е̶ ̶д̶л̶я̶ ̶ц̶ь̶о̶г̶о̶ ̶р̶о̶с̶л̶а̶ мікроскопом цвяхи не забивають. Хоча я не виключаю і такі важкі часи, що доведеться.
Слышал, что айлтс невозможно не сдать. Вопрос в балле. 0,5 - тоже результат. Если сдадите все 4 секции на балл не ниже 6.0, то можете быстро получить федеральную эмиграционную визу в Канаду с Вашей-то специальностью. А там, глядишь и Флер подтянется. ...в контексте ветки.
Мене вже майже переконали, що іноземну мову неможливо вивчити на рівні, достатньому для праці десь окрім макдональдса. А ви тут таке пишете!
#этодругое Через пару лет ждем рассказов Хотаба и Флер об уютной жизни в новых странах. "Мне только спросить" (с)