Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 787788789790791 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 17:22

airmax78 писал(а):До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.

Что такое А2 от СЩ62?
Я не учил инглищ в школе.
Ну и уехал в отличии от вас, еще до ковида.

Но вы - герой, адназначно.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 17:24

flyman писал(а):
  airmax78 писал(а):До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.

там ще було про ковід, який косив усіх підряд в НЙ і тільки маску, яку не знімав, але задихався, врятувала, не те що ми тут слабаки .. на роботу ходив, а не антиковідних 4куе в місяць отримував за сидіння дома .. Роккі відпочиває

Да куда мне до флая.
Грибы не собирал, закрутки делать не умею.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 17:41

rjkz писал(а):

Что такое А2 от СЩ62?
Я не учил инглищ в школе.
Ну и уехал в отличии от вас, еще до ковида.

Но вы - герой, адназначно.

Це я намагаюсь підтримувати професійну розмову про Инглиш. Використав англійське слово "різон" - відразу ідентифікував його як слово рівня А2. Вважаю що знаходжусь десь на цьому рівні. Отримав я цей рівень в Середній Школі №62 м. Одеса.
Я ще не досяг стелі в Україні, ще не готовий приймати виклик з заокеанських ОСББ. І в ковід сидів на удалєнці. Тому я, поки що, не герой.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 18:17

airmax78 писал(а):
  Чукча2 писал(а):Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.

Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.

Простите, если обидел.

Кого я зазываю на фронт? Я призываю не заниматься пропагандой эмиграции в то время когда твои соотечественники воюют. Я призываю возвращаться в Украину. Ок, пусть не сейчас, но хотя бы после войны. Иначе зачем это все? Легли под хло и пока он там референдумы проводит тихонько все расползлись по европам и америкам.

Вертатись що би що? Щоб після 40-ка сидіти безробітним, бо "бізнесмени" воротять носом? До війни особливих перспектив в моєї сім'ї не було, а після війни і поготів. Тому Ви вертайтесь.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 18:25

andrijk777 писал(а):
  rjkz писал(а):И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года.

Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые.
Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) :mrgreen:

І скільки коштує рошен в нй?

Зарплати - питання зовсім не риторичне. Чим більше української продукції поїде в США тим більші будуть зарплати.

Взагалі не факт. Зарплати залежать тільки від попиту/пропозиції на робітників.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 18:29

BIGor писал(а):
  airmax78 писал(а):
  Чукча2 писал(а):Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.

Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.

Простите, если обидел.

Кого я зазываю на фронт? Я призываю не заниматься пропагандой эмиграции в то время когда твои соотечественники воюют. Я призываю возвращаться в Украину. Ок, пусть не сейчас, но хотя бы после войны. Иначе зачем это все? Легли под хло и пока он там референдумы проводит тихонько все расползлись по европам и америкам.

Вертатись що би що? Щоб після 40-ка сидіти безробітним, бо "бізнесмени" воротять носом? До війни особливих перспектив в моєї сім'ї не було, а після війни і поготів. Тому Ви вертайтесь.

Ви ж змінили кваліфікацію на ІТ, а в Польщі не пішли на завод крутити гайки.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 18:30

airmax78 писал(а):
  maza5 писал(а):
  airmax78 писал(а):Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.

Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину?
Бажано фото печатки з закордонного паспорту.

5.03 Фото паспорта-то що вам дасть? Ці відмітки ж ставлять не на сторінці з фото та ім'ям.

А что, с укр паспортом еще выпускали в марте?
demichh

С нами с: 09.12.10
Благодарил (а): 151 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 18:43

demichh писал(а):
  airmax78 писал(а):
  maza5 писал(а):Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину?
Бажано фото печатки з закордонного паспорту.

5.03 Фото паспорта-то що вам дасть? Ці відмітки ж ставлять не на сторінці з фото та ім'ям.

А что, с укр паспортом еще выпускали в марте?

Якщо є законні підстави для перетину кордону та відповідні документи від роботодавця - то і зараз випускають.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 18:55

rjkz

Интересно Ваше мнение по Канаде.
Freza

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 457 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 19:13

andrijk777 писал(а):
  rjkz писал(а):И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года.

Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые.
Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) :mrgreen:

І скільки коштує рошен в нй?

Зарплати - питання зовсім не риторичне. Чим більше української продукції поїде в США тим більші будуть зарплати.

Если честно, я в Киеве не покупал рошен по идеологическим причинам, покупал БКК.
В НЙ что-то покупал по мелочи, но тут маркировка на тортах - год срок годности.
Я знаю, что срок годности тортов рошен 72 часа.
Торт типа большого пражского порятка 28-30 долларов, но мы покупаем другие.
Не знаю или они лучше. Цена 35 долларов.
Батончики на кассе, кажется 89 сентов рошен.
Соки одесского завода детского питания, Сандора, какие-то еще.
Моршинская, Лужанская.
Нежин, Рута, ЖАКО,. Много всего.
rjkz

14
10
7
  #<1 ... 787788789790791 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама