|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:00
root написав: nitsikys написав:Позвонили с ПУМБа, сказали в приложении появилась возможность открывать депозит, на данный момент курс 37,45. Комиссий никаких нет.
Дивно якось, я щойно подзвонив в банк і там кажуть нема такої можливості.
Да, очень) Перезвонил им уточнить, сказали можно только в отделении. Я предложил им всё-таки разобраться, как можно открыть такой депозит и где. Спустя время перезвонили и сказали что пока такой возможности нет и когда будет неизвестно))))
-
nitsikys
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:04
Наші банки у всій своїй красі, коли не знають що робить права рука та де зараз ліва  )) На днях буду у відділенні та вже на місті спробую пробити інфу 
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:07
klug написав:Уточніть, що таке "замовили у моно", - це на А-Банк чи на Універсал, а може Горох вже сам розвозить з домашніх запасів? На гілці моно писали, що А-Банка вже відмовляється видавати валюту огорошеним.
Да шож таке, куди не піди кругом дірки, я не проти і універсалбанку, але він проти мене, відділень по Україні як кот наплакав.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:23
Як посріітцєте куди кинуть свої кревні в моно чи альфу?
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:27
ihorsic написав:Як посріітцєте...
Капец. Люди, имейте совесть. И уважение к коллегам
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:41
root написав: klug написав:Уточніть, що таке "замовили у моно", - це на А-Банк чи на Універсал, а може Горох вже сам розвозить з домашніх запасів? На гілці моно писали, що А-Банка вже відмовляється видавати валюту огорошеним.
Да шож таке, куди не піди кругом дірки, я не проти і універсалбанку, але він проти мене, відділень по Україні як кот наплакав.
Було ж більше, доки кіт не наплакав, а тепер банк без відділень і без готівки. Хоч би SWIFTували надурняк у межах країни...
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 19 вер, 2022 19:10
klug те що для нас з вами "межі України" для банків перерахування з рахунку одного банку-кореспондента на рахунок іншого банку-кореспондента. І це все відбувається за межами України. І ніколи безкоштовно. Тому "безкоштовний Swift" це для банку буде завжди означать прямі витрати від 15$ за кожний платіж. Звичайно інколи таку щедрість банки собі звичайно дозволяють - наприклад покійний ВТБ, закриваючи останнє відділення у місті пропонував вкладникам альтернативу повернення валютного вкладу - безкоштовний Swift на їх власні рахунки у будь якому банку. Але щось мені не віриться що на подібний крок наважиться пан Гороховський
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 19 вер, 2022 19:49
uaprofi написав:оформил карту АТБ. потом всё остальное в смартфоне. (если пополнять налом -то можно засовывать в их банкоматы) комиссий пока не заметил.
Як отримати договір з сумою депозиту? Той договір, що прийшов на пошту з 0.
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 20:02
Alien Не все так однозначно: 1) А-Банка чужим клієнтам видає валюту теж не за гарні очі. Скільки шкур насправді деруть з кота ніхто не знає; 2) європейські фінтехи пропонують SWIFT за значно привабливішими тарифами ніж українські банки, тому дозволю собі засумніватися у собівартості від 15$; 3) у чинних тарифах на котовалютну картку уже прописаний безкоштовний SWIFT на А-Банку з метою видачі. Як воно працює за лаштунками - велика таємниця, бо, якщо там звичайний переказ, то нічого не заважає масштабувати таку "акцію" на інші банки. Якщо ж там який loro-nostro SWIFT між двома банчиками з нульовою собівартістю, то цікаво, як на це закриває очі НБУ.
Коротше, тут багато невідомих, але ідея не така утопічна, як здається на перший погляд. Нехай Горох подумає, бо назріває котострофа, коли Долярчик на Хаймарсі приїде за своїм депозитом.
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 19 вер, 2022 20:13
Лоро ностро в валютi свого часу були дозволені і банки ними часто користувались. Як наразі не знаю. Але думаю шо це досить законно. Адже абанка для моні не тільки видає але й примає готівкову валюту на поповнення карток. Сам неодноразово так робив. Тому для цього більш ніж впевнений що між банкам не кожна операція - свіфтується. Раз на місяць можливо залишки коррахунків банки і врегульовують свіфтовкою (однією), що видається мені зовсім не витратно
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3