|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 12 тра, 2023 17:29
Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Плюсанув за це. Вітальєн - патріотично налаштований - для мене цього достатньо. Всі хто пов'язують своє майбутнє з Україною заслуговують на повагу.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 тра, 2023 17:31
airmax78 написав: Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Плюсанув за це. Вітальєн - патріотично налаштований - для мене цього достатньо. Всі хто пов'язують своє майбутнє з Україною заслуговують на повагу.
чтобы уехать нужен серьёзный мотив. У меня его нет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 12 тра, 2023 17:54
Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Вітаю, Хотаб! Вірю, що 10 куе на місяць уже на шляху до тебе. Як раз сьогодні забрала на пошті свій сертифікат С1. Яке співпадіння  Теж для заробітчанства.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 тра, 2023 18:51
airmax78 написав: adeges написав:Покровськ не рай. Але головне, що насправді 90% населення Покровська чекають "звільнення".
Це брехня. Мешканці Покровську - справжні українці. Дуже гарна стаття - надихає.
Цікаво чути це від людини, що ніколи не була у цьому місті
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 тра, 2023 18:55
adeges написав: airmax78 написав: adeges написав:Покровськ не рай. Але головне, що насправді 90% населення Покровська чекають "звільнення".
Це брехня. Мешканці Покровську - справжні українці. Дуже гарна стаття - надихає.
Цікаво чути це від людини, що ніколи не була у цьому місті
Я був у Шполі та Шостці. Впевнений, що Покровськ - кращий та затишніший.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 тра, 2023 18:57
До речі, для мене дуже велике диво - Харків. Справжне місто-герой. Останнього разу коли я там був у 2021 році, на автовокзалі - в мене було відчуття що це дуже проросійське місто. І ось таке.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 тра, 2023 19:40
fler написав: Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Вітаю, Хотаб! Вірю, що 10 куе на місяць уже на шляху до тебе. Як раз сьогодні забрала на пошті свій сертифікат С1. Яке співпадіння  Теж для заробітчанства.
й на фоні цього ви декларуєте, що всіх треба повертати до України... як то кажуть, - або труси, або хрестик - без прив'язки до гендеру 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 12 тра, 2023 19:41
vitaliian написав: BIGor написав: Платна стаття, нащо таке постити? Це так само як деякі редиски постять посилання на приватні ТГ канали.
с такой уверенностью , как будто это вы и оплатили. NYT прямо переживает вернутся убеженцы или нет. Для них это микроскопическая новость, типа муха залетела... в форточку, на другом конце земли.
Именно эта - да. Но новости Украины на первом месте в разделе world news.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 тра, 2023 19:43
airmax78 написав:До речі, для мене дуже велике диво - Харків. Справжне місто-герой. Останнього разу коли я там був у 2021 році, на автовокзалі - в мене було відчуття що це дуже проросійське місто. І ось таке.
ватне місто було до війни, на жаль - не менше 50%. але по-перше, ракети дуже сильно впливають на свідомість. хоча мова все одно російська. по-друге, яскравий приклад про пасивну більшість, яка була по підвалах й проактивну меншість, яка пішла за автоматом. проактивна меншість - проукраїнська.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 12 тра, 2023 19:51
fler написав: Hotab написав:Здав англ ICAO тест на достатній рівень. Зробив великий крок до роботи поза межами нашої держави. Але це в контексті «Заробітчанство». Еміграція не планується.
Дякую. Уххх… С1 це круто!!! Мої вітання. Я не знаю формату екзамену CEFR , але це дуже високий рівень (як для мене). Я ознайомився з форматом IELTS, без підготовки я його не пАсну. А для ще більших грошей мені б хотілося 6.0+ по IELTS На зараз його нема у мене. й на фоні цього ви декларуєте, що всіх треба повертати до України...
Найближчі 5-10 років я не планую виїзд з потрохами. А також планую вправно сплачувати максимальні 22т грн ЄСВ щомісяця. В умовах, коли кількість пілотів в державі на порядок більше, ніж машин, і поки нам не дадуть серйозні ударні машини, я зараз не бачу якісного застосування для себе в силових структурах. Тому прийняв відповідне рішення. Я знаю, що мухи мені зараз придумають залізти в окоп, але к̶в̶і̶т̶о̶ч̶к̶а̶ ̶н̶е̶ ̶д̶л̶я̶ ̶ц̶ь̶о̶г̶о̶ ̶р̶о̶с̶л̶а̶ мікроскопом цвяхи не забивають. Хоча я не виключаю і такі важкі часи, що доведеться.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 12 тра, 2023 19:57, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3