|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 20 чер, 2023 16:09
slonomag написав: BIGor написав:Так коли в європейський банк кладеш заощадження - зразу маєш надати документи про походження. Який сенс перевіряти по другому колу? При цьому ти свої доходи показуєш коли складаєш PIT (це для Польщі).
Не обязательно. Вижу кучу хитросделанных в ТГ группах, которые петляют всякими "буду закидывать по 500евро в 5 банков и незаметно за 2 месяца соберу по 20к в каждом банке и куплю что-нибудь". Поэтому в Испании проверяют при пополнении Х суммы, и повторно при оплате чего-то дороже 10к евро. Так как первую проверку при пополнии можно обойти пополняя часто, но по чуть-чуть. Ну да если таких схватят за жопу я буду только рад - туда им и дорога.
Типовий українець)))
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 16:20
stm написав: rjkz написав:Швейцария - не в ЕС.
Я тоже так думала, но оказалось что я могла ездить по биометрике как в Италию так и Швейцарию без визы по 90/180
Ну так - безвіз (біометричний паспорт) діє для зони Шенгену. Швейцарія в Шенгені, але не член Євросоюзу.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 17:10
unlock написав: stm написав: rjkz написав:Швейцария - не в ЕС.
Я тоже так думала, но оказалось что я могла ездить по биометрике как в Италию так и Швейцарию без визы по 90/180
Ну так - безвіз (біометричний паспорт) діє для зони Шенгену. Швейцарія в Шенгені, але не член Євросоюзу.
Тут тоже самое. Обмен всеми налоговыми присоединившимися к CRS
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 17:15
gonchik74 написав: slonomag написав: BIGor написав:Так коли в європейський банк кладеш заощадження - зразу маєш надати документи про походження. Який сенс перевіряти по другому колу? При цьому ти свої доходи показуєш коли складаєш PIT (це для Польщі).
Не обязательно. Вижу кучу хитросделанных в ТГ группах, которые петляют всякими "буду закидывать по 500евро в 5 банков и незаметно за 2 месяца соберу по 20к в каждом банке и куплю что-нибудь". Поэтому в Испании проверяют при пополнении Х суммы, и повторно при оплате чего-то дороже 10к евро. Так как первую проверку при пополнии можно обойти пополняя часто, но по чуть-чуть. Ну да если таких схватят за жопу я буду только рад - туда им и дорога.
Типовий українець)))
Всмысле? Из-за того что буду рад если их накажут? А что тут такого, я не нарушаю законы, и когда кто-то это делает, еще и спрашивает совета как бы красивее обойти систему, и потом хвастается что ему удалось, мне это не нравится. Это не правильно, я должен радоваться что кто-то пытается нарушить закон?
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 20 чер, 2023 17:46
скільки пафосу  можете щось сказати про законність свого виїзду з україни минулаго року?
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 17:52
gonchik74 написав: slonomag написав: BIGor написав:Так коли в європейський банк кладеш заощадження - зразу маєш надати документи про походження. Який сенс перевіряти по другому колу? При цьому ти свої доходи показуєш коли складаєш PIT (це для Польщі).
Типовий українець)))
дійсно, що мали на увазі? те що людина, якщо бачить порушення закону, сигналізує в поліцію? й вважає правильним, що порушника наказали? так це типовий європеєць. й нам до цього треба дійти
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 20 чер, 2023 17:54
wild.tomcat написав:скільки пафосу можете щось сказати про законність свого виїзду з україни минулаго року?
Уже писал. Вполне законно выехал. Без взяток военкомам, ВЛК, больными родственниками и тд. Не считаю что кто-то остался в обиде (ни я, ни Украина).
-
slonomag
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 20 чер, 2023 18:17
Shaman написав:дійсно, що мали на увазі? те що людина, якщо бачить порушення закону, сигналізує в поліцію? й вважає правильним, що порушника наказали? так це типовий європеєць. й нам до цього треба дійти
А в чому порушення, власне кажучи? Ну от наприклад, я дав гроші доньці, що навчається за кордоном. Ковід/війна, мало що ще нас чекає. В банку, де вона має рахунок фізичних кас просто немає. Пару разів записувалась на зустріч з менеджером - теж глухо. Ходила, тикала в банкомат. Згодом запитали, що до чого. Пояснила. Наче питань не лишилось, але хто знає, як воно буде, коли вирішить тратити суттєвіші суми, ніж просто на життя.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 18:23
gonchik74 написав: Shaman написав:дійсно, що мали на увазі? те що людина, якщо бачить порушення закону, сигналізує в поліцію? й вважає правильним, що порушника наказали? так це типовий європеєць. й нам до цього треба дійти
А в чому порушення, власне кажучи? Ну от наприклад, я дав гроші доньці, що навчається за кордоном. Ковід/війна, мало що ще нас чекає. В банку, де вона має рахунок фізичних кас просто немає. Пару разів записувалась на зустріч з менеджером - теж глухо. Ходила, тикала в банкомат. Згодом запитали, що до чого. Пояснила. Наче питань не лишилось, але хто знає, як воно буде, коли вирішить тратити суттєвіші суми, ніж просто на життя.
Ну так погодите, вы налоги заплатили с тех денег? Если да, то они чистые, какие к вам притензии. Речь о тех кто открыто заявляет "я тут 5 лет скирдовал на пионере 100к уе, ни копейки налогов нигде не платил с них, а теперь помогите плз мне их завести и так пропетлять чтобы что-то купить и меня еще похвалили какой я молодец". В ТГ группе доу Испания такие вопросы от разных людей всплывают через день. И да, чуток бесят эти хитрожопы.
-
slonomag
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 20 чер, 2023 18:43
gonchik74 написав: Shaman написав:дійсно, що мали на увазі? те що людина, якщо бачить порушення закону, сигналізує в поліцію? й вважає правильним, що порушника наказали? так це типовий європеєць. й нам до цього треба дійти
Ви же самі по легенді живете закордоном.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1