Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 929930931932933 ... 2897>
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 12:59

Народна турецька прикмета:
"Якщо біля ЖК, в якому вже немає в продажу квартир дешевше за 10 000 000 лір, під"їжджає авто, то це однозначно авто української реєстрації, AUDI Q8 топової комплектації та в номерах обов"язково присутні три "сімки": "Х777"".
(записано сьогодні зі слів служби охорони одного з ЖК).

P.S. 10 000 000 лір - приблизно 400 000 доларів.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 12 лип, 2023 13:03, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1445 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 13:01

akurt написав:Народна турецька прикмета:
"Якщо біля ЖК, в якому вже немає в продажу квартир дешевше за 10 000 000 лір, під"їжджає авто, то це однозначно авто української реєстрації, AUDI Q8 топової комплектації та в номерах обов"язково присутні три "сімки": "Х777"".
(записано сьогодні зі слів служби охорони одного з ЖК).

P.S. 10 000 000 лір - приблизно 400 000 доларів.

А кацапи на чому приїжджають? На жигулях? А інші інвестори? Наскільки я памʼятаю ми не перші в купівлі елітної нерухомості в Туреччині
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 13:07

Трохи не так. Авто з російськими номерами зараз в Туреччині важко зустріти. Реально забув, коли бачив - це при тому, що їзджу щодня.
По-перше, їм НЕ надають ВНП в Туреччині. Зовсім.
По-друге, як туристу дозволено завезти тільки на 90 днів.
По-третє, зробили хитру пастку: за 90 днів росіянин ТОЧНО не отримає картку ВНП за фактом оренди квартири, а при перевищені цих 90 днів авто забирають на штрафмайданчик, звідки важко витягнути авто.
Вони вже про ці приколи знають зі всяких телеграм-каналів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 13:10

akurt написав:Трохи не так. Авто з російськими номерами зараз в Туреччині важко зустріти. Реально забув, коли бачив - це при тому, що їзджу щодня.
По-перше, їм НЕ надають ВНП в Туреччині. Зовсім.
По-друге, як туристу дозволено завезти тільки на 90 днів.
По-третє, зробили хитру пастку: за 90 днів росіянин ТОЧНО не отримає картку ВВП за фактом оренди квартири, а при перевищені цих 90 днів авто забирають на штрафмайданчик, звідки важко витягнути авто.

Так чому ви акцентуєте увагу на авто? Якщо людина має 400 тисяч на квартиру - то вона не має 150 тисяч на авто?)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 13:13

Просто тому, що виділяються із загальної маси людей/авто наші люди.
Про це ж писали вище - про Польщу та Австрію. Я додав про Туреччину.
А так погоджуюсь: цілком логічно: якщо людина має 400 000 готівкою на квартиру, то дійсно має і 150 000 на авто.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 13:27

akurt написав:Просто тому, що виділяються із загальної маси людей/авто наші люди.
А так погоджуюсь: цілком логічно: якщо людина має 400 000 готівкою на квартиру, то дійсно має і 150 000 на авто.

Не тількі наші а взагалі люди з постсовка, я коли був в Албанії - помітив що майже всі тулять на старих але колись дорогих персах - менталітет, це ж саме стосується арабів і китайців - звичайні нові нувориши у всіх країнах однакові
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 16:37

cherchiltank написав:
  akurt написав:Просто тому, що виділяються із загальної маси людей/авто наші люди.

Не тількі наші а взагалі люди з постсовка, я коли був в Албанії - помітив що майже всі тулять на старих але колись дорогих персах - менталітет, це ж саме стосується арабів і китайців - звичайні нові нувориши у всіх країнах однакові

То стрімко міняється. 8 років тому Мерсів, було мабуть 90% всіх автомобілів, зараз може третина.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 16:47

Bolt написав:
  cherchiltank написав:

То стрімко міняється. 8 років тому Мерсів, було мабуть 90% всіх автомобілів, зараз може третина.

Бандитська романтика потроху здає позиції)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 лип, 2023 17:04

gonchik74 написав:
  Bolt написав:
  cherchiltank написав:

Бандитська романтика потроху здає позиції)

Та нє. На Ренджі пересідають просто😎
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 16:05

Wisznia2021 написав:
  ЛАД написав:akurt
По поводу вашего спора с Wishnya об учёбе в Германии.
Ситуации бывают разные.
У меня друзья уехали в Германию в середине 90-х. Дочь была уже взрослая, здесь закончила 1-й курс педа. Поступала там вскоре после переезда, когда они ещё жили на пособие. Ей дали стипендию, предоставили жильё (как это было практически не знаю, не интересовался - то ли просто давали квартиру, то ли государство оплачивало - скорее всего). Младший поступал позже, когда они уже оба работали. Ему уже ничего не давали, никаких плюшек. Т.е. это зависит от обеспеченности семьи. Сейчас должен поступать внук - вот тут уже у семьи (детей) финансовые вопросы. Хотя учёба сама по себе бесплатная.

Ми розмовляли з Николаем про безкоштовність"" освіти в Німеччині. Але у Вас в пості описана взагалі інша ситуація: приїхали в 90-х, скоріш за все, або євреї- узніки концтаборів/ родичі вбитих під час 2СВ або німці, яких переселили: в них багато плюшек, як зараз у українців. І зовсім інша справа: приїхала дитина з України і поступила в універ- там зовсім ніяких нічого, все за свій рахунок. Стипендію, а не то, про що писав Николай, давали дійсно за дууууже гарне навчання, отримати її могли в більшості тільки локали і не відразу- треба було спочатку провчитися деякий час, щоб показати свої оцінки і не тільки. І посольство навіть документи на візу для навчання не приймало без 8050( потім 9000) тис євро на рахунку.це 2015-2016 рік, сума кожний рік збільшувалася- інфляція. Покласти гроші на рахунок і зняти не можна було: вони блокувалися там і розблокувати їх иажна було тільки після договору оренди житла і ще чогось( вже не пам'ятаю). Зняти відразу всю суму теж не можна, щось по 670 євро на місяць тільки

Специально уточнял - такое и сейчас для граждан Германии.
Как для иностранцев, не знаю.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 929930931932933 ... 2897>
Форум:
+ Додати