Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 786787788789790 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 14:46

gonchik74 писал(а):Я нікого не агітую нікуди виїжджати. Але те що бачу - життя в Україні дорожчає щодня. Не лише отримуючи зп у гривні, а й витрачаючи нахом‘ячений бакс, ви щодня біднішаєте і можете менше. Кого не тримає якась поважна причина (заробіток, який можна отримати лише перебуваючи на території України, майно, старі батьки тощо) тим немає сенсу чекати на щось добре в Україні.
Микола поганий, бреше про США? Ні, істроії всіх моїх родичів, котрі виїхали успішні. І навіть дійсно виглядають на 10-15 молодшими за ровесиків. Гастарбайтер з Бігором вводять в оману? Теж ні. Не бачу навколо ностальгуючих за своїм українським/білоруським минулим. А ні, бачу. Серед тих, хто виїхав пересидіти. Але і вони з кожним місяцем, що триває війна, дедалі більще задумуються про переїзд. Недоміністри мвс лише підливають оливи в вогонь. Робили б якісь програми, давали б якісь гарантії на альтернативну службу, чи що. Який мотив повинна мати зараз людина, щоб з безпечної Європи їхати віддаватись в руки продажних воєнкомів? Питання не риторичне. Хтось так вчинив?
А Максим? Він, напевно, вважає, що своїми закликами ( які сприймаю виключно як блюзнірство) наближає перемогу, принаймні робить якийсь офігенний в неї внесок.

Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 14:57

Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.

Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.

Простите, если обидел.
Freza

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 457 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 15:14

airmax78 писал(а):Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.

Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину?
Бажано фото печатки з закордонного паспорту.
maza5

С нами с: 27.08.14
Благодарил (а): 21 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 16:16

Чукча2 писал(а):Быть гнилым, это уехать в Видень в первые дни войны и от туда орать про патриотизм и зазывать на фронт.

Возможно, ваше окружение и прогнило, и вы так раньше думали.

Простите, если обидел.

Кого я зазываю на фронт? Я призываю не заниматься пропагандой эмиграции в то время когда твои соотечественники воюют. Я призываю возвращаться в Украину. Ок, пусть не сейчас, но хотя бы после войны. Иначе зачем это все? Легли под хло и пока он там референдумы проводит тихонько все расползлись по европам и америкам.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 16:17

gonchik74 писал(а):Я нікого не агітую нікуди виїжджати. Але те що бачу - життя в Україні дорожчає щодня. Не лише отримуючи зп у гривні, а й витрачаючи нахом‘ячений бакс, ви щодня біднішаєте і можете менше. Кого не тримає якась поважна причина (заробіток, який можна отримати лише перебуваючи на території України, майно, старі батьки тощо) тим немає сенсу чекати на щось добре в Україні.
Микола поганий, бреше про США? Ні, істроії всіх моїх родичів, котрі виїхали успішні. І навіть дійсно виглядають на 10-15 молодшими за ровесиків. Гастарбайтер з Бігором вводять в оману? Теж ні. Не бачу навколо ностальгуючих за своїм українським/білоруським минулим. А ні, бачу. Серед тих, хто виїхав пересидіти. Але і вони з кожним місяцем, що триває війна, дедалі більще задумуються про переїзд. Недоміністри мвс лише підливають оливи в вогонь. Робили б якісь програми, давали б якісь гарантії на альтернативну службу, чи що. Який мотив повинна мати зараз людина, щоб з безпечної Європи їхати віддаватись в руки продажних воєнкомів? Питання не риторичне. Хтось так вчинив?
А Максим? Він, напевно, вважає, що своїми закликами ( які сприймаю виключно як блюзнірство) наближає перемогу, принаймні робить якийсь офігенний в неї внесок.

А ви в курсі що в Україні йде війна? Недавно ось підірвали ГЕС, затопило тисячі помешкань. І т.д.
Якось тупо розмірковувати про "покращення життя в Україні" під час війни.
Вам дорога в еміграцію однозначно, не розумію що ви тут ще робите. Напевно не маєте можливості звалити.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 16:20

maza5 писал(а):
  airmax78 писал(а):Із самого початку повномасштабної війни мене вразила готовність багатьох наших співвітчизників захищати країну ризикуючи своїм здоров'ям та життям. Я був впевнений що ми вже настільки гнилі, що таке неможливо. Читаючи цю гілку я розумію чому я так думав. І не дивує мене, що єдиний Козак (характерник) з цього форуму (насправді дрібний шахрай та всюдихід) втік до Штатів через ОРДЛО.

Нагадайте всім побратимам які знаходяться в Україні, коли ви покинули батьківщину?
Бажано фото печатки з закордонного паспорту.

5.03 Фото паспорта-то що вам дасть? Ці відмітки ж ставлять не на сторінці з фото та ім'ям.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 16:30

Re: Еміграція, заробітчанство

До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 16:35

airmax78 писал(а):До речі, комради-емігранти, не пишить про економічні негаразди в Україні та війну через які ви повтікали в еміграцію. rjkz дав вам ідеальний "різон" (Инглиш, А2 від СШ№62): досягнення стелі розвитку в Україні. Все зростати більше не було куди і ви вирішили прийняти новий челлендж. Ну, тобто, не втікли, а навпаки - стрибнули у надважкий бій. Така еміграція виглядає романтичніше і героічніше ніж ковбасно-памперсна.

там ще було про ковід, який косив усіх підряд в НЙ і тільки маску, яку не знімав, але задихався, врятувала, не те що ми тут слабаки .. на роботу ходив, а не антиковідних 4куе в місяць отримував за сидіння дома .. Роккі відпочиває
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 16:58

То, что жизнь в Украине дорожает - факт.
Но это не сегодня началось.
Когда развалился совок, начался и развал совковой системы ценообразования.
Со временем, украинские производители получили доступ на внешние рынки и...зачем продавать свою продукцию внутри страны, когда ее можно продать намного дороже в обеспеченные Европу, США и страны Азии?
Может кто-то удивится, но в США навалом украинских продуктов.
Даже на американском яблочном соке, который пьет один из моих детей написано, что изготовлен из яблок украинского происхождения.
И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года.
Ну вот, а на внутренний рынок производитель поставляет если ему дадут такую-же цену как на внешнем. Иногда выше. Почему? Потому что продав партию товара в США, если с ней все в порядке, то продал и забыл. А как продавать через украинский ритейл, я думаю, многие знают. Просрочка - возврат, забыли завезти паллеты в холодильник и все завонялось - возврат. Многоуровневые откаты. Нафиг надо?
Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые.
Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) :mrgreen:
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 07 июн, 2023 17:09

rjkz писал(а):И это не год назад началось и не два. рошен продается по всему нй с хрен знает какого года.

Так постепенно цены в Украине догоняют (и обгоняют) мировые.
Зарплаты? "Вопрос риторический, можете не отвечать"(с) :mrgreen:

І скільки коштує рошен в нй?

Зарплати - питання зовсім не риторичне. Чим більше української продукції поїде в США тим більші будуть зарплати.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

#<1 ... 786787788789790 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама